Audio People Fan Club

Reaction score
19.300
Έγραψες γράμμα στον Άγιο Βασίλη;
Εννοείται - πάντα - βέβαια - κάθε χρόνο. Φέτος ζήτησα ηχεία new 2025 reference. :D Ο @Bhutia θα είναι αυτός που θα μου τα πετάξει απο το τζάκι, ελπζω να μην σπάσουν σαν το Evans. :D Ξέρω και ποιά θα είναι. Σάμπ θα ζητήσω του χρόνου, δεν χάθηκε και ο κόσμος , μπορώ να περιμένω. :D

Last edited:

Reaction score
19.300
Για τον @Bhutia έχω κρατήσει και ένα ρόδι απο την ροδιά μου, τα τρία μέτρα έφτασε, για να σπάσει την Πρωτοχρονιά για καλό γούρι και να πάει καλά ο χρόνος. Προσπαθώ να τον εισάγω στο μυστικισμό, τη δεισιδαιμονία και τα έθιμα του Ελληνικού λαού μπας και βρεί επιτέλους και κανά καλό ηχείο (γενικώς σύστημα με αλχημεία). :D

Θα το αφήσω κάτω απο το δένδρο να το πάρει όταν μου φέρει τα δώρα μου για φέτος (ηχεία) σαν ευχαριστώ. Κάτω του έχω και manual - οδηγίες .pdf απο την wikipedia τι πρέπει να κάνει, γιατί δεν θα ξέρει. :D

Θα σου ανέβαζα την ροδιά μου (καταπληκτική) Bhutia αλλά τρείς φορές προσπάθησα φτάνει στο 100 % και μου βγάζει συνέχεια ooops problema. Άλλη φορά. Ούτε μια φώτο δεν μπορούμε να. ανεβάσουμε, με την τύχη μας και αυτές τις σύγχρονες τεχνολογίες του διαβόλου. :D Με την καινούργια χρονιά που θα σπάσω το ρόδι θα ξαναπροσπαθήσω, εάν δεν πιάσει και αύριο. :D Too large λέει. :D Τι too large ; Μόνο 5.6 MB είναι. :D

Last edited:

Reaction score
19.300
Για τον @Bhutia έχω κρατήσει και ένα ρόδι απο την ροδιά μου, τα τρία μέτρα έφτασε, για να σπάσει την Πρωτοχρονιά για καλό γούρι και να πάει καλά ο χρόνος. Προσπαθώ να τον εισάγω στο μυστικισμό, τη δεισιδαιμονία και τα έθιμα του Ελληνικού λαού μπας και βρεί επιτέλους και κανά καλό ηχείο (γενικώς σύστημα με αλχημεία). :D

Θα το αφήσω κάτω απο το δένδρο να το πάρει όταν μου φέρει τα δώρα μου για φέτος (ηχεία) σαν ευχαριστώ. Κάτω του έχω και manual - οδηγίες .pdf απο την wikipedia τι πρέπει να κάνει, γιατί δεν θα ξέρει. :D

Θα σου ανέβαζα την ροδιά μου (καταπληκτική) Bhutia αλλά τρείς φορές προσπάθησα φτάνει στο 100 % και μου βγάζει συνέχεια ooops problema. Άλλη φορά. Ούτε μια φώτο δεν μπορούμε να. ανεβάσουμε, με την τύχη μας και αυτές τις σύγχρονες τεχνολογίες του διαβόλου. :D Με την καινούργια χρονιά που θα σπάσω το ρόδι θα ξαναπροσπαθήσω, εάν δεν πιάσει και αύριο. :D Too large λέει. :D Τι too large ; Μόνο 5.6 MB είναι. :D
Έλα την μίκρυνα. Την τσάκισα την κακομοίρα. :D

57557.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.992

Θα σου ανέβαζα την ροδιά μου (καταπληκτική) Bhutia αλλά τρείς φορές προσπάθησα φτάνει στο 100 % και μου βγάζει συνέχεια ooops problema. Άλλη φορά. Ούτε μια φώτο δεν μπορούμε να. ανεβάσουμε, με την τύχη μας και αυτές τις σύγχρονες τεχνολογίες του διαβόλου. :D Με την καινούργια χρονιά που θα σπάσω το ρόδι θα ξαναπροσπαθήσω, εάν δεν πιάσει και αύριο. :D Too large λέει. :D
Τι να κάνουμε που είσαι extra large ακόμα και στις εικόνες...
Δεν πειράζει, σου ανεβάζω εικόνα από το πώς ατενίζω όλες τις αλχημείες που συνδέονται με την ηχητική αναπαραγωγή...
DSC04239.JPG

Το νου σου σειρά.
Σε 👀 και σε 👂.
Εσύ και αν πρέπει να προσέχεις με τις διαφημίσεις που σε πλαισιώνουν...
Τα μάτια δεκατέσσερα.jpeg

Reaction score
19.300
Τι να κάνουμε που είσαι extra large ακόμα και στις εικόνες...
Δεν πειράζει, σου ανεβάζω εικόνα από το πώς ατενίζω όλες τις αλχημείες που συνδέονται με την ηχητική αναπαραγωγή...
View attachment 352595

Εσύ και αν πρέπει να προσέχεις με τις διαφημίσεις που σε πλαισιώνουν...
View attachment 352597
Το νου σου σειρά.
Σε 👀 και σε 👂.
Άφηστε τα αυτά τώρα και για να δούμε τι λέει ο Ανατόλι Αλεξάντροβιτς.

Reaction score
3.836
Μπα, δε νομίζω ... 99.99 % , ο καθένας μας έχει απο έναν δυο που τους θεωρούμε καλούς επειδή αυτο θέλουμε να ακούσουμε. :D

Καλές γιορτές σε όλα τα μέλη του club. Σε αρέσει το δεντράκι μου ; το στόλισα στην είσοδο φέτος και δεν το βλέπω απο παντού, από όλες τις γωνίες. :D

View attachment 352579
Έλα ρε, εβαλες φώτο; :o
Δικιά σου είναι; :D

Reaction score
2.193
Δε θέλω να πιστέψω ότι μπήκε "μέσα" για τον ίδιο λόγο που μπηκε-δε μπήκε η μακαριτισσα!
Και μετά σου φταίνε τα sixties,κ.Χρηστο...
Παρεμπιπτόντως,καλά βγάζουν τα τέως ηχεία σου τα sixties όμως υπάρχουν και καλύτερα.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.632
Αφιερωνεται στον κ. Μαρκησιο τον μαγγιτη το μεγαλο αλανι γεια σαν του μορτη :rofl: ;)

Reaction score
2.193
OUST Παλιπανκιο να λες ετσι για τον Φιλο μου:gamer::banned::banned::banned::vinsent::smg::hunter:
Άρχισες να πιστεύεις ότι κανεις αυτό που τραγουδούν οι δικοί μου; Μεσαααααααααα και θα τα βρουν μεταξύ τους η Δικαστικη και η Ιατρική Επερεσια!
Plan 9: Dealing with the dead

Reaction score
19.300
Σειρά, ..... χρήσιμη πληροφορία για τους audio people :

Η κουκουβάγια (το αγαπημένο μου ζώο) ξέρεις γιατί κουνάει συνέχεια το κεφάλι της ; Γιατί δεν κουνιούνται τα μάτια της.

Reaction score
1.510
Μπα, δε νομίζω ... 99.99 % , ο καθένας μας έχει απο έναν δυο που τους θεωρούμε καλούς επειδή αυτο θέλουμε να ακούσουμε. :D

Καλές γιορτές σε όλα τα μέλη του club. Σε αρέσει το δεντράκι μου ; το στόλισα στην είσοδο φέτος και δεν το βλέπω απο παντού, από όλες τις γωνίες. :D

View attachment 352579
τι να σου πω εγώ δεν έχω βρεί κάποιον που θεωρώ σούπερ καλό ακόμη και δεν πολυ δίνω σημασία στα reviews, ειμαι σε ενα γκρουπ με διάφορους audio people Που θεωρώ πως συμβαδίζουμε, και με όσους μιλάω στο AVsite αλλα μέχρι εκεί εγώ.

ωραίο το δεντράκι μια χαρά. εμείς στολίσαμε δέντρο και τα χαλιά ακόμα δεν τα στρώσαμε :D
Άφηστε τα αυτά τώρα και για να δούμε τι λέει ο Ανατόλι Αλεξάντροβιτς.
δεν το έχω ξανακούσει ποτέ τον κύριο, αλλα άμα έχει καλώδιο ΔΕΗ τότε περνάει i guess

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.760
Members
38.234
Νεότερο μέλος
elenigiannakopoulou0@gmai