Ποιο πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου χρησιμοποιείτε;

Ποιο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιείτε?

• Total voters
    244

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.560

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.081
Τέλεια νέα. Ένα engine και γειά σας. Ο τίτλος είναι clickbait φυσικά. Ο firefox είναι ψόφιος εδώ και καιρό.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.081
Στο 6,12% εμένα μου φαίνεται ότι είναι ήδη κάτι που έχει ξεπεραστεί. Άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το web και μπράβο του. Αλλά χρόνια κακής ηγεσίας και λάθος επιλογών τον κατέστησαν μη-ανταγωνιστικό.

Reaction score
1.745
Στο 6,12% εμένα μου φαίνεται ότι είναι ήδη κάτι που έχει ξεπεραστεί. Άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το web και μπράβο του. Αλλά χρόνια κακής ηγεσίας και λάθος επιλογών τον κατέστησαν μη-ανταγωνιστικό.
6.12% αλλα ποιο browser εχει τα περισσοτερα votes εδω..

Reaction score
10.528
Όσο δουλεύουν τα add ons του.. no worries για μένα! 8-)
(Σέβομαι βέβαια την προτίμηση των νεότερων για τον Chrome.. fine by me! )

TGD

Reaction score
8.992
Δεν είναι τόσο απλό...
Η Google ως ιδιοκτήτες του Chrome και αυτοκράτορες στα κινητά έχουν επεκτείνει τον Chrome πέρα από τα standards, με αποτέλεσμα ο Chrome να συνπεριφέρεται διαφορετικά από τον Firefox. Δυστυχώς τα site φτιάχνονται πια για τον Chrome, κι έχω ήδη περιπτώσεις site που δεν δουλεύουν σωστά σε Firefox. Να δούμε αν θα είμαστε σύντομα στην ίδια κατάσταση που είχε δημιουργήσει η Netscape...

Reaction score
170
Δυστυχώς τα site φτιάχνονται πια για τον Chrome, κι έχω ήδη περιπτώσεις site που δεν δουλεύουν σωστά σε Firefox.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, γιαυτό πρεπε να αυξηθούν οι χρήστες του Firefox μπας και ασχοληθούν πιό σοβαρά αυτοί που φτιάχνουν τα site.
Προσωπικά αν δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω ένα site που δυσλειτουργεί σε ff απλά το αγνοώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.560
Προσωπικά αν δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω ένα site που δυσλειτουργεί σε ff απλά το αγνοώ.
Κι εγώ... αγνοώ τον firefox! :biggrin:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90