- Reaction score
- 18.917
Εννοώ ότι με την επιδότηση κατεβαίνει κι αλλο το κόστος, και δεν φαίνεται τόσο "ακριβό" πλέον.
Naι, αλλά αυτός δε βρίζει τον Κούλη από το πρωί έως το βράδυ!Δεν απέχουν πολύ τα 4.000 από τα 3.500€ που κάνει το ποδήλατο του Abessalom.
Ρε πάνε με τα νερά σε λέω... Μπαααααα και συ... Τώρα σε έπχιασε να μας αποδείξεις ότι είσαι normal, τώρα που τον είχα καλμάρειΕγώ δεν τον αγαπάω, και τον βρίζω κιόλας, είμαι... νορμάλ!![]()
![]()
![]()
Όχι!Εγώ δεν τον αγαπάω, και τον βρίζω κιόλας, είμαι... νορμάλ!![]()
![]()
![]()
Το αλατοπίπερο της ζωής, να τσιγκλάμε τον αβγδ!Ρε πάνε με τα νερά σε λέω... Μπαααααα και συ... Τώρα σε έπχιασε να μας αποδείξεις ότι είσαι normal, τώρα που τον είχα καλμάρει![]()
Οι ανόητοι ευρωπαϊκοί κανονισμοί...Ωραίο φαίνεται, αλλά χωρίς downtube... με χαλάει όμως! Έρχεται και στην Ευρώπη όπως είδα, αλλά με μοτέρ 250W αντί των 750W του αμερικανικού...
![]()
The Carbon 1 - Carbon Fiber Ebike | Urtpoia Ebikes
Shop affordable carbon ebike for sale. Turn heads with the chic hybrid ebike while no one will ever know it's electric! Its luxurious carbon fiber construction make it look like a million buck without breaking the bank. Experience the mix of luxury and speed on the best value ebike.newurtopia.de
Άλλο ανόητο όριο κι αυτό, τα 25χαω. Τουλάχιστον στις ΗΠΑ είναι 20 μαω νομίζω (32χαω), ένα πολύ πιο λογικό όριο για ηλεκτρικό.Οι ανόητοι ευρωπαϊκοί κανονισμοί...
Αν και μάλλον έχουν απλώς κόφτη τα μοτέρ, γιατί ούτως ή άλλως υπάρχει το όριο των 25χλμ/Ω στην υποβοήθηση (και μάλιστα πρέπει να είναι βαθμιαία μειούμενη, άλλη βλακεία αυτή, στα βαριά ποδήλατα είναι πρακτικά αδύνατο για έναν αδύναμο ποδηλάτη να τα πάει σταθερά στα 25). Εκεί που διαφέρουν τα μοτέρ είναι στη ροπή, τα δυνατά με 85nm άνετα μπορούν να βγάλουν 1kw εάν δεν τα κόβουν.