- Reaction score
- 11.246
Περίπου τέτοιο έχω κι εγώ, Thermaltake. Με έναν ανεμιστήρα στο κέντρο.
Περίπου τέτοιο έχω κι εγώ, Thermaltake. Με έναν ανεμιστήρα στο κέντρο.
Όσο όγκο έχουν τα 2 ψυγεία με τα 2 φανς, έχω ένα ψυγείο σε παλαιότερης γενιάς CPU, χωρίς ανεμιστήρι.
νασπω? τα φανακια τα εχεις κ τα δυο προς την σωστή κατεύθυνση?
Εσύ τι λές ?νασπω? τα φανακια τα εχεις κ τα δυο προς την σωστή κατεύθυνση?
για τσέκαρε πάλι....έχω έναν προβληματισμό....Εσύ τι λές ?
σβήσε την...μην έχουμε κανέναν ρομά στο φορουμΑφού βγάζουμε τα μουσειακά δεκαπέντε γενεών πίσω, Scythe Ninja Copper που λειτουργούσε φάνλεσς σε 2-3 πισιά.
View attachment 351827
Α να γεια σου, για μια τέτοια γκουμούτσα λεω και γω.Αφού βγάζουμε τα μουσειακά δεκαπέντε γενεών πίσω, Scythe Ninja Copper που λειτουργούσε φάνλεσς σε 2-3 πισιά.
View attachment 351827
να μαζευτείτε όλοι να τα πάτε ανακύκλωση....ο πλανήτης πεθαίνειΚαι γω την έχω κρατημένη τη μια, μέσα στο κουτί της, στην αποθήκη.
αλλαγή φαν....σε 20 χρόνια πάλι...με λιγότερες απο 500 στροφές στα 2+1 ανεμιστήρια.
μου θύμησες τώρα έναν φίλο....του έκανα μαζέματα απο σαπάκια....κ κατάφερε να στήσει για συναισθηματικούς λόγους πισι με επεξεργαστή πεντιουμ σε σοκετ 370Στο ένα κουτί που έχει το Ντολμαδάκι το desktop του, ο Nexus 600rpm ανεμιστήρας που λειτουργούσε επι 15 χρόνια λάλησε και το καταλάβαμε κατά τύχη, πιθανότατα μετά απο 1-2 χρόνια.
Έχει i3 δέκατης γενιάς που δεν ζεσταίνεται καθόλου.
κόψε την ροδέλες και δωστα στον ΠΑΗ να σου τα πουλήσει για γιουνιβέρσαλ στηρικτικά βελτιωτικά χαιενδΕγώ αυτή έχω @daharis666 , καλή είναι;
Την είχα παλιότερα σε 775 και από το Γενάρη φέτος σε καινούρια μητρική socket AM4 με Ryzen 5 5600X.
View attachment 351831
Πόσο όμως καταναλώνει το νιού πισί σε ηρεμία;Ο επεξεργαστής του νέου πισιού του νήματος κατανάλωνε σταθερά 148W στα 6 σημερινά stress tests!
Βλακείες γράφω , αρχικά είχα τον 6700 και μετά πήγα στον 8400 που τον έτρεχα σαν 8500 , στο τέλος έβαλα τον 9550 .Κάπου εκεί , αν και νομίζω ο 6800 είναι ακόμη πιό πριν.
Αφού είναι μετά από την αποσυναρμολόγηση ρε , όπως νάναι τα έβαλα. Αν δεν βγούν τα φανάκια δεν βγαίνει η ψύκτρα .για τσέκαρε πάλι....έχω έναν προβληματισμό....