Καλωδια και studio

Reaction score
1.087
Yπαρχουν καποιοι που ισχυριζονται οτι τα καλωδια δεν εχουν σημασια και δεν κανουν διαφορα. Σαν επιχειρημα χρησιμοποιειται οτι δεν εχουν μετρησεις (εχουν αλλα δεν τις πιστευουν) και ισχυρο επιχειρημα οτι τα studio χρησιμοποιουν απλα καλωδια( μπορει αν εννοουν studio καποιο επιπεδου που γνωριζουν). Ωστοσο περα απο μια δημοσιευση που εχω ξαναβαλει που δειχνει οτι ο κοσμος των studio ενδιαφερεται και πολυ για την ποιοτητα καλωδιων και ας χρησιμοποιουν χλμ που σημαινει σοβαρες επενδυσεις(θα το ξαναβρω αυτο)
τυχαια επεσα σε μια απο τις παρακριβες εταιρειες καλωδιων που διατηρει και επαγγελματικο τμημα και να μερικες υλοποιησεις σε studio κορυφης.
καλά αυτοί πουλάνε καλώδια και σε νοσοκομεία, αναρωτιέμαι πως θα ένιωθαν κάποιο γιατροί του φόρουμ άμα δούλευαν σε νοσοκομείο και το μηχάνημα της ακτινογραφίας είχε audiophile καλώδιο. εγώ πάντως θα κρίτζαρα λίγο έως πολύ.

και ως γιατρός αν είμουν, που δεν είμαι και ουτε είχα ποτε σκοπο να γίνω, αλλά και ως ασθενής, (θα μου επιτρέψει ο @marlboro να πειράξω λίγο τον φίλο @Π.Α.Η.) και να πώ πως λογικά θα ήταν το όνειρο του xD

το κοροϊδεύουμε και χασκογελάμε αλλά σε λίγο θα βγάλουνε όντως καλώδια για κουζίνες και τοστιέρες που θα κάνουν καλύτερο φαγητό.

Reaction score
1.643
καλά αυτοί πουλάνε καλώδια και σε νοσοκομεία, αναρωτιέμαι πως θα ένιωθαν κάποιο γιατροί του φόρουμ άμα δούλευαν σε νοσοκομείο και το μηχάνημα της ακτινογραφίας είχε audiophile καλώδιο. εγώ πάντως θα κρίτζαρα λίγο έως πολύ.

και ως γιατρός αν είμουν, που δεν είμαι και ουτε είχα ποτε σκοπο να γίνω, αλλά και ως ασθενής, (θα μου επιτρέψει ο @marlboro να πειράξω λίγο τον φίλο @Π.Α.Η.) και να πώ πως λογικά θα ήταν το όνειρο του xD

το κοροϊδεύουμε και χασκογελάμε αλλά σε λίγο θα βγάλουνε όντως καλώδια για κουζίνες και τοστιέρες που θα κάνουν καλύτερο φαγητό.
Ο VDH πουλά καλώδια για ιατρικές εφαρμογές εδώ και 40 χρόνια.Δε γνωρίζω αν άλλη εταιρία κάνει το ίδιο.

Reaction score
1.087
Ο VDH πουλά καλώδια για ιατρικές εφαρμογές εδώ και 40 χρόνια.Δε γνωρίζω αν άλλη εταιρία κάνει το ίδιο.
όταν λές καλώδια? ρεύματος?

( btw VDH έχει ο βραχίονας που πρότεινε ο μιστερ μαρλμπορος αλλα δεν έχω δόσει σημασία , απλά το είδα και είμουν καπως ok cool i guess xD)

Reaction score
500
και μην ξεχασετε να παρετε και ενα τετοιο να στρωθουν γρηγορα....που να περιμενεις 200 ωρες. δωκε εκει 800 ευρα και σε 12 ωρες καθαρισες :lol:
λεει και cooker....αραγες τα κανει al dente?:lol::lol:

