Ενδιαφέρον --> Headphones Presets
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
macos το τελευταιοΤο aiplay φταιει και αναλογο το ποιο macos τρεχεις.
Με airplay μαλλον oxi αλλα δεν εχει usb ο yamaha?macos το τελευταιο
αρα λυση δεν υπαρχει?
εχει,αρα τι συνδεω?Με airplay μαλλον oxi αλλα δεν εχει usb ο yamaha?
To macbook με τον yamaha αυτο δεν χρησιμοποιησεις για dac?εχει,αρα τι συνδεω?
Ναι .ευχαριστωTo macbook με τον yamaha αυτο δεν χρησιμοποιησεις για dac?
Ήρθε μόλις από αμαζον γερμανικό το μεσημέρι θα δοκιμαστείTo macbook με τον yamaha αυτο δεν χρησιμοποιησεις για dac?
Ψάξε στο macbook μια εφαρμογή που ονομάζεται midi (αν θυμαμαι καλά, μοιάζει με πιάνο). Εκεί έχει ρυθμίσεις σχετικά με το down/upsampling καθώς και το bit depth που κάνει το macbook ανάλογα με την κάρτα ήχου ή το ντακ που βλέπει.Ερώτηση έχω ένα Nas και παίζω από macbook που είναι και το roon core παρόλα αυτά μου κάνει downsize παρόλο που στις ρυθμίσεις του muse το έχω απενεργοποιημένο View attachment 351223
σημερα μου ηρθε το καλωδιο και πλεον παιζω με αυτο δες το ποστ πιο πανωΨάξε στο macbook μια εφαρμογή που ονομάζεται midi (αν θυμαμαι καλά, μοιάζει με πιάνο). Εκεί έχει ρυθμίσεις σχετικά με το down/upsampling καθώς και το bit depth που κάνει το macbook ανάλογα με την κάρτα ήχου ή το ντακ που βλέπει.
Δηστυχώς, οι ρυθμίσεις εκεί είναι global, δλδ θα ισχύουν για όποιο αρχείο παίζεις θα ισχύουν αυτές.
Μόνο με το usb καλώδιο θα σωθείς ΑΛΛΑ θα πρέπει να ορίσεις στa audio settings του roon το exclusive mode.
Ξεσκονόπανο και άζαξ.Εδώ τι βάζουμε ?
Μόνο swiferΞεσκονόπανο και άζαξ.