- Reaction score
- 143.569
Λιγότερο από μισό τόνο ζυγίζει ολόκληρη η μπαταρία.με μισό τόνο μπαταρίες λιγότερο,
Λιγότερο από μισό τόνο ζυγίζει ολόκληρη η μπαταρία.με μισό τόνο μπαταρίες λιγότερο,
Και γιατί τότε η ειδική έκδοση για την πίστα ζυγίζει 2 τόνους; Δεν δικαιολογείται ένα γυμνό μεσαίο ηλεκτρικό σεντάν χωρίς τις μπαταρίες να ζυγίζει ενάμιση τόνο.Λιγότερο από μισό τόνο ζυγίζει ολόκληρη η μπαταρία.
Πες τα στη μπεμβέ που βγάζει 3,5 τόνους τανκς.Και γιατί τότε η ειδική έκδοση για την πίστα ζυγίζει 2 τόνους; Δεν δικαιολογείται ένα γυμνό μεσαίο ηλεκτρικό σεντάν χωρίς τις μπαταρίες να ζυγίζει ενάμιση τόνο.
Ασχετο , αλλα βρεθηκα ξαφνικα με το μηχανακι πισω απο ενα BMW XM και ηταν τοσο ασχημο που εστρεψα το βλεμμα και πηγα γρηγορα δεξια λωριδα για να μην το βλεπωΠες τα στη μπεμβέ που βγάζει 3,5 τόνους τανκς.
Εγώ ξέρω μόνον πόσο ζυγίζουν οι μπαταρίες, φουλ, μαζί με τα τζιμπράγκαλά τους, όχι μόνο τα κελιά.
Χονδρικά βρίσκονται στον μισό τόνο. Λίγο πάνω οι Γερμανοί, λίγο κάτω οι Κινέζοι κι η Τέσλα.
Εγω περιμενω το ηλεκτρικο X-AVD@spylab ψήνεσαι για group buy?
Σα να λείπει το μισό αυτοκίνητο.
50 KW < 250 Kg 200 km αυτονομια με 50KW ταχυφόρτιση40kw το πολύ δε θέλω παραπάνω και 300χλμ αυτονομία με 50KW ταχυφόρτιση
Και όπισθεν να παρκάρουμε ανθρώπινα50 KW < 250 Kg 200 km αυτονομια με 50KW ταχυφόρτιση
Δεν είπαμε 50kwh , είπαμε 50kw μοτέρ και ταχυφορτιση.50 kWh μπαταρία θα βγει 400 κιλά μόνο η μπαταρία.
Να ξέρετε.