Reaction score
1.087
και μην ξεχασετε να παρετε και ενα τετοιο να στρωθουν γρηγορα....που να περιμενεις 200 ωρες. δωκε εκει 800 ευρα και σε 12 ωρες καθαρισες :lol:
λεει και cooker....αραγες τα κανει al dente?:lol::lol:
και η Nordhost εχει τέτοια μακακία, και ρε φίλε μισές δουλείες κάνουν, έχουν βάλει ακόμα και για ethernet καλώδια και για τα καλώδια ρέυματος δεν έχει πουθενά....
1731079627850.jpeg

Αυτό το πήρε το μάτι μου γιατί το κοροιδευαν στο facebook
1731079770536.jpeg

βλέπω εχει αρκετές οθονίτσες και βλακειούλες, σίγουρα θα έχει και ρύθμιση για al dente :lolsign:

Reaction score
1.643
10.600 λιρες ...ε ρε δουλεμα που πεφτει :lol: :lol: :lol: :lol:
... σε όσους νομίζουν ότι αυτούς δε μπορεί να τους δουλεψει κανεις.
όταν λές καλώδια? ρεύματος?

( btw VDH έχει ο βραχίονας που πρότεινε ο μιστερ μαρλμπορος αλλα δεν έχω δόσει σημασία , απλά το είδα και είμουν καπως ok cool i guess xD)
Όχι ρευματος.Εχω διαβάσει κατάλογο του VDH πριν από 35 χρόνια και έχασα τη μπαλλα.Τα καλώδια για ιατρικές εφαρμογές προηγήθηκαν(κερδίζοντας πολύ καλή φήμη) και τα audio ακολούθησαν.

Reaction score
260

Λες ε?
Να βαζουν καλωδια ηχειων για να ακουνε καλυτερα τους υπερηχους , να βλεπουν καλυτερα και να σταματησουν να λενε αγορι και να βγαινει κοριτσι? :lolsign:
Δεν ειναι ολα πλακα αν σας ενδιαφερει κατι αλλο απο τα να χαλατε νηματα διαβαστε κατανοηστε και σοβαρα τοποθετηθειτε.
10.600 λιρες ...ε ρε δουλεμα που πεφτει :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχεις δει τι ειναι αυτο?
Φυσικα δεν ειναι για μενα και για σενα αλλα υπαρχουν και αλλα συστηματα στα οποια εχει μεγαλες διαφορες.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
29.821
Θα σας πω εγώ μια διαφορά που είδα σε δύο ενεργα. Άκουγα μια διαφορά το ένα ακουγοταν πιο δυνατά απο το άλλο. Το ένα που δεν ακουγόταν δυνατα είχε ενα Σούκο καλώδιο λεπτο σχετικά. Το δεύτερο που ακουγόταν πιο δυνατά και καλά είχε πιο χοντρό και ποιοτικό καλώδιο Σούκο. Και τα δυο κλασσικα μαύρα. Οταν αλλάχτηκαν με σαφώς καλύτερο καλώδιο κατασκευαστικά αλλά όχι κατι ακριβό η εξωτικό, ο ήχος ίσιωσε και στα δυο και ακούγονται εφάμιλα καλά. Και τα δυο στο ίδιο πολυπριζο στις ίδιες πρίζες με πριν. Που το αποδίδετε αυτό; Όλα κάπως κάπου παίζουν ρόλο.
Προφανώς τα καλώδια που είχες πριν ήσαν ανεπαρκή. Αυτά που έχεις τώρα πιθανόν να είναι, ενδεχομένως και όχι. Το επαρκές καλώδιο είναι το ταβάνι, παραπάνω είναι σπατάλη ανώφελη.

Reaction score
1.643
Προφανώς τα καλώδια που είχες πριν ήσαν ανεπαρκή. Αυτά που έχεις τώρα πιθανόν να είναι, ενδεχομένως και όχι. Το επαρκές καλώδιο είναι το ταβάνι, παραπάνω είναι σπατάλη ανώφελη.
Ανώφελη σπατάλη είναι να πληρώνεις για "κατάλληλο" καλώδιο που δεν πρόκειται όμως ν' αποδώσει καταλληλως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.337
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS