Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.059
Από κει πάνω να πετάξεις το πολυπριζο σου.Υστερα δε θα αναγνωρίζεται ούτε με τεστ DNA!
Μου φαινεται με αυτα που του λες το μανεστρου θα θελει να σε κρεμασει με το καλώδιο ΔΕΗ
:lolsign:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.081
Το καλυτερο θα ηταν να παμε στον Βικο στο Ζαγορι και να του δωσω μια σπρωξια :wink:
Mακι ενταξη δε θα τον σπρωξω για ανθρωπιστικους λογους :smile: ΑΛΛΑ :wink:τον Μαλμπορο των εχω ετοιμο για σπρωξιμο:smg::vinsent::lol: στον ΒΙΚΟ ΛΕΩ μη παρεξηγηθω:gamer:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.081
Μου φαινεται με αυτα που του λες το μανεστρου θα θελει να σε κρεμασει με το καλώδιο ΔΕΗ
Μακι ενα κρεμασμα το θελει το παλιοπανκιο:p η απολαυσι μου θα ειναι μαζι με τον Μαλμπορο:gamer: Και να ακουω αυτο το Μουσικον τεμαχιον δεν ξερ τι ειναι ο ΠΑΗ αλλα δεν πειραζει:p ισως ο Μαλμπορος να ξερ :lol:
1730825339066.png

Last edited:

Reaction score
3.268
Μακι ενα κρεμασμα το θελει το παλιοπανκιο:p η απολαυσι μου θα ειναι μαζι με τον Μαλμπορο:gamer: Και να ακουω αυτο το Μουσικον τεμαχιον δεν ξερ τι ειναι ο ΠΑΗ αλλα δεν πειραζει:p ισως ο Μαλμπορος να ξερ :lol: View attachment 348200
Ο μάρκα τσιγάρων ξέρει!

Reaction score
1.059
Το καλυτερο θα ηταν να παμε στον Βικο στο Ζαγορι και να του δωσω μια σπρωξια :wink:
Mακι ενταξη δε θα τον σπρωξω για ανθρωπιστικους λογους :smile: ΑΛΛΑ :wink:τον Μαλμπορο των εχω ετοιμο για σπρωξιμο:smg::vinsent::lol: στον ΒΙΚΟ ΛΕΩ μη παρεξηγηθω:gamer:
Μεσα στην πηγή; Μη μας χτυπήσει κιόλας, τον ρωτησες αν ξέρει μπάνιο;

Reaction score
1.594
Πριν πηδήξεις,γράψε τη διαθήκη σου.Ξερω,τα PA στο Ηπειρωτικο Ίδρυμα Κωφών.Το πολυπριζο στο Πτηνοτροφειο Ιωαννίνων(ιδανικό για αυγουλιερα)Συνέχισε την ανάγνωση της διαθήκης σου και να ζήσουμε για να σε θυμόμαστε!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.297
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants