Απόδραση σε παράλληλο Σύμπαν (Τύφλα να 'χει το πικάπ)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.693
Δεν έχετε ιδέαν τι σημαίνει "κραδασμοί" με τα παιδικά μιντ σας.

Ιδέαν.

Η εκτενής περιποίηση χώρου που έχουμε κάνει, δίνοντας παραπάνω από την δέουσα προσοχή στην σοβαρή στήριξη διαφόρων συσκευών (να θυμίσω ειδικές κατασκευές με ελατήρια υπολογισμενης δύναμης για να κρέμεται ο προβολέας), ξεπερνάει την φαντασία σας, και οι πραγματικοί κραδασμοί που αναπτύσσονται στον χώρο μας από την πληθώρα των σοβαρών σάμπζζζζζ, δεν διανοεισθε τι μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα..

Ένα μόνον θα σας πω: μπορεί να περιποιήθηκα εξαιρετικά κάθε σπιθαμή του χώρου, αλλά μου διέφυγε η ανάλογη περιποίηση έξω από το χώρο ακρόασης, με αποτέλεσμα να πέσει μπουκάλι με λικέρ κάτω στο πατωμα από τις δονήσεις στον δίπλα χώρο, κι ήταν άλλα 5-6 μπουκάλια στην άκρη, έτοιμα να πέσουν κι αυτά.

Μπίλιες... Αφήστε με ν'αγιάσω ρε...🤣😁😋

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.180
Αυτός είναι άλλος ένας τομέας που το αντίγραφο δε μπορεί να γίνει πρωτότυπο.Με τα αυθεντικά Rollerblocks,η συσκευή δεν μετακινείται ούτε χιλιοστό.Εχουν φτιαχτεί έτσι ώστε οι συσκευές να επιβιώνουν από τους Καλιφορνεζικους σεισμούς.
Ο Μεσιέ είναι δικός μας. Απλά γλυκοκοιτάζει την γειτόνισσα εεεε την άλλη μεριά εννοώ. Είναι όπως λέει ο Μανέστρος και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.
Είμαι γενικώς με οποιονδήποτε φύλακα, όπως και τον δασοφύλακα του Black Forest με τα κερασάκια.
Αυτός είναι άλλος ένας τομέας που το αντίγραφο δε μπορεί να γίνει πρωτότυπο.Με τα αυθεντικά Rollerblocks,η συσκευή δεν μετακινείται ούτε χιλιοστό.Εχουν φτιαχτεί έτσι ώστε οι συσκευές να επιβιώνουν από τους Καλιφορνεζικους σεισμούς.
Κάτι τέτοιο όμως θα σήμαινε περιορισμένο βαθμό στην ελεύθερη κίνηση για το ανηρτημένο σύστημα... Την εποχή της σχεδίασης δεν υπήρχαν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης να διακρίνουν λ.χ. ανάμεσα σε κραδασμούς από σεισμούς ή... λειτουργία sub. Οπότε αν ισχύει ακριβώς όπως το λες το παρελκόμενο... αυτοαναιρείται.

Δεν προδίδω κανέναν δείχνοντας στην πράξη ότι δεν αποδοκιμάζεται κάτι από άτομα άσχετα προς εκείνο.

Reaction score
1.892
Δεν έχετε ιδέαν τι σημαίνει "κραδασμοί" με τα παιδικά μιντ σας.

Ιδέαν.

Η εκτενής περιποίηση χώρου που έχουμε κάνει, δίνοντας παραπάνω από την δέουσα προσοχή στην σοβαρή στήριξη διαφόρων συσκευών (να θυμίσω ειδικές κατασκευές με ελατήρια υπολογισμενης δύναμης για να κρέμεται ο προβολέας), ξεπερνάει την φαντασία σας, και οι πραγματικοί κραδασμοί που αναπτύσσονται στον χώρο μας από την πληθώρα των σοβαρών σάμπζζζζζ, δεν διανοεισθε τι μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα..

Ένα μόνον θα σας πω: μπορεί να περιποιήθηκα εξαιρετικά κάθε σπιθαμή του χώρου, αλλά μου διέφυγε η ανάλογη περιποίηση έξω από το χώρο ακρόασης, με αποτέλεσμα να πέσει μπουκάλι με λικέρ κάτω στο πατωμα από τις δονήσεις στον δίπλα χώρο, κι ήταν άλλα 5-6 μπουκάλια στην άκρη, έτοιμα να πέσουν κι αυτά.

Μπίλιες... Αφήστε με ν'αγιάσω ρε...🤣😁😋
Δεν είναι κακό να ομολογείς την αδυναμία σου.Εξ' αλλού έχω ξαναγράψει ότι οι δονήσεις μπορούν να περιοριστούν όμως όχι να εξαλειφθούν.Μονο εγώ θα σου δώσω τη λύση.Θα πας στο λιμάνι και θα νοικιάσεις ένα γερανό με όλα τα αξεσουάρ του.Θα πεις στον χειριστή του να ευθυγραμμίσει την τεράστια μπαλλα του και να την τοποθετήσει στην αιτία του προβληματος,τα subs.Οχι όμως από κάτω τους.Απο πάνω τους.Το πρόβλημα λύθηκε.Εγω δε θέλω τίποτα.Ο,τι χρεώσει ο γερανός.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.693
Εσύ πιστεύεις ότι κουνιούνται τα σαμπ, Ε; 🤣

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, κούνια που σε κούναγε! 🤣

ΥΓ. Εν τω μεταξύ, ιδέαν δεν έχεις τι στηρίγματα έβαλα στα σαμπ. Δεν μπορείς να το φανταστείς. Κι ενώ είναι με βίδες, δεν υπάρχει μηχανική επαφή, αλλά τι να σου εξηγώ.. Πάντως η στήριξη των σαμπ σε μένα, έχει πράγματα που δεν έχει το high Ενδ ολόκληρο, όσο κι αν ψάξεις. Παιδικές ασθένειες, αυτές τις ξεπεράσαμε όταν είχαμε μαλλιά ακόμα.😁😋🤣

Reaction score
1.892
Είμαι γενικώς με οποιονδήποτε φύλακα, όπως και τον δασοφύλακα του Black Forest με τα κερασάκια.

