Audio People Fan Club

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.619
Το μυστικό δεν είναι το πόσο έξυπνος είναι κάποιος αλλά το πόσο επιτηδευμένα αφελής φροντίζει να είναι.. :sneaky:
Τόσο όσο χρειάζεται ώστε πρωτίστως να περνάει καλά.. ;)

Last edited:

Reaction score
18.827
Το μυστικό δεν είναι στο πόσο έξυπνος είναι κάποιος αλλά στο πόσο επιτηδευμένα αφελής φροντίζει να είναι.. :sneaky:
Τόσο όσο χρειάζεται ώστε πρωτίστως να περνάει καλά.. ;)
Είναι εναντία στην φύση του και πάει χαμένο το δυναμικό του αλλά τι να κάνεις , άμα δεν μπορείς να βρεθείς σε καλό περιβάλλον είναι μια αναγκαστικά αξιόλογη λύση. Εξάλλου θα φροντίσουν οι άλλοι για να αναγκαστείς να την εφαρμόσεις. Μην αυταπατάσαι και τους υποτιμάς όμως, πιστεύοντας ότι είναι τόσο χαζοί ώστε να μην το καταλαβαίνουν ή δεν θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα. Τους μυρίζονται ότι είναι "ξένα" σώματα. :D Επίσης μπορεί να είναι και έξυπνοι και να το εκεματελλευτουν κιόλας ως αδυναμία πιέζοντας σε μέχρι να σκάσεις την κατάλληλη κρίσιμη στιγμή που είναι βολικό και συμφέρον για αυτούς να σκάσεις ή ακόμη χειρότερα μην πιεζοντας σε καθόλου ποτέ και κρατώντας σε πάντα στο όριο ώστε να το εκμεταλλευονται ως αδυναμία σου. ;););) (διπλό και τριπλό σε πήγα ματάκι). Πάντα στην διάθεση σου. 😍 Το κακό και το χαζό συνήθως κερδάει, η μόνη καθαρή λύση είναι να την κάνεις. Αλλά δεν μπορείς για πολλούς λόγους αλλά συνήθως και γιατί είσαι και εσύ κακός ή έγινες και δεν το κατάλαβες. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.230
Καλημέρα..

Μια μόνο η παρατήρηση μου πάνω στη σκέψη σου..
Αν με ''στοιχειώδεις γνώσεις'' εννοούμε αυτές που έχουν ο ear, dimi και 5, 10, χάιντε 15 άλλοι πλην εσένα εδώ τότενες έχουμε λίγο διαφορετική αντίληψη για το ποιό είναι το ''στοιχειώδες'' :thumbsdown::tongue::rolleyes:

Βέβαια έχεις-ετε βοηθήσει όλοι ν' ανέβουμε level (θέλοντας και μη) τόσο αναλυτικά που τα παρουσιάζεις-ζετε..
Κατά τ' άλλα απολύτως σύμφωνοι.. :drinks:
To στήσιμο στο πολυκαναλικό που παρουσιάστηκε ήταν τέτοιο ώστε ν'ανταποκρίνεται σε χαμηλότερο επίπεδο γνώσεων. Κομβικό του σημείο ήταν η γεωμετρία κατά ITU. Όλα τα υπόλοιπα ήταν τύπου ΄΄πάρτο,, σύνδεσέ το , βάλε να παίξει΄΄. Μοναδικό σημείο αιχμής ο χειρισμός μέσω rePhase που ήταν όμως το ΄΄κερασάκι΄΄ σε μια ΄΄τούρτα΄΄ χωρίς εξεζητημένο τρόπο παρασκευής.

Κατά τη δική μου άποψη σημαντική ιδιότητα για όποιον θα ήθελε να ξεφεύγει από μανιέρες των ακατονόμαστων είναι ο αυτοσαρκασμός. Αυτός βοηθά να μην παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά τις παραμέτρους που διέπουν το χόμπι από οποιαδήποτε πλευρά - τεχνοκρατική ή εμπειρική - και να εξεταζόταν αυτό. Καλή ώρα σαν τον... 777.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.619
Είναι εναντία στην φύση του και πάει χαμένο το δυναμικό του αλλά τι να κάνεις , άμα δεν μπορείς να βρεθείς σε καλό περιβάλλον είναι μια αναγκαστικά αξιόλογη λύση. Εξάλλου θα φροντίσουν οι άλλοι για να αναγκαστείς να την εφαρμόσεις. Μην αυταπατάσαι και τους υποτιμάς όμως, πιστεύοντας ότι είναι τόσο χαζοί ώστε να μην το καταλαβαίνουν ή δεν θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα. Τους μυρίζονται ότι είναι "ξένα" σώματα. :D Επίσης μπορεί να είναι και έξυπνοι και να το εκεματελλευτουν κιόλας ως αδυναμία πιέζοντας σε μέχρι να σκάσεις την κατάλληλη κρίσιμη στιγμή που είναι βολικό και συμφέρον για αυτούς να σκάσεις ή ακόμη χειρότερα μην πιεζοντας σε καθόλου ποτέ και κρατώντας σε πάντα στο όριο ώστε να το εκμεταλλευονται ως αδυναμία σου. ;););) (διπλό και τριπλό σε πήγα ματάκι). Πάντα στην διάθεση σου. 😍 Το κακό και το χαζό συνήθως κερδάει, η μόνη καθαρη λύση έιναι να την κάνεις. Αλλά δεν μπορείς. :D
Να, εσύ τώρα υπεραναλύεις ενώ εγώ είμαι στο πέρα-βρέχει-land.. :rolleyes:
Όλα είναι δρόμος.. :tongue:

Reaction score
18.827
Να, εσύ τώρα υπεραναλύεις ενώ εγώ είμαι στο πέρα-βρέχει-land.. :rolleyes:
Όλα είναι δρόμος.. :tongue:
Εγω στα είπα όλα μέχρι τέλους του δρόμου. Τώρα εσυ διάλεξε σε ποιο στάδιο του δρόμου είσαι και ποιό θέλεις να ακολουθήσεις. Απο (και με) επιλογή σου ή όχι.

