EverSolo Audio - Ελλάς

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Ώωωωωωω
Λεπτομέρειες ποτέ θα έχουμε
Και ότι είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη για minidsp
Μήπως είναι game changer ?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.642
Να πω την αληθεια αυτο δεν το περιμενα....ημουν σιγουρος οτι το room correction θα το εδιναν αυστηρα στο νεο Α-10 σαν ναυαρχιδα και λογικο θα ηταν ομως οι Κινεζειρος υποστηριζουν σημαντικα τα προιοντα τους και μπραβο τους να πω την αληθεια ...μακαρι να παιρνει και το UMIC που το εχουμε αρκετοι και παμε για φρεσκα κολπα......!!!

Και εγω με το Α-8 χρησιμοποιησα το Umic μαζι με το Rew και φυσικα την καλλιτερη παρεα με την αναλογη γνωση τον Μανωλη τον Καστρουνη και αφου καναμε import τα FIRs μετα παιξαμε λιγο και με το PEQ και το αποτελεσμα ηταν σημαντικα σωστοτερο και ηχητικα θα ελεγα μαγικο.......
εικόνα_Viber_2024-11-22_12-16-52-337.jpg

ετσι για το ματια για να γουσταρουμε κιολας....................
εικόνα_Viber_2024-11-22_12-13-47-278.jpg

εικόνα_Viber_2024-11-22_12-17-52-832.jpg

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.642
Ώωωωωωω
απο την πρωτη μερα που βγηκε ηταν φιλε μου απλα τωρα γινεται ακομα καλλιτερο σαν μηχανη που ειναι προ,ντακ,streamer.....

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
απο την πρωτη μερα που βγηκε ηταν φιλε μου απλα τωρα γινεται ακομα καλλιτερο σαν μηχανη που ειναι προ,ντακ,streamer.....
Εγώ είχα προτιμήσει το 6
Καθώς υπήρχε dac και pro (rockna και bryston bl17)
Για να δούμε λεπτομέρειες τώρα

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.871
Ώωωωωωω
Game changer γιατί να είναι;

Είναι αρκετά πιο ακριβό απ'ότι θα σου κοστίσει η αντίστοιχη λύση με streamer+minidsp και το room correction του είναι ακόμα άγνωστη ποσότητα.

Αν βγει, δοκιμαστεί και αποδειχτεί ότι όχι μόνο είναι ισάξιο με το Dirac αλλά κλάσεις ανώτερο και λέμε "γουάου, τι room correction έβγαλε η Eversolo που με 2 χιλιάρικα έχεις αποτέλεσμα επιπέδου trinnov" εκεί ναι, να πούμε ότι θα είναι game changer.

Αλλά επειδή αυτό είναι απίθανο, ακόμα και ισάξιο του Dirac να είναι (που δεν το ξέρουμε) γιατί είναι game changer εφόσον είναι πιο ακριβό για το ίδιο πράγμα;

Τώρα ότι κάποιος μπορεί να το προτιμήσει για ΧΥ λόγους (π.χ. εμφανισιακούς), άλλο πράγμα.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Game changer γιατί θα υπάρχει ανταγωνισμός

Γιατί ο dac του και γενικώς η τεχνολογία του είναι πιο σύγχρονη από το shd

Γιατί , λογικά, θα μπούνε κι άλλοι στο παιχνίδι

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.642
και με το
Εγώ είχα προτιμήσει το 6
Καθώς υπήρχε dac και pro (rockna και bryston bl17)
Για να δούμε λεπτομέρειες τώρα
Λατρεια ο ηχος της Rockna για μενα...καλα εκανες εννοειται...σωστο το σκεπτικο σου!

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.871
Game changer γιατί θα υπάρχει ανταγωνισμός

Γιατί ο dac του και γενικώς η τεχνολογία του είναι πιο σύγχρονη από το shd
Για τον ανταγωνισμό συμφωνώ. Για τα υπόλοιπα όχι τόσο.

Δεν νομίζω πως τεχνολογικά και ηχητικά ένας συνδυασμός Wiim με Flex έχει να ζηλέψει κάτι από το Eversolo. Αισθητικά και από άποψη premiumness, ναι.

Και αυτό που λέμε είναι ΑΝ και ΟΤΑΝ το room correction της Eversolo φτάσει το Dirac. Γιατί προς το παρόν είμαστε απλά σε μια ανακοίνωση.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
.
Ώωωωωωω
Γι'αυτό έβαλα ερωτηματικό
Αλλιώς δεν θα το συζητούσα καν

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Δεν νομίζω πως τεχνολογικά και ηχητικά ένας συνδυασμός Wiim με Flex έχει να ζηλέψει κάτι από το Eversolo. Αισθητικά και από άποψη premiumness, ναι.
Κι όμως
Πρώτα από όλα το dirac μέσω flex δουλεύει στα 48khz
Κατά δεύτερον κανένα από τα τρία flex δεν έχει την πληθώρα εσόδων και εξόδων του eversolo.

Επίσης το volume control του eversolo είναι αναλογικό.

Κ.α.

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.871
συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά η σύγκριση Eversolo A8 με WiiM, για να το θέσω ευγενικά.......είναι το λιγότερο άκομψη......
Μιας και βρισκόμαστε στο "δικό σας" θέμα, θα ήταν μάλλον επίσης άκομψο να απαντήσω ως προς το τι (και γιατί) μπορεί να κάνει καλύτερα (στο ψηφιακό πεδίο πάντα) ο Κινέζος Α από τον Κινέζο Β. Οπότε το αφήνουμε εδώ.

Var

Reaction score
58
Μιας και βρισκόμαστε στο "δικό σας" θέμα, θα ήταν μάλλον επίσης άκομψο να απαντήσω ως προς το τι (και γιατί) μπορεί να κάνει καλύτερα (στο ψηφιακό πεδίο πάντα) ο Κινέζος Α από τον Κινέζο Β. Οπότε το αφήνουμε εδώ.
Κανένας εγχώριος πληροφορικάριος δεν είναι σε θέση, με τις ταπεινές και παρωχημένες του γνώσεις, όχι να εξηγήσει, αλλά ουτε καν να κατανοήσει τι κάνουν οι ανα τον κόσμο designers τέτοιων συσκευών, οι οποίοι είναι σχεδόν μετρημένοι στα δάχτυλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106