Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Fixed.Για τύπους σαν εμένα με υψηλό IQ είναι ωφέλιμο, άλλοι πιθανώς να έχουν δυσκολίες που δεν τις καταλαβαίνω όμως εγω καλά... λογικό και ευνόητο.
Το μυστικό δεν είναι το πόσο έξυπνος είναι κάποιος αλλά το πόσο επιτηδευμένα αφελής φροντίζει να είναι..Fixed.
Είναι εναντία στην φύση του και πάει χαμένο το δυναμικό του αλλά τι να κάνεις , άμα δεν μπορείς να βρεθείς σε καλό περιβάλλον είναι μια αναγκαστικά αξιόλογη λύση. Εξάλλου θα φροντίσουν οι άλλοι για να αναγκαστείς να την εφαρμόσεις. Μην αυταπατάσαι και τους υποτιμάς όμως, πιστεύοντας ότι είναι τόσο χαζοί ώστε να μην το καταλαβαίνουν ή δεν θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα. Τους μυρίζονται ότι είναι "ξένα" σώματα. Επίσης μπορεί να είναι και έξυπνοι και να το εκεματελλευτουν κιόλας ως αδυναμία πιέζοντας σε μέχρι να σκάσεις την κατάλληλη κρίσιμη στιγμή που είναι βολικό και συμφέρον για αυτούς να σκάσεις ή ακόμη χειρότερα μην πιεζοντας σε καθόλου ποτέ και κρατώντας σε πάντα στο όριο ώστε να το εκμεταλλευονται ως αδυναμία σου. (διπλό και τριπλό σε πήγα ματάκι). Πάντα στην διάθεση σου. Το κακό και το χαζό συνήθως κερδάει, η μόνη καθαρή λύση είναι να την κάνεις. Αλλά δεν μπορείς για πολλούς λόγους αλλά συνήθως και γιατί είσαι και εσύ κακός ή έγινες και δεν το κατάλαβες.Το μυστικό δεν είναι στο πόσο έξυπνος είναι κάποιος αλλά στο πόσο επιτηδευμένα αφελής φροντίζει να είναι..
Τόσο όσο χρειάζεται ώστε πρωτίστως να περνάει καλά..
To στήσιμο στο πολυκαναλικό που παρουσιάστηκε ήταν τέτοιο ώστε ν'ανταποκρίνεται σε χαμηλότερο επίπεδο γνώσεων. Κομβικό του σημείο ήταν η γεωμετρία κατά ITU. Όλα τα υπόλοιπα ήταν τύπου ΄΄πάρτο,, σύνδεσέ το , βάλε να παίξει΄΄. Μοναδικό σημείο αιχμής ο χειρισμός μέσω rePhase που ήταν όμως το ΄΄κερασάκι΄΄ σε μια ΄΄τούρτα΄΄ χωρίς εξεζητημένο τρόπο παρασκευής.Καλημέρα..
Μια μόνο η παρατήρηση μου πάνω στη σκέψη σου..
Αν με ''στοιχειώδεις γνώσεις'' εννοούμε αυτές που έχουν ο ear, dimi και 5, 10, χάιντε 15 άλλοι πλην εσένα εδώ τότενες έχουμε λίγο διαφορετική αντίληψη για το ποιό είναι το ''στοιχειώδες''
Βέβαια έχεις-ετε βοηθήσει όλοι ν' ανέβουμε level (θέλοντας και μη) τόσο αναλυτικά που τα παρουσιάζεις-ζετε..
Κατά τ' άλλα απολύτως σύμφωνοι..