Δεν σου είπα το τελευταίο αλλά και αυτό και εγω δεν το ξέρω καλά, το δουλεύω ακόμη οπότε να μην σου πω τίποτε λάθος, δεν γέρασα τόσο πολύ αλλά αρχίζω να το ψυχανεμίζομαι που πάει η δουλειά. :D

Reaction score
3.569
.. λέω πρώτα να καλέσω τον Μαέστρο σίπτι για να μου φτιάξει τον ήχο όπως αυτός θεωρεί το δυνατόν καλύτερα με τα μηχανηματα που έχω. Εάν δεν μπορέσει θα ξεπέσω στις μετρήσεις, τι να κάνω ; :D
Όοοοχι μη 😱
Ο Κος Χρήστος αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί κάποιος να καταφέρει εάν ξέρει ήδη ποιός είναι ο ήχος που θέλει να φτιάξει και έχει απο πρίν ξεκάθαρα στο μυαλό του σαν στόχο. Και με ότι του δώσεις ή έχει στην διάθεση του ... θα τον φτιάξει. Μακάρι να τον γνώριζα πριν κάνω τις επιλογές μου. 😍
Πιες καφέ, γράφεις ότι να' ναι :lolsign:

Reaction score
4.677
Εξηγουμαι πιο λεπτομερειακα.
Δεν μπορουμε να απαξιωσουμε την συνεισφορα ανθρωπων που γραφουν με καλη θεληση
για τις γνωσεις η τις εμπειριες τους, την ιδια την αξια και χρησιμοτητα τους.
Οι δυσκολιες που ανεφερα εχουν να κανουν
με τον τροπο που γραφουν, το περιβαλλον που γραφουν, την ανυπαρξια διαλογου και reality check,
και το ειδος του κοινου στο οποιο απευθυνονται.
Με αλλα λογια, μπορει καποιος να παει στο next level απλα και μονο διαβαζοντας τις εδω αναρτησεις;
Θεωρω πως οχι.

Αν προσπαθουσε καποιος να καταγραψει σε μιαν εικονα ολους οσους διαβαζουν η γραφουν
στην εδω κατηγορια του audio, οπως και αλλου, θα πλησιαζε σε κατι που θα ηταν περιπου ως εξης.
-Οι εντελως ασχετοι, ειδα φως και μπηκα, ασχολουνται ολοι φαινεται ενδιαφερον, ειναι trendy,
εχω κατι απο οπου ακουω θελω να το ψαξω λιγο παραπανω.κλπ.
-Οι ασχολουμαι λιγο μου αρεσει πολυ η μουσικη, η τεχνολογια η και τα δυο, εχω η θελω να αποκτησω κατι αξιοπρεπες η θελω να μαθω κατι περισσοτερο.
Αυτοι ισως ειναι και οι μονοι ευεπηρρεαστοι.

-Οι audio people η μεγαλη κατηγορια που περιλαμβανει σοβαρους χομπιστες, επαγγελματιες,
φιλοδοξους ημιεπαγγελματιες, τεχνοκρατες,, ακραιφνεις μουσικοφιλους κλπ.
-Οι λεγομενοι χαιενταδες που μονοπωλουν το ενδιαφερον αποτελουν οντως μια διακριτη αλλα πολυ μικρη υποκατηγορια των audio people.
Ολοι οι παραπανω εχουν ισχυρες αποψεις, συγκεκριμενα γουστα δεν επηρρεαζονται ευκολα θελουν πρωτα
να θεσουν τα δακτυλα επι τον τυπον των ηλων και μετα...

Ο πολλακις προβαλλομενος στοχος της "εκπαιδευσης" ολου αυτου του φασματος ειναι ανεφικτος
πρωτιστως λογω αρχικων και βασικων περιορισμων π.χ.
Οικονομοτεχνικων, budget, χωρος.
Διαφορετικων αντικειμενικων σκοπων, ισχυρων πιστευω,
αλλα και ελλειψης ενδιαφεροντος και εξειδικευμενων γνωσεων.

Επι πλεον και λογω συνθηκων και τροπου διεξαγωγης των συζητησεων πχ
Ατελειωτοι μονολογοι, ελλειψη διαλλακτικοτητας, ελλειψη συνοχης.
Φλυαριες και ανεκδοτολογικες αναφορες εντος αμιγως τεχνικων δημοσιευσεων.
Μισοψημενες εφαρμογες, λυσεις ειδικου σκοπου και προσωπικου γουστου
που προσπαθουν να αποκτησουν γενικη ισχυ κλπ.
Δημοσιευση pdf εταιρειων με ασχετα προιοντα.
Συστασεις για μελετη ειδικων ογκωδων βιβλιων αναφορας κλπ.

Τα πραγματα γινονται χειροτερα απο το οτι οι δυο τρεις γνωστες απ οσο μπορω να κρινω
που θα μπορουσαν να συμβαλλουν με τις γνωσεις τους σε ενα διαλογο, αντιλογο, reality check
λαμπουν δια της απουσιας τους και κανενας δεν μπορει να τους κατηγορησει για αυτο.

Για κουβεντουλα και εκτονωση ολα καλα ειμαι μεσα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.562
Members
38.198
Νεότερο μέλος
Athena Papadopoulou