- Reaction score
- 2.979
μπορείς να μάθεις ποια λαμπάτα μικρόφωνα θα χρησιμοποιηθούν στην ηχογράφηση ;η επόμενη εγγραφή προγραμματίστηκε σε άλλο στούδιο με λαμπάτο μικρόφωνο και λαμπάτο preampθα δείξει!!!
μπορείς να μάθεις ποια λαμπάτα μικρόφωνα θα χρησιμοποιηθούν στην ηχογράφηση ;η επόμενη εγγραφή προγραμματίστηκε σε άλλο στούδιο με λαμπάτο μικρόφωνο και λαμπάτο preampθα δείξει!!!
νομίζω CAD Audio VX2μπορείς να μάθεις ποια λαμπάτα μικρόφωνα θα χρησιμοποιηθούν στην ηχογράφηση ;
Θέμα γούστου.Χρόνια τώρα επιμένω σε λαμπάτη προενίσχυση για τα συστήματά μου
Αυτό τσιρίζει 3 db βρέι. 5 db omni. Που λές ότι είναι ψόφια στις υψηλές ... δες εδω διάγραμμα τέλειο. Όλο γκρίνια είσαι. χα χανομίζω CAD Audio VX2
Άστο να "τσιρίζει"!Αυτό τσιρίζει 3 db βρέι. 5 db omni. Που λές ότι είναι ψόφια στις υψηλές ... δες εδω διάγραμμα τέλειο. Όλο γκρίνια είσαι. χα χα
CAD Audio VX2 | RecordingHacks.com
VX2, Multi-Pattern Tube Condenser Microphone - detailed microphone profile, specifications, manuals, reviews, frequency-response graphs, self-noise datarecordinghacks.com
Θα τα περάσεις εσύ απο το Pro Tools and by the time you are finished with the file, the poor girl will sound like a castrato, despite the tube microphone despite everything .
Να σου στείλω μερικά καλώδια ώστε να κάνεις ηχογράφηση της προκοπής;
Καθόλου αντιφατικό.Έχω τις αντιρρήσεις μου ως προς το υλικό του σασί και τις πρίζες.Ειδικα για τις δευτέρες είναι αντιφατικό να χρησιμοποιείς επώνυμα και ακριβά βύσματα στα καλώδια ρεύματος ενώ τα απορρίπτεις στις πρίζες.Το ένα παιδί καλό παιδί και το άλλο...
Καταρχάς δεν κατάλαβα γιατί το διάβασες, ενώ προειδοποίησα εξαρχής.για ποιο λόγο γεμίζετε τους κενούς χώρους του πολύπριζου με διάφορα υλικά , που μπορεί να είναι εύφλεκτα και να παράγουν τοξικά αέρια ;
Για το δωμάτιο της πεθεράς το καταλαβαίνω, αλλά για το σαλόνι και το δωμάτιο των παιδιών δεν είναι μια παγίδα ;
Ευχαριστώ.Από υλικά για το σασί του πολύπριζου, έχω πειραματιστεί με plexiglass, corian, πλαστικό, αλουμίνιο, ορείχαλκο, κόντρα πλακέ θαλάσσης, φυσικό ξύλο πεύκου, φυσικό ξύλο οξιάς. Τα πιο καλόηχα είναι τα φυσικά ξύλα πεύκου και οξιάς Εύγε νέε μου αλλά και το κοριαν καλό ειναι
Είστε κουφός κύριε.λυπάμαι που το αγαπημένο σου αλουμίνιο δεν πρώτευσε!!!![]()
Έχουμε κατάλληλο τραγουδάκι και για τέτοιες περιπτώσεις.την έκλυση ραδιενέργειας, επιπρόσθετα των εύφλεκτων υλικών και της έκλυσης τοξικών αερίων.
Παρακαλώ.Ευχαριστώ για την απάντηση περι πακτώματος στο πολύπριζο
Εγω στα φτηνά πολυπριζα κρύβω χρυσές λίρες για αυτό υποθέτω ότι παίζουν καλύτερα
Ένα τέτοιο ;Εγώ θα φτιάσω ένα που να είναι ανοιχτό από παντού , με μόνο πλέξι γκλας να στηρίζει τις πρίζες επάνω , και τέσσερα ποδάρια επίσης πλέξι γκλάς.
Τα καλώδια ή οι μπάρες απο κάτω χύμα να φαίνονται.![]()
Δεν σου αρέσει το Ασήμι.Καθόλου αντιφατικό.
Ότι άκουσα, έγραψα!!!
Ως προς το υλικό σασί, λυπάμαι που το αγαπημένο σου αλουμίνιο δεν πρώτευσε!!!![]()
Κι εσείς με πεθερά στο σπίτι ;Εγώ θα φτιάσω ένα που να είναι ανοιχτό από παντού , με μόνο πλέξι γκλας να στηρίζει τις πρίζες επάνω , και τέσσερα ποδάρια επίσης πλέξι γκλάς.
Τα καλώδια ή οι μπάρες απο κάτω χύμα να φαίνονται.![]()