Κάτι τέτοιο όμως θα σήμαινε περιορισμένο βαθμό στην ελεύθερη κίνηση για το ανηρτημένο σύστημα... Την εποχή της σχεδίασης δεν υπήρχαν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης να διακρίνουν λ.χ. ανάμεσα σε κραδασμούς από σεισμούς ή... λειτουργία sub. Οπότε αν ισχύει ακριβώς όπως το λες το παρελκόμενο... αυτοαναιρείται.

Δεν προδίδω κανέναν δείχνοντας στην πράξη ότι δεν αποδοκιμάζεται κάτι από άτομα άσχετα προς εκείνο.
Η κίνηση διατηρείται σε κάθε περίπτωση.Η συσκευή όμως δε μετακινείται από τη θέση της διότι δε μετακινούνται τα Rollerblocks που τη στηρίζουν.Στον σεισμό της Πάρνηθας το 1999 με την περιοχή μου να βρίσκεται στο επίκεντρο του σεισμου,βρήκα τα ηχεία δαπέδου πεσμένα κατω αλλά τις συσκευές(ολες με Rollerblocks)να μην έχουν μετακινηθεί καθόλου στο έπιπλο.

Reaction score
1.892
...μα πως αφου δεν ηταν πανω σε ρολερζ... 🐒
Και τα Rollerblocks στηρίζονταν στο σύνθετο.Δεν είχα rack τότε.Μηπως να βοηθήσω στην ανεύρεση ποιοτικής τροφής;Εκείνα τα αμύγδαλα που καταναλώνεις κατά κορον δεν πρέπει να είναι Ελληνικά.Καλιφορνιας είναι κι αυτά.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.180
Και τα Rollerblocks στηρίζονταν στο σύνθετο.Δεν είχα rack τότε.Μηπως να βοηθήσω στην ανεύρεση ποιοτικής τροφής;Εκείνα τα αμύγδαλα που καταναλώνεις κατά κορον δεν πρέπει να είναι Ελληνικά.Καλιφορνιας είναι κι αυτά.
Σεισμογενή αμύγδαλα... Να γιατί μπορεί ν'ανακατεύεται το στομάχι... :roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
... καταναλωνω καλιφορνεζικα προιοντα , δεν ειναι βρωσιμα ομως, αλλα σιγουρα ειναι αντιπχοιοτικα. 8-)
βεβαια μπορεις να συνεχισεις να βαζεις πινεζες στη κουκλα, αν και δε μου μοιαζει καθολου - που λεει και ενα -κορυφαιο- τραγουδι.

Reaction score
1.892
... καταναλωνω καλιφορνεζικα προιοντα , δεν ειναι βρωσιμα ομως, αλλα σιγουρα ειναι αντιπχοιοτικα. 8-)
βεβαια μπορεις να συνεχισεις να βαζεις πινεζες στη κουκλα, αν και δε μου μοιαζει καθολου - που λεει και ενα -κορυφαιο- τραγουδι.
Αν λέει έτσι τότε δεν είναι κορυφαίο.Ουτε καν μέτριο.Στην κούκλα μπαίνουν καρφίτσες.

Reaction score
18.759
Σεισμογενή αμύγδαλα... Να γιατί μπορεί ν'ανακατεύεται το στομάχι... :roflmao:
Ω, ρε τι γίνεται εδώ και εγώ κάθομαι και γράφω ακόμη στο άλλο νήμα που ήμασταν. :D Έχω βραχυκυκλώσει καθώς θα μπορούσα να βγάλω καμιά δεκαριά αστεία. Βραχυκυκλωμένος όμως δεν μπορώ να γράψω κανένα. Κάτι ήθελα να γράψω για τα περιστέρια και την χρηματοδότηση της Επερεσίας που δεν βγαίνει με την συμβολή μόνο των ανθρώπων του audio και δουλεύουμε παράλληλα για τα φράγκα και project με ένα drone με οργανικά υλικά και μικρό στίγμα που παρόλο και αντίθετα με το τι θεωρεί ο κόσμος - και αυτά τα πιάνει το ραντάρ αλλά απλώς τα περνάει για περιστέρια και θα γλυτώνουν απο τη ρύθμιση ευαισθησίας εντολής εκτόξευσης ... το A.I. βοηθάει εδώ όπως και στα σεισμικά κύματα ... - θέλει προσοχή με τόσους πυραύλους που πεφτούν γύρω μας συνέχεια αλλά και γιατί και εμείς στην ουσία ιστορικά γεωγραφικά θεωρούμαστε levant. :D :D Σβίνγκκκκκκ κάτι άκουσα να περνάει . :D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.090
Να σταλεί με ταχυδρομικό περιστέρι που πετά χαμηλά και δεν το πιάνουν τα ραντάρ των άλλων.
Γιατί όχι ηλεκτρονική μεταφορά? Δεν έχεις σούπερ καλώδιο έθερνετ? 🤔

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106