kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
2.969
η επόμενη εγγραφή προγραμματίστηκε σε άλλο στούδιο με λαμπάτο μικρόφωνο και λαμπάτο preamp :) θα δείξει!!!
μπορείς να μάθεις ποια λαμπάτα μικρόφωνα θα χρησιμοποιηθούν στην ηχογράφηση ;

Reaction score
20.720
Πω πω διαφορά στο πρώτο βίντεο με το vintage telefunken !

Φατνάσου τι θα γινεται με το Νιούμαν που είναι στο επόμενο βίντεο. Δεν μπορω να ακούσω τα άλλα τώρα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.738
Χρόνια τώρα επιμένω σε λαμπάτη προενίσχυση για τα συστήματά μου
Θέμα γούστου.
Και εγώ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ αποκλειστικά τρανζιστοράτα , με full balanced σχεδιάσεις που είναι και πολύ γρήγορα.Και με διαφορικό στην είσοδο .Για ζωντάνια.

Reaction score
20.720
νομίζω CAD Audio VX2
Αυτό τσιρίζει 3 db βρέι. 5 db omni. Που λές ότι είναι ψόφια στις υψηλές ... δες εδω διάγραμμα τέλειο. Όλο γκρίνια είσαι. χα χα

:D

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.460
Αυτό τσιρίζει 3 db βρέι. 5 db omni. Που λές ότι είναι ψόφια στις υψηλές ... δες εδω διάγραμμα τέλειο. Όλο γκρίνια είσαι. χα χα

:D

Άστο να "τσιρίζει"!
να χρησιμοποιήσω και λιγότερο αυτά:
1742213568937.png

Reaction score
20.720
Άστο να "τσιρίζει"!
να χρησιμοποιήσω και λιγότερο αυτά:
View attachment 362046
Θα τα περάσεις εσύ απο το Pro Tools and by the time you are finished with the file, the poor girl will sound like a castrato, despite the tube microphone despite everything . o_O:D😍 Πλάκα κάνω , είσαι κορυφή,Top of the Pops. 😍

Μπορείς να συγκρίνεις ηχητική ποιότητα. 😍

Last edited:

Reaction score
178
Έχω τις αντιρρήσεις μου ως προς το υλικό του σασί και τις πρίζες.Ειδικα για τις δευτέρες είναι αντιφατικό να χρησιμοποιείς επώνυμα και ακριβά βύσματα στα καλώδια ρεύματος ενώ τα απορρίπτεις στις πρίζες.Το ένα παιδί καλό παιδί και το άλλο...
Καθόλου αντιφατικό.
Ότι άκουσα, έγραψα!!!
Ως προς το υλικό σασί, λυπάμαι που το αγαπημένο σου αλουμίνιο δεν πρώτευσε!!! :D

Reaction score
178
για ποιο λόγο γεμίζετε τους κενούς χώρους του πολύπριζου με διάφορα υλικά , που μπορεί να είναι εύφλεκτα και να παράγουν τοξικά αέρια ;
Για το δωμάτιο της πεθεράς το καταλαβαίνω, αλλά για το σαλόνι και το δωμάτιο των παιδιών δεν είναι μια παγίδα ;
Καταρχάς δεν κατάλαβα γιατί το διάβασες, ενώ προειδοποίησα εξαρχής.
Κατά δεύτερον, να συμπληρώσω για τους κινδύνους που αναφέρεις, λόγω της επιλογής μου να γεμίζω τον κενό χώρο, την έκλυση ραδιενέργειας, επιπρόσθετα των εύφλεκτων υλικών και της έκλυσης τοξικών αερίων.
Από υλικά για το σασί του πολύπριζου, έχω πειραματιστεί με plexiglass, corian, πλαστικό, αλουμίνιο, ορείχαλκο, κόντρα πλακέ θαλάσσης, φυσικό ξύλο πεύκου, φυσικό ξύλο οξιάς. Τα πιο καλόηχα είναι τα φυσικά ξύλα πεύκου και οξιάς Εύγε νέε μου αλλά και το κοριαν καλό ειναι
Ευχαριστώ.
Συμφωνώ και για το corian, ήρθε δεύτερο μετά το φυσικό ξύλο.

Reaction score
2.969
Ευχαριστώ για την απάντηση περι πακτώματος στο πολύπριζο

Εγω στα φτηνά πολυπριζα κρύβω χρυσές λίρες για αυτό υποθέτω ότι παίζουν καλύτερα

Last edited:

Reaction score
20.720
λυπάμαι που το αγαπημένο σου αλουμίνιο δεν πρώτευσε!!! :D
Είστε κουφός κύριε. 😍
την έκλυση ραδιενέργειας, επιπρόσθετα των εύφλεκτων υλικών και της έκλυσης τοξικών αερίων.
Έχουμε κατάλληλο τραγουδάκι και για τέτοιες περιπτώσεις. :D

A tournament, a tournament, a tournament of lies
Offer me solutions, offer me alternatives and I decline

Έχουμε και για φαγητό :D

Last edited:

Reaction score
178
Ευχαριστώ για την απάντηση περι πακτώματος στο πολύπριζο
Εγω στα φτηνά πολυπριζα κρύβω χρυσές λίρες για αυτό υποθέτω ότι παίζουν καλύτερα
Παρακαλώ.
Α και μην ξεχάσω να συμπληρώσω, ότι με τα πολλά πολύπριζα τέτοιου τύπου που έχω κατασκευάσει για audio people, έχω ξεπαστρέψει πολλά παιδάκια και σίγουρα πολλές πεθερές. :D :hi:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.738
Εγώ θα φτιάσω ένα που να είναι ανοιχτό από παντού , με μόνο πλέξι γκλας να στηρίζει τις πρίζες επάνω , και τέσσερα ποδάρια επίσης πλέξι γκλάς.
Τα καλώδια ή οι μπάρες απο κάτω χύμα να φαίνονται. :rofl:

Reaction score
20.720

Reaction score
3.591
Καθόλου αντιφατικό.
Ότι άκουσα, έγραψα!!!
Ως προς το υλικό σασί, λυπάμαι που το αγαπημένο σου αλουμίνιο δεν πρώτευσε!!! :D
Δεν σου αρέσει το Ασήμι.
Δεν σου αρέσει το Ρόδιο.
Δεν σου αρέσει το Αλουμίνιο.
Δεν σου αρέσουν η λεπτομέρεια,η ανάλυση και η διαφάνεια που επιτυγχάνονται με τα ανωτέρω.
Όλα κάτω απ' την κουβέρτα.
Αυτο ονομαζεται ανωμαλία!

Reaction score
2.969
Εγώ θα φτιάσω ένα που να είναι ανοιχτό από παντού , με μόνο πλέξι γκλας να στηρίζει τις πρίζες επάνω , και τέσσερα ποδάρια επίσης πλέξι γκλάς.
Τα καλώδια ή οι μπάρες απο κάτω χύμα να φαίνονται. :rofl:
Κι εσείς με πεθερά στο σπίτι ;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.686
Members
38.359
Νεότερο μέλος
thandimo