Να, εσύ τώρα υπεραναλύεις ενώ εγώ είμαι στο πέρα-βρέχει-land..Είναι εναντία στην φύση του και πάει χαμένο το δυναμικό του αλλά τι να κάνεις , άμα δεν μπορείς να βρεθείς σε καλό περιβάλλον είναι μια αναγκαστικά αξιόλογη λύση. Εξάλλου θα φροντίσουν οι άλλοι για να αναγκαστείς να την εφαρμόσεις. Μην αυταπατάσαι και τους υποτιμάς όμως, πιστεύοντας ότι είναι τόσο χαζοί ώστε να μην το καταλαβαίνουν ή δεν θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα. Τους μυρίζονται ότι είναι "ξένα" σώματα. Επίσης μπορεί να είναι και έξυπνοι και να το εκεματελλευτουν κιόλας ως αδυναμία πιέζοντας σε μέχρι να σκάσεις την κατάλληλη κρίσιμη στιγμή που είναι βολικό και συμφέρον για αυτούς να σκάσεις ή ακόμη χειρότερα μην πιεζοντας σε καθόλου ποτέ και κρατώντας σε πάντα στο όριο ώστε να το εκμεταλλευονται ως αδυναμία σου. (διπλό και τριπλό σε πήγα ματάκι). Πάντα στην διάθεση σου. Το κακό και το χαζό συνήθως κερδάει, η μόνη καθαρη λύση έιναι να την κάνεις. Αλλά δεν μπορείς.
Εγω στα είπα όλα μέχρι τέλους του δρόμου. Τώρα εσυ διάλεξε σε ποιο στάδιο του δρόμου είσαι και ποιό θέλεις να ακολουθήσεις. Απο (και με) επιλογή σου ή όχι.Να, εσύ τώρα υπεραναλύεις ενώ εγώ είμαι στο πέρα-βρέχει-land..
Όλα είναι δρόμος..
αλλά αρχίζω να το ψυχανεμίζομαι που πάει η δουλειά.
Είναι και θέμα.. διάθεσης - ημέραςΑλλά δεν μπορείς για πολλούς λόγους αλλά συνήθως και γιατί είσαι και εσύ κακός ή έγινες και δεν το κατάλαβες.
Όχι βρε ακριβώς το αντίθετο για "εμάς". Γα τους "άλλους" ναι. Κανείς δε γλυτώνει.
Όοοοχι μη.. λέω πρώτα να καλέσω τον Μαέστρο σίπτι για να μου φτιάξει τον ήχο όπως αυτός θεωρεί το δυνατόν καλύτερα με τα μηχανηματα που έχω. Εάν δεν μπορέσει θα ξεπέσω στις μετρήσεις, τι να κάνω ;
Πιες καφέ, γράφεις ότι να' ναιΟ Κος Χρήστος αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί κάποιος να καταφέρει εάν ξέρει ήδη ποιός είναι ο ήχος που θέλει να φτιάξει και έχει απο πρίν ξεκάθαρα στο μυαλό του σαν στόχο. Και με ότι του δώσεις ή έχει στην διάθεση του ... θα τον φτιάξει. Μακάρι να τον γνώριζα πριν κάνω τις επιλογές μου.
Δεν μπορουμε να απαξιωσουμε την συνεισφορα ανθρωπων που γραφουν με καλη θεληση
για τις γνωσεις η τις εμπειριες τους, την ιδια την αξια και χρησιμοτητα τους.
Εξαρτάται υποθέτω σε τι level ήταν πριν διαβάσει - αρχίσει ν' ασχολείται με τον ιστότοπο..Με αλλα λογια, μπορει καποιος να παει στο next level απλα και μονο διαβαζοντας τις εδω αναρτησεις;
Θεωρω πως οχι.
Όλα τούτα έχουν να κάνουν με τη φύση, μορφή, ''δημόσιου χαρακτήρα'' του χώρου που γράφουμε..Επι πλεον και λογω συνθηκων και τροπου διεξαγωγης των συζητησεων πχ
Ατελειωτοι μονολογοι, ελλειψη διαλλακτικοτητας, ελλειψη συνοχης.
Φλυαριες και ανεκδοτολογικες αναφορες εντος αμιγως τεχνικων δημοσιευσεων.
Μισοψημενες εφαρμογες, λυσεις ειδικου σκοπου και προσωπικου γουστου
που προσπαθουν να αποκτησουν γενικη ισχυ κλπ.
Δημοσιευση pdf εταιρειων με ασχετα προιοντα.
Συστασεις για μελετη ειδικων ογκωδων βιβλιων αναφορας κλπ.
