καλά αυτοί πουλάνε καλώδια και σε νοσοκομεία, αναρωτιέμαι πως θα ένιωθαν κάποιο γιατροί του φόρουμ άμα δούλευαν σε νοσοκομείο και το μηχάνημα της ακτινογραφίας είχε audiophile καλώδιο. εγώ πάντως θα κρίτζαρα λίγο έως πολύ.Yπαρχουν καποιοι που ισχυριζονται οτι τα καλωδια δεν εχουν σημασια και δεν κανουν διαφορα. Σαν επιχειρημα χρησιμοποιειται οτι δεν εχουν μετρησεις (εχουν αλλα δεν τις πιστευουν) και ισχυρο επιχειρημα οτι τα studio χρησιμοποιουν απλα καλωδια( μπορει αν εννοουν studio καποιο επιπεδου που γνωριζουν). Ωστοσο περα απο μια δημοσιευση που εχω ξαναβαλει που δειχνει οτι ο κοσμος των studio ενδιαφερεται και πολυ για την ποιοτητα καλωδιων και ας χρησιμοποιουν χλμ που σημαινει σοβαρες επενδυσεις(θα το ξαναβρω αυτο)
τυχαια επεσα σε μια απο τις παρακριβες εταιρειες καλωδιων που διατηρει και επαγγελματικο τμημα και να μερικες υλοποιησεις σε studio κορυφης.
Pro Audio - Shunyata Research
Shunyata Research products have demonstrated profound, measurable improvements in all applications where signal resolution is the most critical goal. Whether Shunyata Research designed products are applied within heart surgery labs or the world's most celebrated recording studios, the results...shunyata.com
και ως γιατρός αν είμουν, που δεν είμαι και ουτε είχα ποτε σκοπο να γίνω, αλλά και ως ασθενής, (θα μου επιτρέψει ο @marlboro να πειράξω λίγο τον φίλο @Π.Α.Η.) και να πώ πως λογικά θα ήταν το όνειρο του xD
το κοροϊδεύουμε και χασκογελάμε αλλά σε λίγο θα βγάλουνε όντως καλώδια για κουζίνες και τοστιέρες που θα κάνουν καλύτερο φαγητό.