Roon

Reaction score
575
Ερώτηση έχω ένα Nas και παίζω από macbook που είναι και το roon core παρόλα αυτά μου κάνει downsize παρόλο που στις ρυθμίσεις του muse το έχω απενεργοποιημένο
IMG_2810.jpeg

Reaction score
575
To macbook με τον yamaha αυτο δεν χρησιμοποιησεις για dac?
Ήρθε μόλις από αμαζον γερμανικό το μεσημέρι θα δοκιμαστεί
10μετρο πήρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 35 ευρώ
IMG_2850.jpeg

Reaction score
233
Ερώτηση έχω ένα Nas και παίζω από macbook που είναι και το roon core παρόλα αυτά μου κάνει downsize παρόλο που στις ρυθμίσεις του muse το έχω απενεργοποιημένο View attachment 351223
Ψάξε στο macbook μια εφαρμογή που ονομάζεται midi (αν θυμαμαι καλά, μοιάζει με πιάνο). Εκεί έχει ρυθμίσεις σχετικά με το down/upsampling καθώς και το bit depth που κάνει το macbook ανάλογα με την κάρτα ήχου ή το ντακ που βλέπει.

Δηστυχώς, οι ρυθμίσεις εκεί είναι global, δλδ θα ισχύουν για όποιο αρχείο παίζεις θα ισχύουν αυτές.

Μόνο με το usb καλώδιο θα σωθείς ΑΛΛΑ θα πρέπει να ορίσεις στa audio settings του roon το exclusive mode.

Reaction score
575
Ψάξε στο macbook μια εφαρμογή που ονομάζεται midi (αν θυμαμαι καλά, μοιάζει με πιάνο). Εκεί έχει ρυθμίσεις σχετικά με το down/upsampling καθώς και το bit depth που κάνει το macbook ανάλογα με την κάρτα ήχου ή το ντακ που βλέπει.

Δηστυχώς, οι ρυθμίσεις εκεί είναι global, δλδ θα ισχύουν για όποιο αρχείο παίζεις θα ισχύουν αυτές.

Μόνο με το usb καλώδιο θα σωθείς ΑΛΛΑ θα πρέπει να ορίσεις στa audio settings του roon το exclusive mode.
σημερα μου ηρθε το καλωδιο και πλεον παιζω με αυτο δες το ποστ πιο πανω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.712
Members
38.229
Νεότερο μέλος
Atheatos