Πως διασφαλίζεται η ηχοληψία και η αναπαραγωγή του ύψους της μουσικής σκηνής ;

Reaction score
1.981
Εννοείται πως όλα τα κορίτσια μπροστά στην πίστα.
Μακριά τα χέρια σας απο τη χοντρή που παίζει αριστερά στη σκηνή , αλλά στο video φαίνεται δεξιά. Πολύ μάγκας ο ηχολήπτης. Πχια ΙΕΚ Ξινή!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.288
Μακριά τα χέρια σας απο τη χοντρή που παίζει αριστερά στη σκηνή , αλλά στο video φαίνεται δεξιά.
Φαγώθηκες χοντρή κ χοντρή!!!! γεματούλα είναι η κοπελίτσα!
Με τις καμπύλες της!!! :)

Reaction score
18.767
Σου ξέφυγε και το "κινεζάκι". :D
Θήβα; Πάη; Μαέστρο;

Για σας τα λέει.
Βρε σώνει και καλά να μας κάνεις audio people εσύ. Να κάνουμε τέστ με φλογέρες και χωρίς. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.694
Ο μαέστρος με το κλαρίνο του, θα σας κάνει μάγκες, κι ας βαράτε σεις με καμιά φλογέρα στο γάμο του Καραγκιόζη. Εκτός κι αν ξέρετε να τραγουδάτε κάνα λαϊκό άζμα της προκοπής, και κάνετε κανα σουξέ στα καλά καθούμενα.

Και μια ηχογράφηση απ'τον τζκαρ να πετάει το κλαρίνο, και τι άλλο.

Χρυσός δίσκος θα γίνει, θα γεμίσετε λεφτά, θα πάτε μετά να πάρετε από 10 σαμπζ ο καθένας, και μετά θα λέτε στους άλλους για περιγραφή στα χαμηλά.

Κι η ζωή συνεχίζεται.

Last edited:

Reaction score
1.981
Θα έχει παράπονο η κοπελίτσα, που ενώ ακούγεται δεξιά, φαίνεται στο video να παίζει αριστερά . Δεν τη σχολίασε κανένας και είναι κρίμα, γιατί πατάει καλά στην παρτιτούρα και δεν κάνει φιγούρες για να εντυπωσιάσει το κοινό.

Μακάρι να τις είχα και τις τρεις, για να τις γράψω κατακόρυφα , μήπως επιτέλους αντιληφθείτε τη διαφορά στο ύψος της σκηνής, με όσα subs διαθέτει ακόμα ο καθένας και πριν αρχίζετε να τα πουλάτε κι εσείς ένα ένα .

Reaction score
1.981
="thva, post: 3193705, member: Αλλα αφού σου ακούγονται μπροστά όπως λές τότε , ναι τα μικρόφωνα είναι πίσω, ως πρός τον κάθετο άξονα που παίζουν αυτές. Δεν το ανήρτησα για αυτό το σκοπό, να είναι καλό ή κακό ως παράδειγμα. Το ανήρτησα σαν αστείο.
Τέτοια αστεία μην τα ξανακάνεις, γιατί εγώ έφαγα δυο ώρες μέχρι να καταλάβω που παίζει η παχουλούλα, αριστερά ή δεξιά.
Την επόμενη φορά να μου στέλνεις μήνυμα pm, είτε πρόκειται για αστείο, είτε σκοπεύεις στο επόμενο πεντάλεπτο να ανεβάσεις κάποια ωραία παχουλούλα.
Σωστός ο παίχτης. Συμμορφώθηκα

Last edited:

