Το σύστημα μου

Reaction score
2.788
Γιατί δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα για τα διαμάντια της Δεκ. 60 στη μουσική κατηγορία ;
Εδώ χάνονται τα σχόλιά σας, που τόσο πολύ ενδιαφέρουν το κοινό.

"Τα καθαρά διαμάντια των sixties, εκτός από Beatles "

Reaction score
803
Γιατί δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα για τα διαμάντια της Δεκ. 60 στη μουσική κατηγορία ;
Εδώ χάνονται τα σχόλιά σας, που τόσο πολύ ενδιαφέρουν το κοινό.

"Τα καθαρά διαμάντια των sixties, εκτός από Beatles "
Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά άσε να κρατήσουμε και κάτι μόνο για εμάς. Εδώ δεν πρόκειται μόνο για μουσική, αλλά για κάτι σημαντικότερο: Βιώματα...

Reaction score
3.314
Ένας φίλος ήλθε απόψε απ' τα παλιαααααααα!
(παλιό παραδοσιακό garage punk τραγούδι)
Τον Νταχαρη όμως δεν πρόκειται να τον φιλεψω.Ας ψάξει στα 20βαλβιδα και αν δεν τα βρει θα γίνω διαχειριστής στη θέση του.
IMG_20250224_175436.jpg

Reaction score
999
Τον Νταχαρη όμως δεν πρόκειται να τον φιλεψω.Ας ψάξει στα 20βαλβιδα και αν δεν τα βρει θα γίνω διαχειριστής στη θέση του.
View attachment 359936
Αυτές οι κρεμαστρες ειναι μόνο για porte manteau σταθερό ή μπορούν απλά να καρφωθούν στον τοίχο;

Reaction score
3.314
Αυτές οι κρεμαστρες ειναι μόνο για porte manteau σταθερό ή μπορούν απλά να καρφωθούν στον τοίχο;
Κρεμιούνται κάτω από τις συσκευές και ύστερα καρφωνεται στον τοίχο ο ακροατής.

Reaction score
3.314
Κάνε ρε φίλε και ένα review μόλις τα βάλεις....να μας απαλυνεις τον πόνο!!
Ήδη τα δοκιμάζω.Στην αρχή μόνο στον Primare που είχε μείνει "ορφανός" από τότε που τα μικρότερα Rollerblocks(το δεύτερο σετ βρισκεται ακομη τοποθετημενο στο ATC)μετακόμισαν σ' έναν Τσακιριδη Αλεξανδρο.Αυριο θα γίνει η αντικατάσταση στο ATC.

Reaction score
2.788
Ήδη τα δοκιμάζω.Στην αρχή μόνο στον Primare που είχε μείνει "ορφανός" από τότε που τα μικρότερα Rollerblocks(το δεύτερο σετ βρισκεται ακομη τοποθετημενο στο ATC)μετακόμισαν σ' έναν Τσακιριδη Αλεξανδρο.Αυριο θα γίνει η αντικατάσταση στο ATC.
Πες στο φίλο σου , που έχει τον Αλέξανδρο, να μου τον δώσει για ακρόαση για μια εβδομάδα κι εγώ θα του δώσω τα Artemis.

Reaction score
3.314
Πες στο φίλο σου , που έχει τον Αλέξανδρο, να μου τον δώσει για ακρόαση για μια εβδομάδα κι εγώ θα του δώσω τα Artemis.
Πιστεύω ότι δεν θα δεχτεί.Ο Αλέξανδρος του είναι μακράν ο καλύτερος Αλέξανδρος που έχει κατασκευαστεί και οι τελικοί του οι καλύτεροι που ΔΕΝ έβγαλαν στο εμπόριο οι Αφοί Τσακιριδη.

Reaction score
53
View attachment 359936
Μεγειές!!! Τα είχα για πολλά χρόνια.
Ελπίζω να αφιερώσεις τις πάρα πολλές ώρες που χρειάζονται για να ανακαλύψεις τις ιδανικές τους θέσεις κάτω από μία συσκευή. Γιατί μόνο τότε θα πάρεις τα εξωγήινα ηχητικά τους αποτελέσματα. ;) :hi:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.483
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14