- Reaction score
- 20.033
Το αφήνω στους άλλους και στην προκειμένη περίπτωση και θέμα σε εσάς.Εδώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί για σένα άμα λες χωρίς να ξέρεις ή ξέρεις χωρίς να λες...![]()
Το αφήνω στους άλλους και στην προκειμένη περίπτωση και θέμα σε εσάς.Εδώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί για σένα άμα λες χωρίς να ξέρεις ή ξέρεις χωρίς να λες...![]()
Δεν είναι επιλήψιμο να τα κάνεις έτσι...Το μόνο που χρειάζεται να ξεκαθαριστεί είναι σε ποιες περιπτώσεις κάνεις το ένα και πότε το άλλο...Το αφήνω στους άλλους και στην προκειμένη περίπτωση και θέμα σε εσάς.Και τα δύο τα κάνω. Ρωτάω κιόλας και όντας γνωρίζοντας πολλές φορές.
![]()
Επιλήψιμο είναι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται. Τώρα γιατί το κάνω εγώ ; ... είναι μεγάλη ιστορία.Δεν είναι επιλήψιμο να τα κάνεις έτσι...Το μόνο που χρειάζεται να ξεκαθαριστεί είναι σε ποιες περιπτώσεις κάνεις το ένα και πότε το άλλο...
Επιλήψιμο λογαριάζεται μονάχα άμα γινόταν κακόβουλα και εν αγνοία των άλλων συμμετεχόντων.Επιλήψιμο είναι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται. Τώρα γιατί το κάνω εγώ ... είναι μεγάλη ιστορία.
Το να ξεκαθαρίζεται δεν έιναι ανάγκη. Εγω το θέτω το ερώτημα και το ξεκαθαρίζετε εσείς ή οι άλλοι. Αυτό έχει σημασία. ΚΑι ε΄τσι βαγίνουν όλοι κερδισμένοι αλλά και εγώ που δεν το ξεκαθαρίζω για άλλους όμως λόγους.
Εν αγνοία των άλλων γίνεται βέβαια συνήθως, εκτός εάν απο μόνοι τους το καταλάβουν ... κακόβουλο δεν ξέρω, μάλλον όχι, δεν έχω τέτοο σκοπό, πρέπει να σκεφτώ και τι εννοείται με την λέξη απο εσένα ή τους αλλους ... εκτός εάν ....Επιλήψιμο λογαριάζεται μονάχα άμα γινόταν κακόβουλα και εν αγνοία των άλλων συμμετεχόντων.
Όχι βρε υπερβάλεις ... πως δεν ξέρω ; ... χθές έφαγα ... έφαγα .... έφαγα ..... τι έφαγα ; .... έφαγα ...Εδώ δε ξέρει τι ηχεία έχει.
Τι ψάχνεις τώρα...
Εγώ δε ξέρω τι έφαγα χθες.
Τι ψάχνεις τώρα...
Έτσι πάει μετά από κάποια ηλικία.
Ο Αλτζ...τετχιος.
Εσύ αν ξεχάσεις τι ηχεία έχεις και είσαι έξω απ' το σπίτι μπορείς τουλάχιστον να το βρεις εδώ.. (αυτό βέβαια αν θυμηθείς σε ποιό site γράφεις..Εδώ δε ξέρει τι ηχεία έχει.
Τι ψάχνεις τώρα...
Εγώ δε ξέρω τι έφαγα χθες.
Τι ψάχνεις τώρα...
Έτσι πάει μετά από κάποια ηλικία.
Ο Αλτζ...τετχιος.
Δεν το σκέφτηκα αυτό.Τουλάχιστον εσύ αν ξεχάσεις τι ηχεία έχεις και είσαι έξω απ' το σπίτι μπορείς τουλάχιστον να το βρεις εδώ..
Εσύ thva παιδίμ' μόνο μετά την έκδοση του βιβλίου.. (και αν)![]()
Μέχρι τότε Δημήτρη δεν θα θυμάμαι και ότι έγραψα το βιβλίο.Εσύ thva παιδίμ' μόνο μετά την έκδοση του βιβλίου.. (και αν
Σίγουρα αλλα... Ισως αθορακιστα εχουν τον ίδιο ηχο με τις λάμπες;Και οι λάμπες και οι κλας ντε, θα πρέπει να έχουν θωράκιση ολόβε, δηλαδή να μη "φαίνονται".
Αλλά που μυαλό.![]()
Λαμπιριζουν κόκκινο!Το άφησαν που το άφησαν αθωράκιστο,παρέλειψαν να βάλουν μέσα καμιά δίοδο για να λαμπύριζε στο σκοτάδι...
Αναρωτιέμαι μερικές φορές πόσο καλότυχοι είμαστε που έχουμε την πολυτέλεια ν'ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα ενώ ο κόσμος πηγαίνει κατά... audio people.Ρε δεν πάτε καλά ρε.
ERS Paper η πως το λεν; Το βρίσκεις μόνο απο audio people, το πουλάει και αυτός που πουλάει τα audiophile rocks.Εννοείς κάτι φύλλα εξωτερικά για να μην δέχονται EMF και RF από modem κλπ ; Υπάρχουν όντως.
Η μόνη όμορφη εικόνα κόΖμου που μου 'ρχεται είναι ο κήπος με τον Adam να παίζ' γκολφ και την Εύα να μαζεύει flowers (πριν σκάσει ο office όμως..Αναρωτιέμαι μερικές φορές πόσο καλότυχοι είμαστε που έχουμε την πολυτέλεια ν'ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα ενώ ο κόσμος πηγαίνει κατά... audio people.
Σωστό αυτό.Αναρωτιέμαι μερικές φορές πόσο καλότυχοι είμαστε που έχουμε την πολυτέλεια ν'ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα ενώ ο κόσμος πηγαίνει κατά... audio people.
Αμα πω τον εαυτο σου θα νευριασεις;Ποιον να πρωτοσωσω όμως
Όχι γιατί αυτόν τον έχω σώσει πρωτο-πρωτο.Αμα πω τον εαυτο σου θα νευριασεις;![]()