Reaction score
1.981
Και εγώ Liebherr έχω, αλλά Tzee δεν ακούω. Θα έχουμε άλλο μοντέλο. Εσύ ποιό μοντέλο έχεις ;
Δε ντο λέει πουθενά το μοντέλο. Δεν έχω πολύ χώρο ώστε να το τραβήξω μπροστά να δω τι λέει από πίσω.
Λίμπχερ του Κωτσοβολου είναι, που ήταν κάποτε άσπρο με ύψος 2μ .
Σφυρίζει τελικά όταν κάνει αυτόματη απόψυξη, γιατί βλέπω να βγάζει και κάποια νερά στο πάτωμα, που όμως την επομένη έχουν στεγνώσει.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.307
Ο Bhutia είναι εκτός της σφαίρας των δυνατοτήτων , ικανοτήτων ελέγχου της Επερεσίας. Άσε που το έχει απαγορεύσει και τον έχει εξαιρέσει ο Πρόεδρος μας και Supreme Leader μας Κος Χρήστος @christos77 με φατουά (φετφά). :D 😍 He has licence to kill.
THVA: Επιβεβαιωνω του λογου το αληθες;) Ο Μεσιε Μπουτια-μα τι ονομα ειναι αυτο-:oops:
Ειναι Μεγας Μαεστρος των σεταπιων και των υπολογιστων βεβαιως βεβαιως κανει οτι γουσταρει;)
Μπορει να τα παει δεξια, αριστερα ,κεντρικα, στην οροφη ,στο πατωμα, τα φθογγοσημα εννοω:hi:
Η επερεσια ο Προεδρος της εχει μαυρα μεσανυχτα απο υπολογιστες;)
Εχει κατι βοηθους ΑΛΛΑ στην περιπτωση του Μεσιε δεν τους χρειαζεται:gamer:
Πρεπει να παει μονος στο παραθαλασσιο κρησφυγετο :wink: να ακουσει μα τα θκατ τα αυτια πως πεζνε τα σεταπια του . δεν θελω πολλα την 9η να ακουσω ενα οκτετο πνευστων, χαλκινα κατα προτιμηση, αλλα και ενχορδα , επισης κουαρτετα ενχορδων και πνευστων, και τελος τοκκατα και φουγκα του Μεγα Μπαχ τιποτα αλλο δεν χρειαζεται να ακουσω ;)
Ετσι θα γνωμοδοτηση ο Προεδρος της Επερεσιας αν εχει που μαλλον εχει ΟΛΟΒΕΡ σεταπιον απ λεει και ο Χερ Ντοκτορ;)
Αν και απ οτι καταλαβαινω εχει προσχωρησει στο πολυκαναλο στρατοπεδο τον εχει επηρεασει ο Χερ Ντοκτορ:lol::hi:Ρευ ξεχασα και λιγο Βαγκνερ να ακουσω ;)

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.307
Ενα ενα τα θυμαμαι να ακουσω πιανο τον Εμιλ Γκιλελς να πεζ Μπετοβεν να ακουσω σε ολη τους τι μεγαλοπρεπεια τα πιανισιμα και τα φορτισιμα σε υψηλα ντεσιμπελ για να ακουσω αν υπαρχουν στο σεταπιον'' τονικες αλλοιωσεις'' ιδιεταιρα στα φορτισιμα του πιανου εκει ξεβρακωνονται ολα μα ολα που λεει και ο κ. Dimis ;)

Reaction score
1.981
Και μετά ξύπνησες και κατάλαβες ότι σου λείπουν τα 4 subs.
Ασε, το έχω δει κι εγώ αυτό το όνειρο, αλλά με πιανίστα τον Σπάρτακο

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.185
Περιγραφή στα "επίπεδα" μάλιστα του χαμηλού ... το οποίο συνήθως μιλάει ο Bhutia (και εσύ) ... πρώτη φορά ακούω. Αλλά αφού ακούτε και κατεύθυνση όπως είχες πει σε ένα άλλο πόστ πρόσφατα , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. :D :D ¨Αντε εσυ με το waveforming να κατάφερες να διακρίνεις κάτι πιο χαμηλά απο το "χαμηλά". :D
Ο δαίμων των καταχωρήσεων συμφωνεί με τον τρόπο του... :lolsign:
ΠΨΕ.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof