Ποιο πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου χρησιμοποιείτε;

Ποιο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιείτε?

• Total voters
    244

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.397

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.052
Τέλεια νέα. Ένα engine και γειά σας. Ο τίτλος είναι clickbait φυσικά. Ο firefox είναι ψόφιος εδώ και καιρό.

Reaction score
10.409
Ο Φίφης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.052
Στο 6,12% εμένα μου φαίνεται ότι είναι ήδη κάτι που έχει ξεπεραστεί. Άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το web και μπράβο του. Αλλά χρόνια κακής ηγεσίας και λάθος επιλογών τον κατέστησαν μη-ανταγωνιστικό.

Reaction score
1.670
Στο 6,12% εμένα μου φαίνεται ότι είναι ήδη κάτι που έχει ξεπεραστεί. Άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το web και μπράβο του. Αλλά χρόνια κακής ηγεσίας και λάθος επιλογών τον κατέστησαν μη-ανταγωνιστικό.
6.12% αλλα ποιο browser εχει τα περισσοτερα votes εδω..

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.196
6.12% αλλα ποιο browser εχει τα περισσοτερα votes εδω..
Ο Chrome.

(άλλαξα την ψήφο μου από FF σε Chrome ίσα ίσα για να σου το χαλάσω, μια ψήφο διάφορα είχαν 😄)

Reaction score
10.409
Όσο δουλεύουν τα add ons του.. no worries για μένα! 8-)
(Σέβομαι βέβαια την προτίμηση των νεότερων για τον Chrome.. fine by me! )

TGD

Reaction score
8.933
Δεν είναι τόσο απλό...
Η Google ως ιδιοκτήτες του Chrome και αυτοκράτορες στα κινητά έχουν επεκτείνει τον Chrome πέρα από τα standards, με αποτέλεσμα ο Chrome να συνπεριφέρεται διαφορετικά από τον Firefox. Δυστυχώς τα site φτιάχνονται πια για τον Chrome, κι έχω ήδη περιπτώσεις site που δεν δουλεύουν σωστά σε Firefox. Να δούμε αν θα είμαστε σύντομα στην ίδια κατάσταση που είχε δημιουργήσει η Netscape...

Reaction score
170
Δυστυχώς τα site φτιάχνονται πια για τον Chrome, κι έχω ήδη περιπτώσεις site που δεν δουλεύουν σωστά σε Firefox.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, γιαυτό πρεπε να αυξηθούν οι χρήστες του Firefox μπας και ασχοληθούν πιό σοβαρά αυτοί που φτιάχνουν τα site.
Προσωπικά αν δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω ένα site που δυσλειτουργεί σε ff απλά το αγνοώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.397
Προσωπικά αν δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω ένα site που δυσλειτουργεί σε ff απλά το αγνοώ.
Κι εγώ... αγνοώ τον firefox! :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