Audio People Fan Club

Reaction score
18.991
Εδώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί για σένα άμα λες χωρίς να ξέρεις ή ξέρεις χωρίς να λες... :laugh:
Το αφήνω στους άλλους και στην προκειμένη περίπτωση και θέμα σε εσάς. :D Και τα δύο τα κάνω. Ρωτάω κιόλας και όντας γνωρίζοντας πολλές φορές. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.364
Το αφήνω στους άλλους και στην προκειμένη περίπτωση και θέμα σε εσάς. :D Και τα δύο τα κάνω. Ρωτάω κιόλας και όντας γνωρίζοντας πολλές φορές. :D
Δεν είναι επιλήψιμο να τα κάνεις έτσι...Το μόνο που χρειάζεται να ξεκαθαριστεί είναι σε ποιες περιπτώσεις κάνεις το ένα και πότε το άλλο...

Reaction score
18.991
Δεν είναι επιλήψιμο να τα κάνεις έτσι...Το μόνο που χρειάζεται να ξεκαθαριστεί είναι σε ποιες περιπτώσεις κάνεις το ένα και πότε το άλλο...
Επιλήψιμο είναι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται. Τώρα γιατί το κάνω εγώ ; ... είναι μεγάλη ιστορία.

Το να ξεκαθαρίζεται δεν έιναι ανάγκη. Εγω το θέτω το ερώτημα και το ξεκαθαρίζετε εσείς ή άλλοι. Αυτό έχει σημασία. Και έτσι βαγίνουν όλοι κερδισμένοι αλλά και εγώ που δεν το ξεκαθαρίζω για άλλους όμως λόγους.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.364
Επιλήψιμο είναι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται. Τώρα γιατί το κάνω εγώ ... είναι μεγάλη ιστορία.

Το να ξεκαθαρίζεται δεν έιναι ανάγκη. Εγω το θέτω το ερώτημα και το ξεκαθαρίζετε εσείς ή οι άλλοι. Αυτό έχει σημασία. ΚΑι ε΄τσι βαγίνουν όλοι κερδισμένοι αλλά και εγώ που δεν το ξεκαθαρίζω για άλλους όμως λόγους.
Επιλήψιμο λογαριάζεται μονάχα άμα γινόταν κακόβουλα και εν αγνοία των άλλων συμμετεχόντων.

Reaction score
18.991
Επιλήψιμο λογαριάζεται μονάχα άμα γινόταν κακόβουλα και εν αγνοία των άλλων συμμετεχόντων.
Εν αγνοία των άλλων γίνεται βέβαια συνήθως, εκτός εάν απο μόνοι τους το καταλάβουν ... κακόβουλο δεν ξέρω, μάλλον όχι, δεν έχω τέτοο σκοπό, πρέπει να σκεφτώ και τι εννοείται με την λέξη απο εσένα ή τους αλλους ... εκτός εάν ....

Κακόβουλο μπορεί να είναι και αφού "ξεκαθρίζεις" κάτι , νομίζοντας ότι το ξεκαθάρισες. Αυτό δεν το κάνω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.950
Εδώ δε ξέρει τι ηχεία έχει.
Τι ψάχνεις τώρα...

Εγώ δε ξέρω τι έφαγα χθες.
Τι ψάχνεις τώρα...

Έτσι πάει μετά από κάποια ηλικία.
Ο Αλτζ...τετχιος. Ο πωστονλέν. Καταλάβατε τώρα.

Reaction score
18.991
Τι ψάχνεις τώρα...

Τι ψάχνεις τώρα...

Ο Αλτζ...τετχιος.
Όχι βρε υπερβάλεις ... πως δεν ξέρω ; ... χθές έφαγα ... έφαγα .... έφαγα ..... τι έφαγα ; .... έφαγα ... :D :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.732
Τι ψάχνεις τώρα...

Τι ψάχνεις τώρα...

Ο Αλτζ...τετχιος.
Εσύ αν ξεχάσεις τι ηχεία έχεις και είσαι έξω απ' το σπίτι μπορείς τουλάχιστον να το βρεις εδώ.. (αυτό βέβαια αν θυμηθείς σε ποιό site γράφεις.. :laugh:)
Μην ρωτήσεις όμως εμένα.. :rolleyes:
Θα σου πω πως έχεις λαμπα και Harbeth :smoke:

Εσύ thva παιδίμ' μόνο μετά την έκδοση του βιβλίου.. (και αν) :cry:

Last edited:

Reaction score
18.991
Τουλάχιστον εσύ αν ξεχάσεις τι ηχεία έχεις και είσαι έξω απ' το σπίτι μπορείς τουλάχιστον να το βρεις εδώ.. :laugh:
Εσύ thva παιδίμ' μόνο μετά την έκδοση του βιβλίου.. (και αν) :cry:
Δεν το σκέφτηκα αυτό.

