Ποιο πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου χρησιμοποιείτε;

Ποιο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιείτε?

• Total voters
    246

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.524

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.707
Τέλεια νέα. Ένα engine και γειά σας. Ο τίτλος είναι clickbait φυσικά. Ο firefox είναι ψόφιος εδώ και καιρό.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.707
Στο 6,12% εμένα μου φαίνεται ότι είναι ήδη κάτι που έχει ξεπεραστεί. Άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το web και μπράβο του. Αλλά χρόνια κακής ηγεσίας και λάθος επιλογών τον κατέστησαν μη-ανταγωνιστικό.

Reaction score
1.828
Στο 6,12% εμένα μου φαίνεται ότι είναι ήδη κάτι που έχει ξεπεραστεί. Άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το web και μπράβο του. Αλλά χρόνια κακής ηγεσίας και λάθος επιλογών τον κατέστησαν μη-ανταγωνιστικό.
6.12% αλλα ποιο browser εχει τα περισσοτερα votes εδω..

Reaction score
11.206
Όσο δουλεύουν τα add ons του.. no worries για μένα! 8-)
(Σέβομαι βέβαια την προτίμηση των νεότερων για τον Chrome.. fine by me! )

TGD

Reaction score
9.309
Δεν είναι τόσο απλό...
Η Google ως ιδιοκτήτες του Chrome και αυτοκράτορες στα κινητά έχουν επεκτείνει τον Chrome πέρα από τα standards, με αποτέλεσμα ο Chrome να συνπεριφέρεται διαφορετικά από τον Firefox. Δυστυχώς τα site φτιάχνονται πια για τον Chrome, κι έχω ήδη περιπτώσεις site που δεν δουλεύουν σωστά σε Firefox. Να δούμε αν θα είμαστε σύντομα στην ίδια κατάσταση που είχε δημιουργήσει η Netscape...

Reaction score
170
Δυστυχώς τα site φτιάχνονται πια για τον Chrome, κι έχω ήδη περιπτώσεις site που δεν δουλεύουν σωστά σε Firefox.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, γιαυτό πρεπε να αυξηθούν οι χρήστες του Firefox μπας και ασχοληθούν πιό σοβαρά αυτοί που φτιάχνουν τα site.
Προσωπικά αν δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω ένα site που δυσλειτουργεί σε ff απλά το αγνοώ.

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.524
Προσωπικά αν δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω ένα site που δυσλειτουργεί σε ff απλά το αγνοώ.
Κι εγώ... αγνοώ τον firefox! :biggrin:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.524

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.519
Το τελευταίο εξάμηνο έκανα ένα πείραμα. Ταυτόχρονη χρήση με σποραδικές εναλλαγές Chrome, Firefox, Brave, Opera, Edge.

Ένα σύντομο ιστορικό: Ο Chrome ήταν ο νικητής για πολλά χρόνια στην overall χρήση. Οι απαιτήσεις όμως αλλάζουν συνεχώς τόσο από τη μεριά του χρήστη όσο κι από αυτή του developer. Όταν πριν μερικά χρόνια άρχισε να γίνεται δύσχρηστος λόγω των πολλών επεμβάσεων από την Google για διαφημιστικούς λόγους, στράφηκα στον Brave. Με βόλεψε αφάνταστα με ένα αλλά πολύ σοβαρό αρνητικό. Δυσλειτουργούσε σε αρκετά sites που επισκεπτόμουν συχνά.

Έτσι πριν 2 χρόνια άρχισε να με βολεύει ο Edge που είχε κάνει τεράστια άλματα βελτίωσης. Τι με χάλασε πάλι; Στην προσπάθεια να τον κάνουν "ελβετικό σουγιά" γέμισε με αμέτρητες επιλογές, μενού, υπομενού. Έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από τον Firefox που είχα εγκαταλείψει από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Με ξενέρωσε εκ νέου. Τα κάνει όλα σχετικά καλά και δεν ξεχωρίζει σε τίποτα. Κάτι σαν τα VW στα αυτοκίνητα. :biggrin:

Ερχόμενοι στο σήμερα, μετά το μακροχρόνιο συγκριτικό που ανέφερα στην αρχή, αποφάσισα να κρατήσω τον Brave που έχει βελτιωθεί αισθητά και δεν έχω συναντήσει σοβαρές ασυμβατότητες. Δεύτερος και πολύ κοντά είναι ο Opera, ο πιο όμορφος όλων. Αν δούλευαν όλα τα addons που χρειάζομαι θα τον είχα πρώτο.

Υ.Γ. Αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση επιλογής είναι να δουλεύει το YouTube χωρίς διαφημίσεις και χωρίς να χρειάζεται να σπουδάσουμε ξανά για να βρούμε λύσεις.

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.524
Αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση επιλογής είναι να δουλεύει το YouTube χωρίς διαφημίσεις και χωρίς να χρειάζεται να σπουδάσουμε ξανά για να βρούμε λύσεις.
Για αρκετό καιρό στο chrome, με uBlock Origin και AdGuard, δεν έχω πρόβλημα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.269
FF για browsing, Vivaldi για emails + downloads, Brave για YouTube. Πάντα συγχρόνως ανοιχτά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.541
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld