Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.162
Να προτείνω κάτι άλλο λίγο χαζό, αλλά που ξέρεις...
Απο τη αριστερή μεριά το direto έχει ένα καπάκι με βίδες, εκεί βρίσκεται η πλακέτα και οι μαγνήτες της αντίστασης. Δεν το ανοίγεις μία να τσεκάρεις ότι όλες οι φίσες είναι σωστά κουμπωμένες, μήπως, μήπως λέω κατά τη μεταφορά και το κοπάνημα έχει ξεκουμπωσει καμιά.
Με τη ευκαιρία θα δεις και τον άξονα που θέλει συντήρηση μιά στο τόσο με γρασο για να δουλεύει σωστά η αντίσταση.
IMG_20241206_202320.jpg

Δεν έχει κάποια ταινία που σχετίζεται με τη εγγύηση, μπορείς να επέμβεις ελεύθερα.
Το έχω ανοίξει ήδη μια φορά εγώ, βασικά το άνοιξα όλο και έκανα μιντιφιά στο ιμάντα για λιγότερες φθορές, μάζεψα και τα μπόσικα γιατί στο δυνατό πάτημα γλιστρούσε πάνω στο τύμπανο.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.788
Παράγγειλα ΑΝΤ+ να τελειώνει η υπόθεση.
Αφού σου είπα ρε, να σου στείλω εγώ ένα που έχω και μου περισσεύει, τι πήγες και παρήγγειλες;

Reaction score
1.144
Αφού σου είπα ρε, να σου στείλω εγώ ένα που έχω και μου περισσεύει, τι πήγες και παρήγγειλες;
Άμα σου πω ότι το είχα ξεχάσει με τα τρεξίματα στη δουλειά... Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόθεση. Πήρα ένα με πολύ μακρύ καλώδιο για να βολεύει η τοποθέτηση.

wizzy

Reaction score
21.788
Άμα σου πω ότι το είχα ξεχάσει με τα τρεξίματα στη δουλειά... Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόθεση. Πήρα ένα με πολύ μακρύ καλώδιο για να βολεύει η τοποθέτηση.
Ε, την άλλη φορά, πριν να αγοράσεις κάτι, ρώτα εδώ - μόνο για power meter μη ρωτήσεις, το έχω υποσχεθεί στον @bretsos! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.162
Σήμερα όλη η ποδηλατική κοινότητα ασχολείται με τη παρουσίαση του καινούριου corlango Y1RS, όπως πάντα ακούς εντυπώσεις πασπαλισμένες με αστερόσκονη.
Μόνο γω το βλέπω σχεδιαστικά ως μαύρο χάλι?
Είδα κανά δγιό παρουσιάσεις και με έπιασα να έχω μια ξινίλα στη μούρη...

wizzy

Reaction score
21.788
Είχαμε παραλαβή σήμερα!

IMG_20241210_180725.jpg

Πάντως, @bretsos το τιμόνι μικρή σχέση έχει με αυτό των φωτογραφιών στο quoted post. Μάλλον έχεις άλλο μοντέλο.

Όπως και να 'χει, κάποια στιγμή που θα πάρω το ποδήλατο στον μηχανικό για να κάνει την αλλαγή του τιμονιού και το πάρω και μια βόλτα, θα γράψω την εμπειρία μου.

Edit: το μοντέλο στις φωτογραφίες του post σου είναι αυτό. Μπήκα σε σκέψεις τώρα... Δεν βιάζομαι να κάνω την αλλαγή στο τιμόνι. Θα μπορούσα να στείλω πίσω αυτό που πήρα και να πάρω αυτό στο link. Μόνο θέμα είναι ότι στα 42εκ είναι out of stock. Μπορώ να περιμένω όμως, όπως είπα δεν βιάζομαι.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.162
Καλέ τι είναι αυτό που πήρες?
Καμία σχέση αυτό που πήρες με αυτό που συζητούσαμε, τσάμπα η ανάλυση που καθόμαν και έκανα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.162
Ρε φίλε, υπάρχει το pro plt carbon handlebar, αυτό που πήρες.
Εμείς θυμάμαι συζητούσαμε για το plt carbon Ergo handlebar σαν και αυτό που έβαλα στο bmc
Είναι 2 διαφορετικά μεταξύ τους τιμόνια

