Ηλεκτρικό ποδηλατο

Reaction score
18.917
Εννοώ ότι με την επιδότηση κατεβαίνει κι αλλο το κόστος, και δεν φαίνεται τόσο "ακριβό" πλέον.

Reaction score
5.569
Το θέμα είναι ότι δεν ήταν παράλογη οικονομικά η πρόταση του bretsou, είτε θέλεις να συμπεριλάβεις στις τιμές την επιδότηση είτε όχι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.287
Σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτου υπάρχουν φθηνά, ακριβά και πολύ ακριβά ποδήλατα.
Για κάποιον που θα πάει στο πάρκο με το ποδήλατο κάνα δγιό φορές, το φθηνό είναι μια χαρά (μετά θα σκουριάσει στο μπαλκόνι αφού)
Για κάποιον που θα χρησιμοποιεί συχνά ένα ποδήλατο, το ακριβό είναι αυτό που χρειάζεται, γιατί?
Γιατί άμα πάρει φθηνό θα το κάνει κουμπάρα και μπορεί να ξεπεράσει και τη τιμή που είχε αρχικά το ακριβό ποδήλατο.
Τα πολύ ακριβά είναι για αθλητές, τους σοβαρούς αθλητές ή για τα παλτά με φουσκωμένα πορτοφόλια :biggrin:

Υπάρχει το ίδιο με το κλασικό ντεραγιέ και αλυσίδα ακόμα πχιο οικονομικό

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.831
Δεν απέχουν πολύ τα 4.000 από τα 3.500€ που κάνει το ποδήλατο του Abessalom.
Naι, αλλά αυτός δε βρίζει τον Κούλη από το πρωί έως το βράδυ! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.287
Εγώ δεν τον αγαπάω, και τον βρίζω κιόλας, είμαι... νορμάλ! :roflmao: :party: :gamer:
Ρε πάνε με τα νερά σε λέω... Μπαααααα και συ... Τώρα σε έπχιασε να μας αποδείξεις ότι είσαι normal, τώρα που τον είχα καλμάρει :roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.831
Εγώ δεν τον αγαπάω, και τον βρίζω κιόλας, είμαι... νορμάλ! :roflmao: :party: :gamer:
Όχι!

Εγώ δεν τον αγαπάω και τον βρίζω λιγότερο φυσικά γιατί δεν έχουμε κάποιον άλλο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.287
Αυτό λές!!
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στα πολιτικά και διαβάζω δημοσιεύσεις του, σε χρόνο ρεκόρ σιάχνω ψυχολογία!! :lolsign:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.610

Φαίνονται πολύ καλές προσφορές, η τιμή μάλιστα είναι προ επιδότησης (δεν ξερω πλέον τι παίζει με αυτό).
Μάλλον τελειώνουν, είχε και άλλα.
Τώρα 2 χιλιάρικα για το πρώτο μου φαίνονται παρα πολύ καλά για μέσο μετακίνησης. Εάν υπάρχει και επιδότηση αυτή είναι στα περίπου 640 ευρώ (40% στην τιμή προ ΦΠΑ και μέχρι του ποσού των 800 ευρώ επιδότησης)

(Και για το δεύτερο καλά είναι φυσικά τα 3, αλλά πρώτον είναι μόνο σε μέγεθος xl, δεύτερο βουνού)

Reaction score
18.917
Και το πρώτο μόνο L και XL, δηλαδή για πάνω (μάλλον) από 1.80 και τα δύο. Συνήθως για αυτό πέφτουν οι τιμές τόσο πολύ, επειδή μένουν κάποια μεγέθη που δεν φεύγουν εύκολα.

Reaction score
18.917
Ωραίο φαίνεται, αλλά χωρίς downtube... με χαλάει όμως! Έρχεται και στην Ευρώπη όπως είδα, αλλά με μοτέρ 250W αντί των 750W του αμερικανικού...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.287
Είναι επίτηδες ετσά η κατασκευή του πλαισίου , επειδή δεν έχει ανάρτηση χρειάζεται ένα σημείο ώστε να φλεξάρει και να αποσβένει κραδασμούς.

Reaction score
18.917
Καλά φαίνεται για ποιο λόγο είναι έτσι, αλλά εμένα δεν μου... γεμίζει το μάτι! Κάτι μου λείπει εκεί ανάμεσα! :roflmao:

Η τιμή του πάντως είναι πολύ τίμια, αν έχει κι ανάλογη ποιότητα κατασκευής και εξαρτημάτων, θα ήταν μια καλή αγορά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.610
Ωραίο φαίνεται, αλλά χωρίς downtube... με χαλάει όμως! Έρχεται και στην Ευρώπη όπως είδα, αλλά με μοτέρ 250W αντί των 750W του αμερικανικού...

Οι ανόητοι ευρωπαϊκοί κανονισμοί...
Αν και μάλλον έχουν απλώς κόφτη τα μοτέρ, γιατί ούτως ή άλλως υπάρχει το όριο των 25χλμ/Ω στην υποβοήθηση (και μάλιστα πρέπει να είναι βαθμιαία μειούμενη, άλλη βλακεία αυτή, στα βαριά ποδήλατα είναι πρακτικά αδύνατο για έναν αδύναμο ποδηλάτη να τα πάει σταθερά στα 25). Εκεί που διαφέρουν τα μοτέρ είναι στη ροπή, τα δυνατά με 85nm άνετα μπορούν να βγάλουν 1kw εάν δεν τα κόβουν.

Reaction score
18.917
Παρεμπιπτόντως, το λινκ που έβαλα είναι για το απλό Carbon 1, έχει και το Pro στα 2.699 ευρώ (αλλά προσπαθώ να βρω τα χαρακτηριστικά του ανάμεσα στα ανόητα γραφικά)

Οι ανόητοι ευρωπαϊκοί κανονισμοί...
Αν και μάλλον έχουν απλώς κόφτη τα μοτέρ, γιατί ούτως ή άλλως υπάρχει το όριο των 25χλμ/Ω στην υποβοήθηση (και μάλιστα πρέπει να είναι βαθμιαία μειούμενη, άλλη βλακεία αυτή, στα βαριά ποδήλατα είναι πρακτικά αδύνατο για έναν αδύναμο ποδηλάτη να τα πάει σταθερά στα 25). Εκεί που διαφέρουν τα μοτέρ είναι στη ροπή, τα δυνατά με 85nm άνετα μπορούν να βγάλουν 1kw εάν δεν τα κόβουν.
Άλλο ανόητο όριο κι αυτό, τα 25χαω. Τουλάχιστον στις ΗΠΑ είναι 20 μαω νομίζω (32χαω), ένα πολύ πιο λογικό όριο για ηλεκτρικό.

Παρεμπιπτόντως, εδώ βλέπω ότι και το Pro, 250W είναι (λογικό βέβαια, με τους κανονισμούς), οπότε η διαφορά από το "απλό" πρέπει να είναι μόνο στα "καλούδια"

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.662
Members
38.359
Νεότερο μέλος
Γιαννα