christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.081
Μου φαινεται με αυτα που του λες το μανεστρου θα θελει να σε κρεμασει με το καλώδιο ΔΕΗΑπό κει πάνω να πετάξεις το πολυπριζο σου.Υστερα δε θα αναγνωρίζεται ούτε με τεστ DNA!
Δεν κινδυνευω.Μου φαινεται με αυτα που του λες το μανεστρου θα θελει να σε κρεμασει με το καλώδιο ΔΕΗ
Αυτά τα 'χω πιει με το μπουκάλι.Ιδιως το δεύτερο.Το καλυτερο θα ηταν να παμε στον Βικο στο Ζαγορι και να του δωσω μια σπρωξια να ησυχασουμε απ το παλιοπανκιο
Ποιο χωριό σου;Αλβανικό είναι το τραγούδι κι εσύ οπαδός του Ράμα!ΠΑΗ να σε βαλω και ενα χορο απ το χωριο μου
Ο Ράμα είναι Γενιτσαρος κι εσύ Γενίτσαρος του χαι εντ!ΝΑΙ ΝΑΙ βρε ειμαι ξαδερφος με το σκιπεταρικο σκυλι
Μακι ενα κρεμασμα το θελει το παλιοπανκιο η απολαυσι μου θα ειναι μαζι με τον Μαλμπορο Και να ακουω αυτο το Μουσικον τεμαχιον δεν ξερ τι ειναι ο ΠΑΗ αλλα δεν πειραζει ισως ο Μαλμπορος να ξερΜου φαινεται με αυτα που του λες το μανεστρου θα θελει να σε κρεμασει με το καλώδιο ΔΕΗ
Τι να κάνει αυτό το παλικάρι ο Buckalis ;Αυτά τα 'χω πιει με το μπουκάλι.Ιδιως το δεύτερο.
Ο μάρκα τσιγάρων ξέρει!Μακι ενα κρεμασμα το θελει το παλιοπανκιο η απολαυσι μου θα ειναι μαζι με τον Μαλμπορο Και να ακουω αυτο το Μουσικον τεμαχιον δεν ξερ τι ειναι ο ΠΑΗ αλλα δεν πειραζει ισως ο Μαλμπορος να ξερ View attachment 348200
Μεσα στην πηγή; Μη μας χτυπήσει κιόλας, τον ρωτησες αν ξέρει μπάνιο;Το καλυτερο θα ηταν να παμε στον Βικο στο Ζαγορι και να του δωσω μια σπρωξια
Mακι ενταξη δε θα τον σπρωξω για ανθρωπιστικους λογους ΑΛΛΑ τον Μαλμπορο των εχω ετοιμο για σπρωξιμο στον ΒΙΚΟ ΛΕΩ μη παρεξηγηθω
Πριν πηδήξεις,γράψε τη διαθήκη σου.Ξερω,τα PA στο Ηπειρωτικο Ίδρυμα Κωφών.Το πολυπριζο στο Πτηνοτροφειο Ιωαννίνων(ιδανικό για αυγουλιερα)Συνέχισε την ανάγνωση της διαθήκης σου και να ζήσουμε για να σε θυμόμαστε!