wizzy

Reaction score
21.788
Ρε φίλε, υπάρχει το pro plt carbon handlebar, αυτό που πήρες.
Εμείς θυμάμαι συζητούσαμε για το plt carbon Ergo handlebar σαν και αυτό που έβαλα στο bmc
Είναι 2 διαφορετικά μεταξύ τους τιμόνια
Σωστά θυμάσαι για το τιμόνι που συζητούσαμε. Απλώς ήταν διαφορετικό από το τιμόνι που μου είχες προτείνει όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό που είχα είχε τρυπήσει από τον ιδρώτα μου. :)

Πιθανολογώ ότι στην αρχική πρόταση έβαλες βιαστικά λανθασμένο link για τιμόνι, ενώ η συζήτηση έγινε για το τιμόνι που όντως συστήνεις ανεπιφύλακτα (αυτό που έβαλες στο BMC).

Edit: πήρα την απόφαση μου. Θα επιστρέψω αυτό που πήρα και θα περιμένω το άλλο (το σωστό!) να γίνει in stock για να το παραγγείλω.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.162
Γιώργο μου συγγνώμη ρε συ που σε μπέρδεψα. Στη αρχή όχι δεν έκανα λάθος το λίνκ, είδα το τιμόνι που είχες και σε πρότεινα ένα στα ίδια δεδομένα, φθηνό αλλά carbon.
Μετά είπες πως παράγγειλες αυτό που σε πρότεινα και εγώ λανθασμένα κατάλαβα πως μιλούσαμε για αυτό που έβαλα στο bmc, το plt carbon Ergo, έτσι και ξεκίνησα το review, εγώ φταίω, έκανα λάθος :(
Ήταν όμως ξεκάθαρο από τις φώτο που ανέβαζα ότι μιλούσαμε για το Ergo,...
Κάνε τη αλλαγή και πληρώνω εγώ τα μεταφορικά ως τιμωρία για τη μ@λακια που έκανα, το Ergo είναι κλάσης ανώτερο τιμόνι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.162
Εντέλει επέζησε και αυτή τη φορά, ήταν από τους σκληρούς αγώνες, έχω τρέξει και δυσκολότερο, το συγκεκριμένο όμως τερέν κάπου στη Πορτογαλία έδινε συνέχεια πόνο με συνεχόμενες ανηφοροκατηφόρες, με κλίσεις που ξεπερνούσαν σε κάποια σημεία το 13%.
Φυσικά επικράτησε ο δυνατότερος, ήμασταν από τη αρχή 8 άτομα στο πρώτο γκρουπ, στις καλές ανηφόρες ξεκαθάρισε το τοπίο και μείναμε 3 άτομα στο γκρουπ, στη συνέχεια μας πάτησε ο πρώτος 5km πριν το τέλος και έμενε σταθερά 200m μπροστά μας χωρίς να μπορούμε να κλείσουμε τη ψαλίδα.
Στο τέλος βρήκα τις δυνάμεις και πέρασα τον τρίτο, έτσι έκατσα στη δεύτερη θέση και πολύ μου ήταν... Πολύ ενδιαφέρον όμως κομμάτι για πάτημα, το έβαλα στα αγαπημένα να το έχω για άλλη φορά.
1000002144.jpg
1000002147.jpg

Καρσιλαμά χόρευαν οι καρδιακοι παλμοί με τα υψομετρικά, στη αρχή ξέχασα να το βάλω να γράφει
Screenshot_2024-12-10-20-41-45-291_com.strava-edit.jpg

Last edited:

Reaction score
24.131
Άμα το γυρίσεις πίσω και πάρεις 40αρι θα μας ευχαριστήσεις όταν έρθεις να σε δανείσω το canyon

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.283
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.