Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.600
Οσο σκέφτομαι την μυρωδιά όταν μαγειρεύονται…🤮
Έπρεπε να έχουν απαγορευτεί
8 λεπτά το πολύ, μετά είναι άχρηστα διατροφικά. Σε οκτώ λεπτά δεν προλαβαίνει να μυρίσει το σπίτι ;)

Reaction score
16.370
Αν μιλάτε περί μπρόκολου,εκτός από χρήσιμο είναι και γευστικότατο!Τρωγονται και δίχως αλάτι,πιπέρι,λεμόνι,ελαιόλαδο.

….πλούσιο σε καροτενοειδή, ινδόλη-3-καρβινόλη, σουλφοραφάνη, καμφερόλη, κουερσετίνη, Σίδηρο, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Κ1, Βιταμίνη Ε, Φολικό οξύ, ινδόλη-3-καρβινόλη (I3C),προσφέροντας ανεκτίμητα οφέλη στον οργανισμό και καθιστώντας το ένα λαχανικό «ασπίδα» για την υγεία.

Εμενα ο οργανισμός μου το αποζητάει! 🍋🌞

Μαλλον θα χρειάζεται όλα τα παραπανω,ίσως περισσότερο την «κουερσετινη» και την ζεαξανθινη!:D

Attachments

TGD

Reaction score
8.891
Το κουνουπίδι είναι πιο νόστιμο. Και 8 λεπτά είναι πολύ, εκτός αν το κάνεις στον ατμό κι όχι βραστό.
Το πιο όμορφο είναι αυτό:
roman-cauliflower-1522873_960_720.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.600
Αν μιλάτε περί μπρόκολου,εκτός από χρήσιμο είναι και γευστικότατο!Τρωγονται και δίχως αλάτι,πιπέρι,λεμόνι,ελαιόλαδο.

….πλούσιο σε καροτενοειδή, ινδόλη-3-καρβινόλη, σουλφοραφάνη, καμφερόλη, κουερσετίνη, Σίδηρο, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Κ1, Βιταμίνη Ε, Φολικό οξύ, ινδόλη-3-καρβινόλη (I3C),προσφέροντας ανεκτίμητα οφέλη στον οργανισμό και καθιστώντας το ένα λαχανικό «ασπίδα» για την υγεία.

Εμενα ο οργανισμός μου το αποζητάει! 🍋🌞

Μαλλον θα χρειάζεται όλα τα παραπανω,ίσως περισσότερο την «κουερσετινη» και την ζεαξανθινη!:D

εγω το τρώω επειδή δεν αρέσει στους άλλους :roflmao:

άστο κουκλιτσα μου, τσάμπα χάντς τα λόγιας:)

Reaction score
16.370
IMG_4714.jpeg

IMG_6205.jpeg

εγω το τρώω επειδή δεν αρέσει στους άλλους :roflmao:

άστο κουκλιτσα μου, τσάμπα χάντς τα λόγιας:)

Πες πες….κατι θα μείνει…. :biggrin:
IMG_6206.jpeg

Μ αυτό το λάχανο είναι η σούπα.Ολα τα σγουρά μου αρεσουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.287
Νεότερο μέλος
antonis123