Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
3.038
Υπ' όψιν πως η ζήτηση αφορά το κάτω τιμολογιακο άκρο και απαραιτήτως με balanced εξοδο.Μην αρχισετε τις υπερβολές γιατί θεωρώ το streamer δευτερεύουσα πηγή και δεν πρόκειται να ξοδέψω πάρα πολλά.Ευχαριστω.

Reaction score
1.482
Το πιο φτηνο με balanced ειναι το eversolo a6. Μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο γυρω στα 550 ευρω

Reaction score
3.038
Το πιο φτηνο με balanced ειναι το eversolo a6. Μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο γυρω στα 550 ευρω
Δεν θέλω μεταχειρισμένο.Επισης δεν με ενδιαφέρει να έχει προενισχυτη,προενισχυτη ακουστικών και dac.Ας είναι και σκέτο.

Reaction score
1.482
1738330300854.png

Πολλα ειπα. Και 400 ευρω γιατι τωρα ηρθε ο αντικαταστατης του.

Eversolo DMP-A6 Gen 2 με αναβαθμισμενο power supply πολυ χαμηλοτερου θορυβου απο το gen 1.

900ευρω

Attachments

Reaction score
3.038

Reaction score
1.482

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.043
Δεν θέλω μεταχειρισμένο.Επισης δεν με ενδιαφέρει να έχει προενισχυτη,προενισχυτη ακουστικών και dac.Ας είναι και σκέτο.
Αν δε θες dac ... δεν έχει νόημα να μιλάς για balanced εξόδους

Σε περίπτωση που πάρεις χωρίς dac θα πρότεινα να μην ασχοληθείς πολύ με χαιεντιες αλλα με features που διευκολύνουν τη ζωή: πολλές streaming πλατφόρμες, σύνδεση με διάφορους τρόπους (tidal connect, chromecast, airplay κλπ κλπ), αν γίνεται να έχει και κανονικό τηλεκοντρολ έστω για τα πολύ βασικά (θα στη σπάσει να θες κινητό/ταμπλετ και να πρέπει να κάνεις 5 κινήσεις για να τσιμπήσεις λίγο ένταση)

Reaction score
3.038
Αν δε θες dac ... δεν έχει νόημα να μιλάς για balanced εξόδους

Σε περίπτωση που πάρεις χωρίς dac θα πρότεινα να μην ασχοληθείς πολύ με χαιεντιες αλλα με features που διευκολύνουν τη ζωή: πολλές streaming πλατφόρμες, σύνδεση με διάφορους τρόπους (tidal connect, chromecast, airplay κλπ κλπ), αν γίνεται να έχει και κανονικό τηλεκοντρολ έστω για τα πολύ βασικά (θα στη σπάσει να θες κινητό/ταμπλετ και να πρέπει να κάνεις 5 κινήσεις για να τσιμπήσεις λίγο ένταση)
Κι όμως θα αρκεστω στο ταπεινό youtube.Μονο εκεί μπορώ να βρω τη μουσική μου που κυκλοφορεί μόνο σε βινύλιο.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.300
Εκτός απο τις balance εξόδους υπάχουν και τα οπτικα ή τα SPDIF. Το wiim ultra που στο άμεσο μέλλον θα έχει και youtube music support (στο επόμενο firmware) μπορεί να παίξει μια χαρά ως transport streamer με οπτική η coaxial έξοδο. Ωστόσο έχει καλώδιο ρεύματος σαν το παρακάτω για το οποίο υπάρχουν και high end καλώδια. Η εικόνα είναι παράδειγμα όχι το καλώδιο που το συνοδεύει.
71z59qrYWdL._AC_SX679_.jpg

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.300
Κάπου μέσα στην ψυχή του αγαπητού Π.Α.Η. κρύβεται μια φλόγα ψηφιακής αναζήτησης. @Π.Α.Η. το αναφέρω χωρίς παρεξήγηση.

Reaction score
3.038
Κάπου μέσα στην ψυχή του αγαπητού Π.Α.Η. κρύβεται μια φλόγα ψηφιακής αναζήτησης. @Π.Α.Η. το αναφέρω χωρίς παρεξήγηση.
Έχε χάρη που δεν κράτησα την βινυλιακη δισκοθήκη μου ύστερα από την πώληση του τελευταίου πικάπ μου γιατί τότε ούτε streamer ούτε τίποτα!

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.300
Πάντως ένα πολύ καλό σε πολύ χαμηλή τιμή streamer είναι και το wiim mini που περνάει απαρατήρητο με το μέγεθος του και κάνει μια χαρά την δουλειά χρησιμοποιόντας το ικανότατο wiim app. Έχει οπτική έξοδο και αν το συνδυάσει κάποιος με ένα ποιοτικό για μένα τροφοδοτικό 5V όπως το iPowerX είναι πολύ καλή περίπτωση. WiiM Mini | Elevate Your Audio Gear: Smart, Affordable, Effortless
Έχε χάρη που δεν κράτησα την βινυλιακη δισκοθήκη μου ύστερα από την πώληση του τελευταίου πικάπ μου γιατί τότε ούτε streamer ούτε τίποτα!
Εγώ την έχω ακόμα και η γριούλα μου κλείνει φέτος 47 χρόνια επιτυχίες - Technics SL1600 MK2 με καμιά 300αρια δίσκους.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293