Πρόβλημα με το VTuner σε ενισχυτή Pioneer

Reaction score
6.942
Εμένα κάνει διακοπές ή κολλήματα σε android 13, που και που πετάει και κανένα μήνυμα πως είναι φτιαγμένη για παλαιότερη έκδοση και μπορεί να μην τρέχει κανονικά κπλ. Αν φταίει το κινητό....
Σε παλιό κινητό (άλλη μάρκα) πάντως με android 10 & 11 δεν τα είχε.
μπορεί να φταίει και το κινητό......αν πχ τρέχει κάποια custom έκδοση του 13. Το καλό με το pioneer είναι ότι η συσκευή έχει και κουμπιά και οθόνη ,οπότε κάνεις μια χαρά πλοήγηση σε δικό σου υλικό. Φυσικά και με μια ανεξέρτητη εφαρμογή, όπως το bubble upnp,μπορείς να διαχειριστείς μουσικό υλικό που έχεις στο δίκτυο σου (pc,nas) και να το αναπαράγει το pioneer.

Reaction score
468
εγω παλι δεν νογαω σχεδον τιποτα απο οσα γραφεται.
μονο airplay απο ipad ξερω να κανω , να παιξω απο οπτικη και coaxila kai το στικακι.
ολα τα αλλα τα ακουω κινεζικα.
pionner N50a

ika

News
Reaction score
15.602
μπορεί να φταίει και το κινητό......αν πχ τρέχει κάποια custom έκδοση του 13. Το καλό με το pioneer είναι ότι η συσκευή έχει και κουμπιά και οθόνη ,οπότε κάνεις μια χαρά πλοήγηση σε δικό σου υλικό. Φυσικά και με μια ανεξέρτητη εφαρμογή, όπως το bubble upnp,μπορείς να διαχειριστείς μουσικό υλικό που έχεις στο δίκτυο σου (pc,nas) και να το αναπαράγει το pioneer.
Κινεζιά είναι το κινητό και βλέπω τώρα πως λέει android version 12 SKQ1.21090.001 καί έκδοση MIUI 14.0.6.0.
Επομένως είναι android 12 και όχι 13 που έγραψα πριν.
Πάντως στο παλιό που είναι SONY, μια χαρά δούλευε και δουλεύει . Και πιο πριν σε SAMSUNG, κανένα πρόβλημα.

ika

News
Reaction score
15.602
....
Εκτιμώ ότι δεν θα συμβεί το ίδιο και με το spotify (δυνατότητα spotify connect) γιατί εδώ την εφαρμογή την πληρώνει ο χρήστης - συνδρομητής του spotify. ....
Στο Ιαπωνικό site λέει πως υποστηρίζει Spotify connect η έκδοση firmware που έχει εκεί.

pioneer.jpg

Reaction score
6.942
το υποστηρίζει,το βλέπω κάθε βράδυ σχεδόν που βάζω λίγο να ακούσω. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πληρώσουν δικαιώματα στο Spotify για να διατηρήσουν αυτή την δυνατότητα.......Υποθέτω πως όχι γιατί είναι συνδρομητική υπηρεσία το Spotify και όχι free όπως πχ το vtuner. Tώρα αν θα υποστηρίζει και το Spotify hi-fi που έρχεται σε λίγο..........είδωμεν.

Reaction score
569
Τον ενισχυτή SC-LX56 που έχω, τον χειρίζομαι από την εφαρμογή iControlAV5 και την iControlAV2012, επίσης από κινητό Android 13 αλλά και από αρχαίο tablet Android 5, χωρίς κανένα πρόβλημα, αν και δεν έχουν ενημερωθεί για πολλά χρόνια και δεν υπάρχουν πλέον στο Play Store. Ευτυχώς τις είχα εγκαταστήσει στο παρελθόν και μπορώ να τις έχω στο λογαριασμό μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.662
Members
38.359
Νεότερο μέλος
Γιαννα