- Reaction score
- 136.693
Πιο χαμηλά είναι το πάτωμα ρε..
Και τοίχος πίσω.
Και τοίχος πίσω.
Θήβα; Πάη; Μαέστρο;όλα τα κορίτσια μπροστά στην πίστα
Φαγώθηκες χοντρή κ χοντρή!!!! γεματούλα είναι η κοπελίτσα!Μακριά τα χέρια σας απο τη χοντρή που παίζει αριστερά στη σκηνή , αλλά στο video φαίνεται δεξιά.
Σου ξέφυγε και το "κινεζάκι".Φαγώθηκες χοντρή κ χοντρή!!!! γεματούλα είναι η κοπελίτσα!
Με τις καμπύλες της!!!
Βρε σώνει και καλά να μας κάνεις audio people εσύ. Να κάνουμε τέστ με φλογέρες και χωρίς.Θήβα; Πάη; Μαέστρο;
Για σας τα λέει.
Τί θα τις έκανες είπες;Μακάρι να τις είχα και τις τρεις, για να τις γράψω κατακόρυφα
Τέτοια αστεία μην τα ξανακάνεις, γιατί εγώ έφαγα δυο ώρες μέχρι να καταλάβω που παίζει η παχουλούλα, αριστερά ή δεξιά.="thva, post: 3193705, member: Αλλα αφού σου ακούγονται μπροστά όπως λές τότε , ναι τα μικρόφωνα είναι πίσω, ως πρός τον κάθετο άξονα που παίζουν αυτές. Δεν το ανήρτησα για αυτό το σκοπό, να είναι καλό ή κακό ως παράδειγμα. Το ανήρτησα σαν αστείο.
Σωστός ο παίχτης. ΣυμμορφώθηκαΦαγώθηκες χοντρή κ χοντρή!!!! γεματούλα είναι η κοπελίτσα!
Με τις καμπύλες της!!!
Δε ντο λέει πουθενά το μοντέλο. Δεν έχω πολύ χώρο ώστε να το τραβήξω μπροστά να δω τι λέει από πίσω.Και εγώ Liebherr έχω, αλλά Tzee δεν ακούω. Θα έχουμε άλλο μοντέλο. Εσύ ποιό μοντέλο έχεις ;
THVA: Επιβεβαιωνω του λογου το αληθες Ο Μεσιε Μπουτια-μα τι ονομα ειναι αυτο-Ο Bhutia είναι εκτός της σφαίρας των δυνατοτήτων , ικανοτήτων ελέγχου της Επερεσίας. Άσε που το έχει απαγορεύσει και τον έχει εξαιρέσει ο Πρόεδρος μας και Supreme Leader μας Κος Χρήστος @christos77 με φατουά (φετφά). He has licence to kill.
Και μετά ξύπνησες και κατάλαβες ότι σου λείπουν τα 4 subs.
Ο δαίμων των καταχωρήσεων συμφωνεί με τον τρόπο του...Περιγραφή στα "επίπεδα" μάλιστα του χαμηλού ... το οποίο συνήθως μιλάει ο Bhutia (και εσύ) ... πρώτη φορά ακούω. Αλλά αφού ακούτε και κατεύθυνση όπως είχες πει σε ένα άλλο πόστ πρόσφατα , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. ¨Αντε εσυ με το waveforming να κατάφερες να διακρίνεις κάτι πιο χαμηλά απο το "χαμηλά".
Από 1 ηχειο όχι, μπορεί να υπάρχει βάθος και ύψος αλλά όχι εικόνα. 2d sound.Στερεο απο ενα ηχειο γινεται;