alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.480
Ε μα ναιΤο ερώτημα είναι αν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους ή όχι;
Ε μα ναιΤο ερώτημα είναι αν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους ή όχι;
Οπότε αφού δεν έχουμε λεφτά για μηχανικό, γιατρό κτλ κτλ κτλ, πάμε να ψωνίσουμε καμιά κούκλα βουντού;Οπότε αφού δεν έχουμε λεφτά για μηχανικό, γιατρό κτλ κτλ κτλ, πάμε να ψωνίσουμε καμιά κούκλα βουντού;
Αν κάποιος θέλει να βλέπει όλες τις ταινίες πράσινες, ή μόνο το πάνω μισό της εικόνας, ή τους πίνακες ζωγραφικής πίσω από μπλε γυαλί, τι να του πούμε;
Πάντως σίγουρα δεν μπορούμε να τον θεωρήσουμε φιλότεχνο.
Flat earthers θα υπάρχουν πάντα. Εχουν την άποψη τους. Δημοκρατία.
Το ερώτημα είναι αν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους ή όχι;
Σε συνθήκες κρίσης (πχ covid) γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους.Ε μα ναι
Oπως σου αρεσει εσενα γιατι απλα αν δεν σου αρεσει αυτο που θα ακους δεν θα το ακους.Ας προσπεράσουμε το κομμάτι του κατά πόσο όλα αυτά τα καλούδια επηρρεάζουν τον ήχο τελικά ή όχι και με ποιο τρόπο.
Τελικά το ζητούμενο ποιο είναι; Να φτιάξεις τον ήχο σου όπως θες εσύ ή όπως τον έφτιαξε ο καλλιτέχνης/παραγωγός απευθυνόμενος στο κοινό του;
Ότι θα με εξισωσουν με υποστηρικτή ιδεών ότι η Γη είναι επίπεδη με ξεπερνάει. Μαξιμαλισμος, υπεροψία και πόλωση. Μακριά από μένα, δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου.Σε συνθήκες κρίσης (πχ covid) γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους.
Στην καθημερινότητα δημιουργούν μικρά προβλήματα, που τις πιο πολλές φορές προκαλούν γέλιο, αθροιζόμενα όμως (ή σε βάθος χρόνου) έχουν και αυτά την επίδραση τους στην κοινωνία.
Καλό είναι κατά την γνώμη μου να ασχολείσαι όταν έχεις την διάθεση, για να μην πολλαπλασιάζονται περισσότερο από όσο τους αναλογεί.
Αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς ,μπορείς απλώς να γελάσεις με τα όσα υποστηρίζουν.
Τις πιο πολλές φορές τους βάζω στο ignored, είτε εδώ είτε εκτός διαδικτύου, γιατί και εγώ βαριέμαι πολύ.
Πάνω από όλα ο σεβασμόςΠάνω από όλα η άποψη.
Για σοβαρά θέματα δεν το συζητώ. Για τα υπόλοιπα έχω κουραστεί και ειδικά στα social πέφτει block που πάει σύννεφο. Αν κάποια μέρα μου στείλει email ο Ζούκεμπεργκ ότι έχω την μεγαλύτερη λίστα block στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.Σε συνθήκες κρίσης (πχ covid) γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους.
Στην καθημερινότητα δημιουργούν μικρά προβλήματα, που τις πιο πολλές φορές προκαλούν γέλιο, αθροιζόμενα όμως (ή σε βάθος χρόνου) έχουν και αυτά την επίδραση τους στην κοινωνία.
Καλό είναι κατά την γνώμη μου να ασχολείσαι όταν έχεις την διάθεση, για να μην πολλαπλασιάζονται περισσότερο από όσο τους αναλογεί.
Αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς ,μπορείς απλώς να γελάσεις με τα όσα υποστηρίζουν.
Τις πιο πολλές φορές τους βάζω στο ignored, είτε εδώ είτε εκτός διαδικτύου, γιατί και εγώ βαριέμαι πολύ.
Μην ζητας πολλα ,καποια πραγματα ειναι δυσκολα , γι'αυτο υπαρχει και το ignore στις επιλογες. Δες τι λεει ποιο πανω ο alexisΠάνω από όλα ο σεβασμός
Πάρτες κι εσύ βρε παιδάκιμ' τΖάμπα τις δίνει ο ΠΑΗ..Ζητήθηκε να τεκμηριωθεί με μετρητικά δεδομένα η βελτίωση που προκαλούν τα γυαλιστερά μπλιμπλίκια. Είναι κακό να ζητάμε αποδείξεις στις θετικές επιστήμες;
Ο σεβασμός, η δημοκρατία και η ελευθερία της έκφρασης είναι ζητούμενα διαχρονικά. Τώρα για ποιο έργο μιλάτε... δεν ξέρω. Εγώ δεν κάνω ηχογράφηση σε στούντιο, τη μουσική μου θέλω να ακούω και να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου. Αν μου επιτρέπετε/αι δηλαδή...Ζητήθηκε να τεκμηριωθεί με μετρητικά δεδομένα η βελτίωση που προκαλούν τα γυαλιστερά μπλιμπλίκια. Είναι κακό να ζητάμε αποδείξεις στις θετικές επιστήμες; Η αναπαραγωγή ήχου είναι θετική επιστήμη, όχι βουντού. Ακριβώς το ίδιο θα ζητούσαμε και για έναν προτζέκτορα.
Και μετά αρχίζουν τα περί άποψης, δημοκρατίας, αυθεντίες, και τα καθιερωμένα της εποχής: είμαι προσβεβλημένος, δεν υπάρχει σεβασμός κτλ κτλ.
Αφήστε, το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Είναι κακό όπως το θέτεις.Παρακαμπτεις το πείραμα και την παρατήρηση όπως έκανε ο kazdem και πηγαίνεις κατ' ευθείαν στην αποδειξη.Ζητήθηκε να τεκμηριωθεί με μετρητικά δεδομένα η βελτίωση που προκαλούν τα γυαλιστερά μπλιμπλίκια. Είναι κακό να ζητάμε αποδείξεις στις θετικές επιστήμες; Η αναπαραγωγή ήχου είναι θετική επιστήμη, όχι βουντού. Ακριβώς το ίδιο θα ζητούσαμε και για έναν προτζέκτορα.
Και μετά αρχίζουν τα περί άποψης, δημοκρατίας, αυθεντίες, και τα καθιερωμένα της εποχής: είμαι προσβεβλημένος, δεν υπάρχει σεβασμός κτλ κτλ.
Αφήστε, το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Βάλε και το βουντουπαίδι του Τζίμη, θέλει διαδικασία να το βάλω με το κινητό και βαργιέμαι.εδω κολαει το "ασε μας βουντουκουκλτσα μου"
View attachment 347387
...μια χαρα κομματι (αν και για ωδειο) χωρις τον ΤζιμιΒάλε και το βουντουπαίδι του Τζίμη, θέλει διαδικασία να το βάλω με το κινητό και βαργιέμαι.