Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.566
Από κει πάνω να πετάξεις το πολυπριζο σου.Υστερα δε θα αναγνωρίζεται ούτε με τεστ DNA!
Μου φαινεται με αυτα που του λες το μανεστρου θα θελει να σε κρεμασει με το καλώδιο ΔΕΗ
:lolsign:

Reaction score
2.388
Το καλυτερο θα ηταν να παμε στον Βικο στο Ζαγορι και να του δωσω μια σπρωξια :focus: να ησυχασουμε απ το παλιοπανκιο:wink::smile::beach:
Αυτά τα 'χω πιει με το μπουκάλι.Ιδιως το δεύτερο.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.675
Το καλυτερο θα ηταν να παμε στον Βικο στο Ζαγορι και να του δωσω μια σπρωξια :wink:
Mακι ενταξη δε θα τον σπρωξω για ανθρωπιστικους λογους :smile: ΑΛΛΑ :wink:τον Μαλμπορο των εχω ετοιμο για σπρωξιμο:smg::vinsent::lol: στον ΒΙΚΟ ΛΕΩ μη παρεξηγηθω:gamer:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.675
Μου φαινεται με αυτα που του λες το μανεστρου θα θελει να σε κρεμασει με το καλώδιο ΔΕΗ
Μακι ενα κρεμασμα το θελει το παλιοπανκιο:p η απολαυσι μου θα ειναι μαζι με τον Μαλμπορο:gamer: Και να ακουω αυτο το Μουσικον τεμαχιον δεν ξερ τι ειναι ο ΠΑΗ αλλα δεν πειραζει:p ισως ο Μαλμπορος να ξερ :lol:
1730825339066.png

Last edited:

Reaction score
3.967
Μακι ενα κρεμασμα το θελει το παλιοπανκιο:p η απολαυσι μου θα ειναι μαζι με τον Μαλμπορο:gamer: Και να ακουω αυτο το Μουσικον τεμαχιον δεν ξερ τι ειναι ο ΠΑΗ αλλα δεν πειραζει:p ισως ο Μαλμπορος να ξερ :lol: View attachment 348200
Ο μάρκα τσιγάρων ξέρει!

Reaction score
1.566
Το καλυτερο θα ηταν να παμε στον Βικο στο Ζαγορι και να του δωσω μια σπρωξια :wink:
Mακι ενταξη δε θα τον σπρωξω για ανθρωπιστικους λογους :smile: ΑΛΛΑ :wink:τον Μαλμπορο των εχω ετοιμο για σπρωξιμο:smg::vinsent::lol: στον ΒΙΚΟ ΛΕΩ μη παρεξηγηθω:gamer:
Μεσα στην πηγή; Μη μας χτυπήσει κιόλας, τον ρωτησες αν ξέρει μπάνιο;

Reaction score
2.388
Πριν πηδήξεις,γράψε τη διαθήκη σου.Ξερω,τα PA στο Ηπειρωτικο Ίδρυμα Κωφών.Το πολυπριζο στο Πτηνοτροφειο Ιωαννίνων(ιδανικό για αυγουλιερα)Συνέχισε την ανάγνωση της διαθήκης σου και να ζήσουμε για να σε θυμόμαστε!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848