- Reaction score
- 32
Εγώ από το Vendora είχα αγοράσει μια δεκάδα TDK T1 60άρες. Γενικώς αγοράζω κενές κασέτες συχνά από εκεί, βρίσκω καλές ευκαιρίες.Ευκαιρίες σε old stock υπάρχουν ακόμα και στην Ελλάδα. Δείτε και στο VENDORA
Εγώ από το Vendora είχα αγοράσει μια δεκάδα TDK T1 60άρες. Γενικώς αγοράζω κενές κασέτες συχνά από εκεί, βρίσκω καλές ευκαιρίες.Ευκαιρίες σε old stock υπάρχουν ακόμα και στην Ελλάδα. Δείτε και στο VENDORA
Όντως η καλύτερη, κρίμα που βγήκε σε παραγωγή όταν το CD είχε επικρατήσει πλήρως....Τη συγκεκριμένη κασέτα θα τη συγκρίνεις με την TDK AD που κατά τη γνώμη πολλών ήταν η καλύτερη στη κατηγορία type 1.
Η χαμηλότερη ποιότητας TDK type I.Εγώ από το Vendora είχα αγοράσει μια δεκάδα TDK T1 60άρες...
Ποια θα ήταν μια "λογική τιμή"; Γιατί από ότι βλέπω όσα θέλει ζητάει ο καθένας οπότε δεν βγαίνει συμπέρασμα.Θα αγόραζα κι εγώ μερικές αν έβρισκα χρωμίου σε πολύ λογική τιμή
Εγώ μεγάλωσα με τις άγραφες κασέτες να είναι ευρεία διαδεδομένες και το κόστος να είναι αμελητέο συγκριτικά με τον δίσκο και την κασέτα εταιρείας. Οι μετάλου ήταν ακριβές αλλά ήταν για λίγους, οι χρωμίου ήταν ακριβότερες από τις απλές αλλά καμία σχέση με τι κοστίζουν τώρα.Ποια θα ήταν μια "λογική τιμή"; Γιατί από ότι βλέπω όσα θέλει ζητάει ο καθένας οπότε δεν βγαίνει συμπέρασμα.
Πάντως εγώ είχα γράψει μία και η ποιότητα ήταν σαν όλες τις απλές Type I. Τώρα, εγώ γράφω κασέτες απλώς για το ''retro'' της φάσης, τίποτε παραπάνω. Εγώ γράφω και ολόκληρα άλμπουμ και Mixtapes. Άντε το πολύ να γράψω και τίποτα που με ενδιαφέρει από ραδιόφωνο. Διαφορετικά, ότι κασέτα γράφω την γράφω είτε από CD (γνήσιο ή γραμμένο) ή από Aux.Η χαμηλότερη ποιότητας TDK type I.
Από περιέργεια ποιος ο λόγος ασχολίας με άγραφες κασέτες το 2024, τονίζω το άγραφες. Μόνο για mix tapes μπορώ να σκεφθώ, το να γράψεις ολόκληρο άλμπουμ σε κασέτα δεν έχει νόημα μιας και το βρίσκεις ψηφιακά παντού εκτός και αν έχεις ακόμα αυτοκίνητο με κασετόφωνο ή/και walkman.