Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
απο την πρωτη μερα που βγηκε ηταν φιλε μου απλα τωρα γινεται ακομα καλλιτερο σαν μηχανη που ειναι προ,ντακ,streamer.....Ώωωωωωω
Λεπτομέρειες ποτέ θα έχουμε
Και ότι είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη για minidsp
Μήπως είναι game changer ?
Εγώ είχα προτιμήσει το 6απο την πρωτη μερα που βγηκε ηταν φιλε μου απλα τωρα γινεται ακομα καλλιτερο σαν μηχανη που ειναι προ,ντακ,streamer.....
Game changer γιατί να είναι;Ώωωωωωω
Λατρεια ο ηχος της Rockna για μενα...καλα εκανες εννοειται...σωστο το σκεπτικο σου!Εγώ είχα προτιμήσει το 6
Καθώς υπήρχε dac και pro (rockna και bryston bl17)
Για να δούμε λεπτομέρειες τώρα
Για τον ανταγωνισμό συμφωνώ. Για τα υπόλοιπα όχι τόσο.Game changer γιατί θα υπάρχει ανταγωνισμός
Γιατί ο dac του και γενικώς η τεχνολογία του είναι πιο σύγχρονη από το shd
Γι'αυτό έβαλα ερωτηματικόΏωωωωωω
Κι όμωςΔεν νομίζω πως τεχνολογικά και ηχητικά ένας συνδυασμός Wiim με Flex έχει να ζηλέψει κάτι από το Eversolo. Αισθητικά και από άποψη premiumness, ναι.
Μιας και βρισκόμαστε στο "δικό σας" θέμα, θα ήταν μάλλον επίσης άκομψο να απαντήσω ως προς το τι (και γιατί) μπορεί να κάνει καλύτερα (στο ψηφιακό πεδίο πάντα) ο Κινέζος Α από τον Κινέζο Β. Οπότε το αφήνουμε εδώ.συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά η σύγκριση Eversolo A8 με WiiM, για να το θέσω ευγενικά.......είναι το λιγότερο άκομψη......
Κανένας εγχώριος πληροφορικάριος δεν είναι σε θέση, με τις ταπεινές και παρωχημένες του γνώσεις, όχι να εξηγήσει, αλλά ουτε καν να κατανοήσει τι κάνουν οι ανα τον κόσμο designers τέτοιων συσκευών, οι οποίοι είναι σχεδόν μετρημένοι στα δάχτυλα.Μιας και βρισκόμαστε στο "δικό σας" θέμα, θα ήταν μάλλον επίσης άκομψο να απαντήσω ως προς το τι (και γιατί) μπορεί να κάνει καλύτερα (στο ψηφιακό πεδίο πάντα) ο Κινέζος Α από τον Κινέζο Β. Οπότε το αφήνουμε εδώ.
Πείτε μας να μάθουμε και εμείς οι νεότεροι...Για τη διαχείριση - ενσωμάτωση σαμπς, καταλαβαίνετε φαντάζομαι πιο από τα δύο υπερτερεί.
Δεν θα σάς πω εγώ.
Άρα ένα eversolo δεν μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με ένα dsp..Μιλάμε για PEQ φίλτρα, όχι για room correction software.
Μην μπερδεύεστε.
FixedΆρα ένα eversolo δεν μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με ένα minidsp+dirac
και αντιστρόφως...Fixed