Κάτσε τώρα ακόμη προσπαθώ να θυμηθώ τι έφαγα. ¨Ενα ένα γιατί πέσαν πολλά που πρέπει να σκεφτώ τώρα.

:D

Reaction score
18.991
Εσύ thva παιδίμ' μόνο μετά την έκδοση του βιβλίου.. (και αν
Μέχρι τότε Δημήτρη δεν θα θυμάμαι και ότι έγραψα το βιβλίο. :D

Έλα ρε, με φάγατε όλοι, θυμήθηκα τι έφαγα , έφαγα ...κάποιο φαί έφαγα. Ευχαριστηθήκατε τώρα που με παιδέψατε να θυμηθώ ; Τι καταλάβατε ; :D:D

Reaction score
1.377
Και οι λάμπες και οι κλας ντε, θα πρέπει να έχουν θωράκιση ολόβε, δηλαδή να μη "φαίνονται".

Αλλά που μυαλό. 😎
Σίγουρα αλλα... Ισως αθορακιστα εχουν τον ίδιο ηχο με τις λάμπες; :rolleyes: :rolleyes: στο τελος τέλος βάζεις audiophile rocks για να φτιάξει ο ηχος. (Οχι πλιζ μη)
Το άφησαν που το άφησαν αθωράκιστο,παρέλειψαν να βάλουν μέσα καμιά δίοδο για να λαμπύριζε στο σκοτάδι...
Λαμπιριζουν κόκκινο!
1732798170506.jpeg

Οχι που θα εχαναν την ευκαιρία :D :D

Κατευθείαν να τον φάτε τον άνθρωπο, Audio GaN για την Apple σχεδίαζε λεμε... :laugh:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.364
Ρε δεν πάτε καλά ρε.
Αναρωτιέμαι μερικές φορές πόσο καλότυχοι είμαστε που έχουμε την πολυτέλεια ν'ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα ενώ ο κόσμος πηγαίνει κατά... audio people.

Reaction score
1.377
Εννοείς κάτι φύλλα εξωτερικά για να μην δέχονται EMF και RF από modem κλπ ; Υπάρχουν όντως.
ERS Paper η πως το λεν; Το βρίσκεις μόνο απο audio people, το πουλάει και αυτός που πουλάει τα audiophile rocks.

(Μαλακες δεν ξέρετε το lore του Patrick που τα έχει. Μιλάμε για είδωλο. Δεν έχω δει ποιο dedicated troll. πολλοί πιστεύουν πως δεν κοροϊδεύει, και εγω, αν και υπάρχουν πολλα signs δεν είμαι σίγουρος 100% ότι τρολαρει. Μιλαμε ο άνθρωπος έχει τώρα τουλάχιστον 15 χρόνια. (Και δεν ειναι μόνο τα Audiophile rocks, εχει πολυ ζουμί η υπόθεση) Το μεγαλύτερο running joke του "industry")

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.732
Αναρωτιέμαι μερικές φορές πόσο καλότυχοι είμαστε που έχουμε την πολυτέλεια ν'ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα ενώ ο κόσμος πηγαίνει κατά... audio people.
Η μόνη όμορφη εικόνα κόΖμου που μου 'ρχεται είναι ο κήπος με τον Adam να παίζ' γκολφ και την Εύα να μαζεύει flowers (πριν σκάσει ο office όμως.. :whistling:)
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι κι αυτοί εκεί δεν έκαμαν τίποτα βρε παιδίμ' απλά κοιτάζονταν (παντού προβλήματα ρε π@υστ' :cry:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.950
Σωστό αυτό.

Ο κόσμος έχει προβλήματα.
Άλλος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, κι άλλος έχει σοβαρά προβλήματα με τα καβλώδια ρεύματος (ή με τα μετρίου ποιότητας βύσματά τους, για να τα λέμε κι αυτά) και βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση "αναβάθμισης".

Καθένας με τον πόνο του.
Κι ο Θήβας μοιράζει παστίλιες.
Για τον πόνο του άλλου.
Εγώ τις τρώω. Μετά τις μπριζόλες.

Κι η γη γυρίζει, μέχρι να μας βαρεθεί και να τελειώνει το παραμύθι μας.

Reaction score
1.988
Όλες οι συσκευές δονούνται.Εξωτερικα και εσωτερικα.Η κρίσιμη περιοχή είναι το κάτω καπάκι για τι σ' αυτό στηρίζεται το κύκλωμα.Τοτε έρχομαι εγώ με τις μπίλιες μου για να σας σώσω.Ποιον να πρωτοσωσω όμως;

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.595
Members
38.203
Νεότερο μέλος
john-john