Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Δεν θέλω μεταχειρισμένο.Επισης δεν με ενδιαφέρει να έχει προενισχυτη,προενισχυτη ακουστικών και dac.Ας είναι και σκέτο.Το πιο φτηνο με balanced ειναι το eversolo a6. Μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο γυρω στα 550 ευρω
Οχι δεν εχει πακ για τροφοδοτικο...Α,και μη δω κάποιο πακάκι για τροφοδοτικό! Θέλω κανονικό τριπολικο inlet ώστε να χρησιμοποιήσω καλύτερο καλώδιο ρεύματος.
Αντιπρόσωπος;HoloAudio – Red – DDC & Network Streamer | Kitsune HiFi - HoloAudio USA
HoloAudio “RED” is a Network Streamer with I2S HDMI output supporting DSD up to 1024 and it can be used as DDC (USB to I2S or SPDIF converter) This audio device is using a Pi Compute Module 4 it only uses the Pi4 as core system. It differs from a standard Raspberry Pi because itwww.kitsunehifi.com
Αυτο ειναι μονο transport ddc. Θελει και dac ο @Π.Α.Η.HoloAudio – Red – DDC & Network Streamer | Kitsune HiFi - HoloAudio USA
HoloAudio “RED” is a Network Streamer with I2S HDMI output supporting DSD up to 1024 and it can be used as DDC (USB to I2S or SPDIF converter) This audio device is using a Pi Compute Module 4 it only uses the Pi4 as core system. It differs from a standard Raspberry Pi because itwww.kitsunehifi.com
Έγραψε δεν με ενδιαφέρει να έχει προενισχυτη,προενισχυτη ακουστικών και dacΑυτο ειναι μονο transport ddc. Θελει και dac ο @Π.Α.Η.
Αν δε θες dac ... δεν έχει νόημα να μιλάς για balanced εξόδουςΔεν θέλω μεταχειρισμένο.Επισης δεν με ενδιαφέρει να έχει προενισχυτη,προενισχυτη ακουστικών και dac.Ας είναι και σκέτο.
Οπα σορρυ καλα λες...
Έγραψε δεν με ενδιαφέρει να έχει προενισχυτη,προενισχυτη ακουστικών και dac
Κι όμως θα αρκεστω στο ταπεινό youtube.Μονο εκεί μπορώ να βρω τη μουσική μου που κυκλοφορεί μόνο σε βινύλιο.Αν δε θες dac ... δεν έχει νόημα να μιλάς για balanced εξόδους
Σε περίπτωση που πάρεις χωρίς dac θα πρότεινα να μην ασχοληθείς πολύ με χαιεντιες αλλα με features που διευκολύνουν τη ζωή: πολλές streaming πλατφόρμες, σύνδεση με διάφορους τρόπους (tidal connect, chromecast, airplay κλπ κλπ), αν γίνεται να έχει και κανονικό τηλεκοντρολ έστω για τα πολύ βασικά (θα στη σπάσει να θες κινητό/ταμπλετ και να πρέπει να κάνεις 5 κινήσεις για να τσιμπήσεις λίγο ένταση)
Έχε χάρη που δεν κράτησα την βινυλιακη δισκοθήκη μου ύστερα από την πώληση του τελευταίου πικάπ μου γιατί τότε ούτε streamer ούτε τίποτα!Κάπου μέσα στην ψυχή του αγαπητού Π.Α.Η. κρύβεται μια φλόγα ψηφιακής αναζήτησης. @Π.Α.Η. το αναφέρω χωρίς παρεξήγηση.
Εγώ την έχω ακόμα και η γριούλα μου κλείνει φέτος 47 χρόνια επιτυχίες - Technics SL1600 MK2 με καμιά 300αρια δίσκους.Έχε χάρη που δεν κράτησα την βινυλιακη δισκοθήκη μου ύστερα από την πώληση του τελευταίου πικάπ μου γιατί τότε ούτε streamer ούτε τίποτα!