Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
124
Οπότε αφού δεν έχουμε λεφτά για μηχανικό, γιατρό κτλ κτλ κτλ, πάμε να ψωνίσουμε καμιά κούκλα βουντού;

Αν κάποιος θέλει να βλέπει όλες τις ταινίες πράσινες, ή μόνο το πάνω μισό της εικόνας, ή τους πίνακες ζωγραφικής πίσω από μπλε γυαλί, τι να του πούμε;
Πάντως σίγουρα δεν μπορούμε να τον θεωρήσουμε φιλότεχνο.

Flat earthers θα υπάρχουν πάντα. Εχουν την άποψη τους. Δημοκρατία.
Το ερώτημα είναι αν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους ή όχι;
Οπότε αφού δεν έχουμε λεφτά για μηχανικό, γιατρό κτλ κτλ κτλ, πάμε να ψωνίσουμε καμιά κούκλα βουντού;
Flat earthers θα υπάρχουν πάντα. Εχουν την άποψη τους. Δημοκρατία.
Το ερώτημα είναι αν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους ή όχι;
Ο,τι να ' ναι.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.049
Ε μα ναι
Σε συνθήκες κρίσης (πχ covid) γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους.
Στην καθημερινότητα δημιουργούν μικρά προβλήματα, που τις πιο πολλές φορές προκαλούν γέλιο, αθροιζόμενα όμως (ή σε βάθος χρόνου) έχουν και αυτά την επίδραση τους στην κοινωνία.
Καλό είναι κατά την γνώμη μου να ασχολείσαι όταν έχεις την διάθεση, για να μην πολλαπλασιάζονται περισσότερο από όσο τους αναλογεί.
Αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς ,μπορείς απλώς να γελάσεις με τα όσα υποστηρίζουν.
Τις πιο πολλές φορές τους βάζω στο ignored, είτε εδώ είτε εκτός διαδικτύου, γιατί και εγώ βαριέμαι πολύ.

Reaction score
293
Ας προσπεράσουμε το κομμάτι του κατά πόσο όλα αυτά τα καλούδια επηρρεάζουν τον ήχο τελικά ή όχι και με ποιο τρόπο.

Τελικά το ζητούμενο ποιο είναι; Να φτιάξεις τον ήχο σου όπως θες εσύ ή όπως τον έφτιαξε ο καλλιτέχνης/παραγωγός απευθυνόμενος στο κοινό του;
Oπως σου αρεσει εσενα γιατι απλα αν δεν σου αρεσει αυτο που θα ακους δεν θα το ακους.
Εκτος αυτου τιποτα δεν ειναι μαυρο η ασπρο σε ολα γινονται συμβιβασμοι και παραχωρησεις για να ικανοποιηθουν προτιμησεις ,αναγκες,η να ξεπεραστουν αντικειμενικες δυσκολιες οποτε αντικειμενικα τελειο δεν υπαρχει.
Οσον αφορα το τι ηθελε ο καλλιτεχνης και αυτο που εφτιαξε ο παραγωγος τι σχεση εχει με τις μπιλιες και τις μετρησεις του χωρου για να αποδειχθει η χρησιμοτητα τους .

Reaction score
124
Σε συνθήκες κρίσης (πχ covid) γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους.
Στην καθημερινότητα δημιουργούν μικρά προβλήματα, που τις πιο πολλές φορές προκαλούν γέλιο, αθροιζόμενα όμως (ή σε βάθος χρόνου) έχουν και αυτά την επίδραση τους στην κοινωνία.
Καλό είναι κατά την γνώμη μου να ασχολείσαι όταν έχεις την διάθεση, για να μην πολλαπλασιάζονται περισσότερο από όσο τους αναλογεί.
Αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς ,μπορείς απλώς να γελάσεις με τα όσα υποστηρίζουν.
Τις πιο πολλές φορές τους βάζω στο ignored, είτε εδώ είτε εκτός διαδικτύου, γιατί και εγώ βαριέμαι πολύ.
Ότι θα με εξισωσουν με υποστηρικτή ιδεών ότι η Γη είναι επίπεδη με ξεπερνάει. Μαξιμαλισμος, υπεροψία και πόλωση. Μακριά από μένα, δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.480
Για σοβαρά θέματα δεν το συζητώ. Για τα υπόλοιπα έχω κουραστεί και ειδικά στα social πέφτει block που πάει σύννεφο. Αν κάποια μέρα μου στείλει email ο Ζούκεμπεργκ ότι έχω την μεγαλύτερη λίστα block στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.049
Ζητήθηκε να τεκμηριωθεί με μετρητικά δεδομένα η βελτίωση που προκαλούν τα γυαλιστερά μπλιμπλίκια. Είναι κακό να ζητάμε αποδείξεις στις θετικές επιστήμες; Η αναπαραγωγή ήχου είναι θετική επιστήμη, όχι βουντού. Ακριβώς το ίδιο θα ζητούσαμε και για έναν προτζέκτορα.

Και μετά αρχίζουν τα περί άποψης, δημοκρατίας, αυθεντίες, και τα καθιερωμένα της εποχής: είμαι προσβεβλημένος, δεν υπάρχει σεβασμός κτλ κτλ.
Αφήστε, το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.682
Ζητήθηκε να τεκμηριωθεί με μετρητικά δεδομένα η βελτίωση που προκαλούν τα γυαλιστερά μπλιμπλίκια. Είναι κακό να ζητάμε αποδείξεις στις θετικές επιστήμες;
Πάρτες κι εσύ βρε παιδάκιμ' τΖάμπα τις δίνει ο ΠΑΗ.. :lolsign:
Σενάριο..
Τις κάμεις δώρο στον ear τα Χριστούγεννα και χωρίς να του πεις κουβέντα αυτός θα κάμει μετρήσεις με όλους τους τρόπους στο γνωστό multiverse.. :p
Σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχεις όλες τις απαντήσεις.. :smoke:
Αν περιμένεις να μετρήσει άλλος.. :whistling:

Reaction score
124
Ζητήθηκε να τεκμηριωθεί με μετρητικά δεδομένα η βελτίωση που προκαλούν τα γυαλιστερά μπλιμπλίκια. Είναι κακό να ζητάμε αποδείξεις στις θετικές επιστήμες; Η αναπαραγωγή ήχου είναι θετική επιστήμη, όχι βουντού. Ακριβώς το ίδιο θα ζητούσαμε και για έναν προτζέκτορα.

Και μετά αρχίζουν τα περί άποψης, δημοκρατίας, αυθεντίες, και τα καθιερωμένα της εποχής: είμαι προσβεβλημένος, δεν υπάρχει σεβασμός κτλ κτλ.
Ο σεβασμός, η δημοκρατία και η ελευθερία της έκφρασης είναι ζητούμενα διαχρονικά. Τώρα για ποιο έργο μιλάτε... δεν ξέρω. Εγώ δεν κάνω ηχογράφηση σε στούντιο, τη μουσική μου θέλω να ακούω και να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου. Αν μου επιτρέπετε/αι δηλαδή...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.027
.... θελει καποιος να μου εξηγησει γιατι διαιωνιζεται αυτο το θεμα - δεδομενου οτι δεν εχει μεινει καποιος χωρος αντικειμενικης αμφισβητησης βαση της αρχικης τοποθετησης του νηματοθετη. αντι να τρωμε (κολλιβα) , ή χαμπουργκερ, ή τυλιγμενα. 🐒

Reaction score
3.616
Οι επαγγελματίες του χώρου είτε είναι στουντιακά φιλαράκια του Ν.Κ. (καμία σχέση με οικιακό hi fi, άλλο φρούτο), είτε αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν στα θέματα του χώρου, στο σωστό στήσιμο των ηχείων, στο σετάρισμα συσκευών κοκ. Αυτά χρειάζονται για να υπάρχει μια σωστή βάση έτσι ώστε το σύστημα που θα τοποθετηθεί να αναδυκνύει τα προτερήματα του. Αν δεν γίνουν τα ανωτέρω θα παίζει λίγο ή πολύ.χειρότερα, κάποιοι όμως δεν θέλουν ή δεν μπορούν να μπουν σε αυτήν την διαδικασία για διάφορους λόγους. Εκεί όμως σταματάει η λεγόμενη αντικειμενική προσέγγιση. Τα υπολοιπα, είδος συστήματος, συσκευές, παρελκόμενα κλπ είναι θέμα του ιδιοκτήτη και δεν αφορούν κανέναν άλλον. Κάποιοι χρήσιμοποιούν την εμπειρία που έχουν (αυτό είναι κάτι που υπάρχει σε οποιοδήποτε τομέα) για.να επιλέξουν τι θα αγοράσουν και το γούστο τους αν θέλουν να δώσουν τη δική τους πινελιά στο σύστημα. Σε αυτά δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Οποτε, αν μπορούμε και θέλουμε βασιζόμαστε σε αντικειμεικά πρότυπα για να διασφαλίσουμε μία σωστή βάση και μετα κινούμαστε με υποκειμενικα κριτήρια για την υλοποίηση της. Η επιλογή του τι θα έχουμε δεν μπορεί να είναι η ίδια για όλους λόγω ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αλλιώς όλοι θα είχαμε τα ίδια.
Καλές ακροάσεις.

Last edited:

Reaction score
1.971

Είναι κακό όπως το θέτεις.Παρακαμπτεις το πείραμα και την παρατήρηση όπως έκανε ο kazdem και πηγαίνεις κατ' ευθείαν στην αποδειξη.
Αν θέλεις,στείλε μου με π.μ. τη διεύθυνση σου ώστε να σου στείλω το δεύτερο σετ(μπίλιες και υποτυπώδη "πιάτα")αρκεί τα εργοστασιακά πόδια της συσκευής να μη ξεπερνούν το 1,5 εκ. διότι τοποθετούνται απ' ευθείας στο σασί.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.153
Το θέμα όμως είναι να έχουμε επίγνωση της υποκειμενικότητας και να μην αφορίζουμε, έβαλα τις μπίλιες και είδα το φως το αληθινό, σεις οι υπόλοιποι είστε τυφλοί. Το φως του ενός μπορεί να είναι σέπια για πολλούς άλλους.

:king: εδω κολαει το "ασε μας βουντουκουκλτσα μου" :angel:
View attachment 347387
Βάλε και το βουντουπαίδι του Τζίμη, θέλει διαδικασία να το βάλω με το κινητό και βαργιέμαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan