- Reaction score
- 87.369
Περίληψη;
Βάλε καλέ το βίντεο στο Gemini...και θα την έχεις.Περίληψη;
Σου λέει και σε ποιο δευτερόλεπτο εμφανίζεται η Lea (και τι φοράει);Βάλε καλέ το βίντεο στο Gemini...και θα την έχεις.
Επειδή δεν δώσαμε μεγάλη σημασία, και καθώς πρόκειται για επανάσταση στην αποθήκευση ενέργειας, πάμε άλλη μια.Επιστήμονες πανεπιστημίου στην Κίνα ανακάλυψαν τρόπο επέκτασης της ζωής μιας μπαταρίας, και μάλιστα κατά πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο. Αν μιλάμε για 10Χ τελείωσε ο χαβαλές. Και 5Χ να είναι το ίδιο κάνει. Το μεγαλύτερο αντίκτυπο θα τον έχει η βιομηχανία αποθήκευσης ενέργειας από ΑΠΕ.
![]()
Chinese scientists' injections boost lithium EV battery life by 8 times
New lithium-ion battery rejuvenation method extends lifespan to 12,000 cycles, enhancing sustainability and performance for energy storage and EVs.interestingengineering.com
δεν ξέρω πόσο είσαι αλλά εγώ που είμαι λίγο πάνω από 50 το να βλέπω κάτι που θα γίνει σε 30 χρόνια και να λέω σήμερα ότιΑς το ζήσω και στα 80 μου. Αδιάφορο.
κάπου δεν μου κολλάει, μάλλον κάτι άλλο θες να πεις (ή εύχεσαι, wishful thinking).η ταφόπλακα που θα πέσει στα θερμικά σύνολα θα έρχεται με ταχύτητες κομήτη