bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.603
8 λεπτά το πολύ, μετά είναι άχρηστα διατροφικά. Σε οκτώ λεπτά δεν προλαβαίνει να μυρίσει το σπίτιΟσο σκέφτομαι την μυρωδιά όταν μαγειρεύονται…
Έπρεπε να έχουν απαγορευτεί
8 λεπτά το πολύ, μετά είναι άχρηστα διατροφικά. Σε οκτώ λεπτά δεν προλαβαίνει να μυρίσει το σπίτιΟσο σκέφτομαι την μυρωδιά όταν μαγειρεύονται…
Έπρεπε να έχουν απαγορευτεί
Αν μιλάτε περί μπρόκολου,εκτός από χρήσιμο είναι και γευστικότατο!Τρωγονται και δίχως αλάτι,πιπέρι,λεμόνι,ελαιόλαδο.
….πλούσιο σε καροτενοειδή, ινδόλη-3-καρβινόλη, σουλφοραφάνη, καμφερόλη, κουερσετίνη, Σίδηρο, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Κ1, Βιταμίνη Ε, Φολικό οξύ, ινδόλη-3-καρβινόλη (I3C),προσφέροντας ανεκτίμητα οφέλη στον οργανισμό και καθιστώντας το ένα λαχανικό «ασπίδα» για την υγεία.
Εμενα ο οργανισμός μου το αποζητάει!
Μαλλον θα χρειάζεται όλα τα παραπανω,ίσως περισσότερο την «κουερσετινη» και την ζεαξανθινη!
Μπρόκολο: Ένα λαχανικό «ασπίδα» για την υγεία | medΝutrition
Ενημερωθείτε για τα τυποποιημένα, βιολογικά, λειτουργικά και όχι μόνο τρόφιμα, τη διατροφική αξία τους, τα συστατικά και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους.!www.mednutrition.gr
εγω το τρώω επειδή δεν αρέσει στους άλλους
άστο κουκλιτσα μου, τσάμπα χάντς τα λόγιας
Σωστά, αν στο φτιάξει η γειτόνισσα στο δικό της σπίτι.Σε οκτώ λεπτά δεν προλαβαίνει να μυρίσει το σπίτι
Εγώ έτσι το τρώω, αρκεί να είναι αλ ντέντε. Μόνο λιγάκι αλάτι βάζω.ρωγονται και δίχως αλάτι,πιπέρι,λεμόνι,ελαιόλαδο.