Most visitors online was 2970 , on 22 Feb 2025
Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά άσε να κρατήσουμε και κάτι μόνο για εμάς. Εδώ δεν πρόκειται μόνο για μουσική, αλλά για κάτι σημαντικότερο: Βιώματα...Γιατί δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα για τα διαμάντια της Δεκ. 60 στη μουσική κατηγορία ;
Εδώ χάνονται τα σχόλιά σας, που τόσο πολύ ενδιαφέρουν το κοινό.
"Τα καθαρά διαμάντια των sixties, εκτός από Beatles "
Αυτές οι κρεμαστρες ειναι μόνο για porte manteau σταθερό ή μπορούν απλά να καρφωθούν στον τοίχο;Ένας φίλος ήλθε απόψε απ' τα παλιαααααααα!
(παλιό παραδοσιακό garage punk τραγούδι)
Τον Νταχαρη όμως δεν πρόκειται να τον φιλεψω.Ας ψάξει στα 20βαλβιδα και αν δεν τα βρει θα γίνω διαχειριστής στη θέση του.
View attachment 359936
Κρεμιούνται κάτω από τις συσκευές και ύστερα καρφωνεται στον τοίχο ο ακροατής.Αυτές οι κρεμαστρες ειναι μόνο για porte manteau σταθερό ή μπορούν απλά να καρφωθούν στον τοίχο;
Απόλυτα λογικό,σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!Κρεμιούνται κάτω από τις συσκευές και ύστερα κρεμιέται στον τοίχο ο ακροατής.
Ήδη τα δοκιμάζω.Στην αρχή μόνο στον Primare που είχε μείνει "ορφανός" από τότε που τα μικρότερα Rollerblocks(το δεύτερο σετ βρισκεται ακομη τοποθετημενο στο ATC)μετακόμισαν σ' έναν Τσακιριδη Αλεξανδρο.Αυριο θα γίνει η αντικατάσταση στο ATC.Κάνε ρε φίλε και ένα review μόλις τα βάλεις....να μας απαλυνεις τον πόνο!!
Πες στο φίλο σου , που έχει τον Αλέξανδρο, να μου τον δώσει για ακρόαση για μια εβδομάδα κι εγώ θα του δώσω τα Artemis.Ήδη τα δοκιμάζω.Στην αρχή μόνο στον Primare που είχε μείνει "ορφανός" από τότε που τα μικρότερα Rollerblocks(το δεύτερο σετ βρισκεται ακομη τοποθετημενο στο ATC)μετακόμισαν σ' έναν Τσακιριδη Αλεξανδρο.Αυριο θα γίνει η αντικατάσταση στο ATC.
Πιστεύω ότι δεν θα δεχτεί.Ο Αλέξανδρος του είναι μακράν ο καλύτερος Αλέξανδρος που έχει κατασκευαστεί και οι τελικοί του οι καλύτεροι που ΔΕΝ έβγαλαν στο εμπόριο οι Αφοί Τσακιριδη.Πες στο φίλο σου , που έχει τον Αλέξανδρο, να μου τον δώσει για ακρόαση για μια εβδομάδα κι εγώ θα του δώσω τα Artemis.
Μεγειές!!! Τα είχα για πολλά χρόνια.Ένας φίλος ήλθε απόψε απ' τα παλιαααααααα!
(παλιό παραδοσιακό garage punk τραγούδι)
Τον Νταχαρη όμως δεν πρόκειται να τον φιλεψω.Ας ψάξει στα 20βαλβιδα και αν δεν τα βρει θα γίνω διαχειριστής στη θέση του.
View attachment 359936