Ηλεκτρικό ποδηλατο

Reaction score
16.966
Εννοώ ότι με την επιδότηση κατεβαίνει κι αλλο το κόστος, και δεν φαίνεται τόσο "ακριβό" πλέον.

Reaction score
5.544
Το θέμα είναι ότι δεν ήταν παράλογη οικονομικά η πρόταση του bretsou, είτε θέλεις να συμπεριλάβεις στις τιμές την επιδότηση είτε όχι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.923
Σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτου υπάρχουν φθηνά, ακριβά και πολύ ακριβά ποδήλατα.
Για κάποιον που θα πάει στο πάρκο με το ποδήλατο κάνα δγιό φορές, το φθηνό είναι μια χαρά (μετά θα σκουριάσει στο μπαλκόνι αφού)
Για κάποιον που θα χρησιμοποιεί συχνά ένα ποδήλατο, το ακριβό είναι αυτό που χρειάζεται, γιατί?
Γιατί άμα πάρει φθηνό θα το κάνει κουμπάρα και μπορεί να ξεπεράσει και τη τιμή που είχε αρχικά το ακριβό ποδήλατο.
Τα πολύ ακριβά είναι για αθλητές, τους σοβαρούς αθλητές ή για τα παλτά με φουσκωμένα πορτοφόλια :biggrin:

Υπάρχει το ίδιο με το κλασικό ντεραγιέ και αλυσίδα ακόμα πχιο οικονομικό

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.559
Δεν απέχουν πολύ τα 4.000 από τα 3.500€ που κάνει το ποδήλατο του Abessalom.
Naι, αλλά αυτός δε βρίζει τον Κούλη από το πρωί έως το βράδυ! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.923
Εγώ δεν τον αγαπάω, και τον βρίζω κιόλας, είμαι... νορμάλ! :roflmao: :party: :gamer:
Ρε πάνε με τα νερά σε λέω... Μπαααααα και συ... Τώρα σε έπχιασε να μας αποδείξεις ότι είσαι normal, τώρα που τον είχα καλμάρει :roflmao:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.559
Εγώ δεν τον αγαπάω, και τον βρίζω κιόλας, είμαι... νορμάλ! :roflmao: :party: :gamer:
Όχι!

Εγώ δεν τον αγαπάω και τον βρίζω λιγότερο φυσικά γιατί δεν έχουμε κάποιον άλλο.

Reaction score
16.966
Ρε πάνε με τα νερά σε λέω... Μπαααααα και συ... Τώρα σε έπχιασε να μας αποδείξεις ότι είσαι normal, τώρα που τον είχα καλμάρει :roflmao:
Το αλατοπίπερο της ζωής, να τσιγκλάμε τον αβγδ! :roflmao: :party:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.923
Αυτό λές!!
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στα πολιτικά και διαβάζω δημοσιεύσεις του, σε χρόνο ρεκόρ σιάχνω ψυχολογία!! :lolsign:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.179
Members
38.301