Θυμήθηκα τώρα μ' αυτό που είπες πως όταν ήμουν ακόμα ρομαντικός, παρθένος και αδαής σχετικά με τον ιστότοπο τούτο, σε κάποιο από τα πρώτα θέματα που είχα ανοίξει για ερωτήσεις κλπ έγραψα (και) επηρεασμένος από πράγματα που είχα διαβάσει από άλλους (reviews κλπ) τις εντυπώσεις μου στο άκουσμα των Spendor που μόλις είχα αποκτήσει (μες την παύλα ήμουν ο άμοιρος) για την λεπτή καμπίνα κλπ, κλπ, και τότενες γνωστό ερπετόμορφο ον που τριγυρνά unleashed εδώ μέσα με τσουβάλιασε και με πλάκωσε στις φυλακόβιες σαπουνιές με πετσέτα..ελλειψη διαλλακτικοτητας
Τα κατάπιες αμάσητα σα να λέμε ε;Θυμήθηκα τώρα μ' αυτό που είπες πως όταν ήμουν ακόμα ρομαντικός, παρθένος και αδαής σχετικά με τον ιστότοπο τούτο, σε κάποιο από τα πρώτα θέματα που είχα ανοίξει για ερωτήσεις κλπ έγραψα (και) επηρεασμένος από πράγματα που είχα διαβάσει από άλλους (reviews κλπ) τις εντυπώσεις μου στο άκουσμα των Spendor που μόλις είχα αποκτήσει (μες την παύλα ήμουν ο άμοιρος) για την λεπτή καμπίνα κλπ, κλπ, και τότενες γνωστό ερπετόμορφο ον που τριγυρνά unleashed εδώ μέσα με τσουβάλιασε και με πλάκωσε στις φυλακόβιες σαπουνιές με πετσέτα..
Πάει η αθωότητα, πάει ο ρομαντισμός, έφτυσα την τελευταία στάλα αυτοπεποίθησης κατάχαμα αηδιαΖμένος..
Έκαμα reboot, αυτοδιάγνωση, ζήτησα τον λόγο ευγενικά (να καταλάβω τι παίζει εδώ) και η ζωή συνεχίστηκε..
Τώρα είμαι level 80 (σε αυτά) με armor από μέταλλο μετεωρίτη και μάτι που γυαλίζει..
Ούρτ κοπρόσκυλα..
@thva Exω δυο ανοικονομητους βοηθους ο ενας ο Θεσσαλος εχει επαφη με τον επαγγελματικο ηχο ΟΚ ο αλλος ο Αθηναιος ειναι χαιεντας ΟΚΜετά απο αυτά τα καταπληκτικά σε ήχο μουσικά βιντεο που άκουσα απο τον Κο Χρήστο @christos77 και τον χώρο του στο youtube κανάλι του που δεν γνώριζα ότι διατηρούσε και μόλις χθές το επληροφορήθην και με ταπεινά μάλιστα όπως λένε κιόλας όλοι (εγώ δεν ξέρω τόσο καλά απο μηχανήματα για να ξεχωρίσω τι έχει με το μάτι μόνο) αλλά και επειδή είμαι και γνωστός τεμπέλης και με μηδέν ενδιαφέρον ή κλίση στο εν λόγω ζήτημα ... λέω πρώτα να καλέσω τον Μαέστρο σίπτι για να μου φτιάξει τον ήχο όπως αυτός θεωρεί το δυνατόν καλύτερα με τα μηχανηματα που έχω. Εάν δεν μπορέσει θα ξεπέσω στις μετρήσεις, τι να κάνω ;
Καθόλου έτσι δεν έγινε, απλά σε αντίθεση με τους περισσότερους που έχω γνωρίσει έχω πολύ ψηλά πάντα στο μυαλό μου σε παρόμοιες καταστάσεις να κατανοήσω το γιατί (την άλλη οπτική.. του απέναντι).Τα κατάπιες αμάσητα σα να λέμε ε;
Tabula rasa δηλαδή όπως ένα μωρό εξ ου και το παράγωγο μωρός γενικά μιλώντας