Audio People Fan Club

Reaction score
19.290
Έγραψες γράμμα στον Άγιο Βασίλη;
Εννοείται - πάντα - βέβαια - κάθε χρόνο. Φέτος ζήτησα ηχεία new 2025 reference. :D Ο @Bhutia θα είναι αυτός που θα μου τα πετάξει απο το τζάκι, ελπζω να μην σπάσουν σαν το Evans. :D Ξέρω και ποιά θα είναι. Σάμπ θα ζητήσω του χρόνου, δεν χάθηκε και ο κόσμος , μπορώ να περιμένω. :D

Last edited:

Reaction score
19.290
Για τον @Bhutia έχω κρατήσει και ένα ρόδι απο την ροδιά μου, τα τρία μέτρα έφτασε, για να σπάσει την Πρωτοχρονιά για καλό γούρι και να πάει καλά ο χρόνος. Προσπαθώ να τον εισάγω στο μυστικισμό, τη δεισιδαιμονία και τα έθιμα του Ελληνικού λαού μπας και βρεί επιτέλους και κανά καλό ηχείο (γενικώς σύστημα με αλχημεία). :D

Θα το αφήσω κάτω απο το δένδρο να το πάρει όταν μου φέρει τα δώρα μου για φέτος (ηχεία) σαν ευχαριστώ. Κάτω του έχω και manual - οδηγίες .pdf απο την wikipedia τι πρέπει να κάνει, γιατί δεν θα ξέρει. :D

Θα σου ανέβαζα την ροδιά μου (καταπληκτική) Bhutia αλλά τρείς φορές προσπάθησα φτάνει στο 100 % και μου βγάζει συνέχεια ooops problema. Άλλη φορά. Ούτε μια φώτο δεν μπορούμε να. ανεβάσουμε, με την τύχη μας και αυτές τις σύγχρονες τεχνολογίες του διαβόλου. :D Με την καινούργια χρονιά που θα σπάσω το ρόδι θα ξαναπροσπαθήσω, εάν δεν πιάσει και αύριο. :D Too large λέει. :D Τι too large ; Μόνο 5.6 MB είναι. :D

Last edited:

Reaction score
19.290
Για τον @Bhutia έχω κρατήσει και ένα ρόδι απο την ροδιά μου, τα τρία μέτρα έφτασε, για να σπάσει την Πρωτοχρονιά για καλό γούρι και να πάει καλά ο χρόνος. Προσπαθώ να τον εισάγω στο μυστικισμό, τη δεισιδαιμονία και τα έθιμα του Ελληνικού λαού μπας και βρεί επιτέλους και κανά καλό ηχείο (γενικώς σύστημα με αλχημεία). :D

Θα το αφήσω κάτω απο το δένδρο να το πάρει όταν μου φέρει τα δώρα μου για φέτος (ηχεία) σαν ευχαριστώ. Κάτω του έχω και manual - οδηγίες .pdf απο την wikipedia τι πρέπει να κάνει, γιατί δεν θα ξέρει. :D

Θα σου ανέβαζα την ροδιά μου (καταπληκτική) Bhutia αλλά τρείς φορές προσπάθησα φτάνει στο 100 % και μου βγάζει συνέχεια ooops problema. Άλλη φορά. Ούτε μια φώτο δεν μπορούμε να. ανεβάσουμε, με την τύχη μας και αυτές τις σύγχρονες τεχνολογίες του διαβόλου. :D Με την καινούργια χρονιά που θα σπάσω το ρόδι θα ξαναπροσπαθήσω, εάν δεν πιάσει και αύριο. :D Too large λέει. :D Τι too large ; Μόνο 5.6 MB είναι. :D
Έλα την μίκρυνα. Την τσάκισα την κακομοίρα. :D

57557.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.977

Θα σου ανέβαζα την ροδιά μου (καταπληκτική) Bhutia αλλά τρείς φορές προσπάθησα φτάνει στο 100 % και μου βγάζει συνέχεια ooops problema. Άλλη φορά. Ούτε μια φώτο δεν μπορούμε να. ανεβάσουμε, με την τύχη μας και αυτές τις σύγχρονες τεχνολογίες του διαβόλου. :D Με την καινούργια χρονιά που θα σπάσω το ρόδι θα ξαναπροσπαθήσω, εάν δεν πιάσει και αύριο. :D Too large λέει. :D
Τι να κάνουμε που είσαι extra large ακόμα και στις εικόνες...
Δεν πειράζει, σου ανεβάζω εικόνα από το πώς ατενίζω όλες τις αλχημείες που συνδέονται με την ηχητική αναπαραγωγή...
DSC04239.JPG

Το νου σου σειρά.
Σε 👀 και σε 👂.
Εσύ και αν πρέπει να προσέχεις με τις διαφημίσεις που σε πλαισιώνουν...
Τα μάτια δεκατέσσερα.jpeg

Reaction score
19.290
Τι να κάνουμε που είσαι extra large ακόμα και στις εικόνες...
Δεν πειράζει, σου ανεβάζω εικόνα από το πώς ατενίζω όλες τις αλχημείες που συνδέονται με την ηχητική αναπαραγωγή...
View attachment 352595

Εσύ και αν πρέπει να προσέχεις με τις διαφημίσεις που σε πλαισιώνουν...
View attachment 352597
Το νου σου σειρά.
Σε 👀 και σε 👂.
Άφηστε τα αυτά τώρα και για να δούμε τι λέει ο Ανατόλι Αλεξάντροβιτς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.755
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam