Audio People Fan Club

Reaction score
8.767
Για να μη παρεξηγηθώ για το ηχογραφημένο είπα ! Δεν έχω ακούσει από κοντά …
Στο τσαφ την γλυτώσαμε την παρεξήγηση :biggrin:

Θα στείλω στην Επερεσία τα κομμάτια για τελικό πόρισμα.

Στον κύριο Χρήστο τον Μανεστρο
Στον κύριο Χρήστο τον Μανέστρο
Που έχει τά πιο όμορφα pa
που έχει τά πιο όμορφα pa
Οεοε Οεοεεε:biggrin:

Reaction score
18.681

Ευτυχώς δεν έχω ακόμη κάνει update στον browser μου και δεν μου ανοίγει τα λίνκ σου (ότι θέλει ανοίγει, δική του νόηση έχει) αλλιώς ποιός ξέρει τι θα άκουγα και θα σε πείραζα εις τον αιώνα τον άπαντα. :D 😍

Reaction score
3.455

Σε εμένα που είμαι το ακουστήρι. 👂
Ο Μανέστρος είναι το καβουρδιστήρι. 🤪
Θα ακροαστώ και..
Θας σας ειδοποιήσουμε. 😎

Reaction score
8.767
Ευτυχώς δεν έχω ακόμη κάνει update στον browser μου και δεν μου ανοίγει τα λίνκ σου (ότι θέλει ανοίγει, δική του νόηση έχει) αλλιώς ποιός ξέρει τι θα άκουγα και θα σε πείραζα εις τον αιώνα τον άπαντα. :D 😍
Σίγουρα φταίει το update? :biggrin:
Και γω που νόμιζα ότι τα άκουσες και δεν θέλεις να πεις ποιο σ άρεσε περισσότερο :biggrin:

Reaction score
18.681
Σίγουρα φταίει το update? :biggrin:
Και γω που νόμιζα ότι τα άκουσες και δεν θέλεις να πεις ποιο σ άρεσε περισσότερο :biggrin:
¨Οχι δεν μου το ανοίγει, θέλω update και στον browser και στο OS.

Πάρε κάτι ωραίο να ακούσεις.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.557
Στο δικό μου σύστημα (και στα Spendor και στα Yamaha) ακούγεται πιο ισορροπημένο (καλύτερο) το δεύτερο αρχείο. (Αυτό δεν είναι το πολυκάναλο με το απμίξινγκ?)
Το πρώτο ακούγεται λίγο υποτονικό _ θολό και με πιο ''φουσκωμένο'' το χαμηλό ή σαν να υπάρχει μια πτώση στις μεσαίες προς υψηλες αν και είναι αυτό χωρίς τα sub? :whistling::thumbsdown::idk:
Δοκίμασα μόνο με τα sub on..

Reaction score
8.767
Στο δικό μου σύστημα (και στα Spendor και στα Yamaha) ακούγεται πιο ισορροπημένο (καλύτερο) το δεύτερο αρχείο. (Αυτό δεν είναι το πολυκάναλο με το απμίξινγκ?)
Το πρώτο ακούγεται λίγο υποτονικό _ θολό και με πιο ''φουσκωμένο'' το χαμηλό ή σαν να υπάρχει μια πτώση στις μεσαίες προς υψηλες αν και είναι αυτό χωρίς τα sub? :whistling::thumbsdown::idk:
Ναι και εμένα μου ακούγεται πολύ πιο ισορροπημενο το 2o. με χρήση ακουστικών.
Φουσκωμένο ξεκάθαρα το χαμηλό λόγω χώρου κτλπ.
Η πλάκα είναι ότι το ντεσιμπελομετρο δείχνει στο πρώτο παραπάνω ντιμπι με dBC μέτρηση.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.557
Με τα sub off το δεύτερο φαίνεται να έχει περισσότερο σώμα - ένταση στις μεσαίες (όπως και πρίν) αλλά τώρα το πρώτο αν και πιο άτονο δείχνει πιο balanced.. ;)
😝8-)
Πάμε για μπύρες τώρα.. :tongue::drinks:

Reaction score
18.681
Η πλάκα είναι ότι το ντεσιμπελομετρο δείχνει στο πρώτο παραπάνω ντιμπι με dBC μέτρηση.
Με τα sub off το δεύτερο φαίνεται να έχει περισσότερο σώμα - ένταση στις μεσαίες (όπως και πρίν) αλλά τώρα το πρώτο αν και πιο άτονο δείχνει πιο balanced.. ;)
😝8-)
Πάμε για μπύρες τώρα.. :tongue::drinks:
I can't seem to make audio people mine , Oh. :D

Reaction score
1.135
Μπορείς να ηχογραφήσεις το κομμάτι αυτό του Philip glass μια το κλασικό δικαναλο και μια να βρεις την immersive ηχογράφηση ;

Reaction score
18.681
Αυτό ακούγεται.... όμορφα :party:
Το έβαλα για να του βάλει στίχους κατάλληλους ο @Bhutia 😍
Μπορείς να ηχογραφήσεις το κομμάτι αυτό του Philip glass μια το κλασικό δικαναλο και μια να βρεις την immersive ηχογράφηση ;

Έλα τώρα, πες μου την αλήθεια, δεν αντέχω άλλο ... πλάκα του κάνεις του Ν.Κ. ε ; Και αυτός σε εσένα. Και όλοι σας μαζί σε εμένα. :D:D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.557

Έλα τώρα, πες μου την αλήθεια, δεν αντέχω άλλο ... πλάκα του κάνεις του Ν.Κ. ε ; Και αυτός σε εσένα. Και όλοι σας μαζί σε εμένα. :D:D
Εγώ έκαμα το καθήκονμ' (όπως και άλλοι) αφού ο Ν.Κ. μπήκε στον κόπο, τώρα τι θα βγει απ' όλο αυτό δεν ξέρω.. 😝
More stuff for the book? :biggrin: :drinks:

Reaction score
1.135

Οχι σοβαρά το λεω. Αφου κανει πειραματα ειμαι περιεργος και γω να ακουσω

1732195100836.png

1732195062734.png

1732195122651.png

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.557
Για ξαναβάλτε τα μουσικά τεμάχια να τα ακροαστώ. Βαριέμαι να ψάχνω.
Εκ της Επερεσίας
έλα με πέτυχες σε καλή στιγμή.. :rolleyes:

Σκέφτηκα να ηχογραφήσω με το κινητό στην ίδια ένταση, στον ίδιο χώρο και στην ίδια θέση το ίδιο κομμάτι αρχικά ως δικάναλο χωρίς σαμπς και κατόπιν ως δικάναλο με απμιξινγκ δλδ πολυκαναλικά χωρίς όμως κεντρικό κανάλι και με τα 4 σαμπς αυτή την φορά.

Το κομμάτι με 2 ηχεία με τις οπές εκτόνωσης χαμηλών ανοικτές.

Τώρα το κομμάτι με απμιξινγκ όπου συμμετέχουν μαζί με τα LR ηχεία και τα περιφερειακα 8 τον αριθμό καθώς επίσης και τα 4 σαμπς με όλες τις οπές εκτόνωσης ηχειων και σαμπς ανοικτές.
Για τα LR επιλέχθηκε συχνότητα αποκοπής τα 40Hz και για τα περιφερειακα 60Hz.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.511
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106