Audio People Fan Club

Reaction score
19.376
Not ordinary (audio) people.
Καλώς. Θα βγάλουμε τότε και μια ειδική περίπτωση το cognoscenti audio people για εσένα και άλλους που πιθανόν να ακολουθήσουν στο μέλλον με τις ιδιότητες και χαρίσματα σου. 😍 Ταιριάζει και με την έκδοση πιστποιητικών. :D

Το not ordinary δεν μου κάθεται καλά γιατί έχει σχέση με το ordinary που το έχω ψηλά στη συνείδησή μου.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.714
το έχω ψηλά
Πόσο ψηλά;
Φτάνει το όσχεο ή είναι απλώς πάνω απ'το γόνατο;

Προσοχή, όσο περνάει η ηλικία, μειώνεται η διαφορά ανάμεσα στα δύο ανωτέρω.

Last edited:

Reaction score
5.460
Μπορεί 1 στους 50 να έχουν παράπονο με Genelec (πιθανότατα γιατί είναι χάλια ο χώρος τους, ή τα έστησαν όπως να 'ναι και ότι τους φωτίσει ο Θεός).

Στα ηχεία των 150, 200, 250, 300, 350χιλ € το ζεύγος δεν ξέρω κανέναν δυσαρεστημένο :D (ειδικά το buyers bias σκοράρει καλά)
Και όμως, η πιθανότητα να είναι συνεχώς μη-ικανοποιημένοι από τα ηχεία τους, είναι μεγαλύτερη σε αυτούς που αγοράζουν τέτοιας κατηγορίας ηχεία (150.000 ++++). Γιατί αφ'ενός μεν δεν αγοράζουν αρκετές φορές με απόλυτα ορθολογικά κριτήρια και αφ'ετέρου γιατί έχουν την τάση να παρασύρονται εύκολα από τα λεγόμενα του εκάστοτε έμπορα (π.χ βγήκε καινούργιο μοντέλο που είναι απείρως καλύτερο, ή χρειάζεσαι άλλα καλώδια των 10.000 ευρώ γιατί κάτι δεν πάει καλά με τα μεσαία ή τις χαμηλές κ.ο.κ). Άσε που σε πολλά στημένα υπερ hiend συστήματα (και ειδικα σε χώρους αφιερωμένους στο ηχοσύστημα) δεν βλέπεις ούτε μια ελάχιστη ηχητική φροντίδα του χώρου (ή έστω πολλάπλά subs που προτείνει συνεχώς και ο costas-ear )

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.127
Και όμως, η πιθανότητα να είναι συνεχώς μη-ικανοποιημένοι από τα ηχεία τους, είναι μεγαλύτερη σε αυτούς που αγοράζουν τέτοιας κατηγορίας ηχεία (150.000 ++++). Γιατί αφ'ενός μεν δεν αγοράζουν αρκετές φορές με απόλυτα ορθολογικά κριτήρια και αφ'ετέρου γιατί έχουν την τάση να παρασύρονται εύκολα από τα λεγόμενα του εκάστοτε έμπορα (π.χ βγήκε καινούργιο μοντέλο που είναι απείρως καλύτερο, ή χρειάζεσαι άλλα καλώδια των 10.000 ευρώ γιατί κάτι δεν πάει καλά με τα μεσαία ή τις χαμηλές κ.ο.κ). Άσε που σε πολλά στημένα υπερ hiend συστήματα (και ειδικα σε χώρους αφιερωμένους στο ηχοσύστημα) δεν βλέπεις ούτε μια ελάχιστη ηχητική φροντίδα του χώρου (ή έστω πολλάπλά subs που προτείνει συνεχώς και ο costas-ear )
Αν βρεις τέτοιους, στείλε τους κατά μέρους μου :D

Οι μέχρι τώρα πάντως, έχουν μείνει σταθεροί στην επιλογή τους παρά την οικονομική δυνατότητα να πάρουν και άλλα 2-3-4 ζεύγη :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.792
Members
38.237
Νεότερο μέλος
lavermanas