Υπενθυμίζω πως κανενα μέλος της Επερεσιας δεν διαθέτει πολυπριζο με φιλτρο.Να μην κάνεις τίποτα. Κράτα το. Είναι μία χαρά.
Συμφώνησε και το μέλος wnet. Και πολύ σωστά.
Η Επερεσία το πιστοποιεί.![]()
Most visitors online was 3420 , on 12 Mar 2025
Υπενθυμίζω πως κανενα μέλος της Επερεσιας δεν διαθέτει πολυπριζο με φιλτρο.Να μην κάνεις τίποτα. Κράτα το. Είναι μία χαρά.
Συμφώνησε και το μέλος wnet. Και πολύ σωστά.
Η Επερεσία το πιστοποιεί.![]()
ΕγώΥπενθυμίζω πως κανενα μέλος της Επερεσιας δεν διαθέτει πολυπριζο με φιλτρο.
Όσα και να' χεις,μια ψήφο έχεις.Αυτη της Νέας Αριστεράς.Εγώ
Και όχι μόνο 1.
A εσυ εισαι χαιεντας ρεΕγω θα έβαζα plain old good άμμο.![]()
να μη σκας. δεν υπαρχει τελος σε αυτη τη τρελαΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ για να μην νιώθω υποτιμητικά;
Δεν ξέρω…..δεν νογαω στην τελική.
Σωστά για την 1η πρόταση μισολάθος για την 2η.Δεν αυξάνονται τα δυναμικά από κανένα πολύπριζο.
Το μόνο που μπορείς να επιτύχεις , είναι σταθεροποίηση τάσης με voltage regulator.
Είμαι Χαι εντάς που αναγκάστηκε να γίνει για να ακούσει λιγο καλή μουσικούλα. Αλλά δεν τους χωνεύω. Γενικώς κανέναν δεν χωνεύω απο αυτό το χόμπι ...κανά δυο τρείς μόνο.A εσυ εισαι χαιεντας ρε
να μη σκας. δεν υπαρχει τελος σε αυτη τη τρελα![]()
εμενα μου το λεςΕίμαι Χαι εντάς που αναγκάστηκε να γίνει για να ακούσει λιγο καλή μουσικούλα. Αλλά δεν τους χωνεύω. Γενικώς κανέναν δεν χωνεύω απο αυτό το χόμπι ...κανά δυο τρείς μόνο.![]()
![]()
Na σταματησεις να αγοραζεις με γνωμονα τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που διαβαζεις εδω μεσαΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ για να μην νιώθω υποτιμητικά;
.
ενταξει εγω δεν ειμαι τις αποψης του σιωπισμου, ας ακουστουν ολες οι αποψεις, αλλα ας τις κρινει και οποιος τις διαβαζει για τον εαυτο του χωρις να παρασυρετε. ετσι κι αλλιως οπως λεει και ο wnet, γιατι να χαθει αυτη η αυρα του καφενειου που εχουμεNa σταματησεις να αγοραζεις με γνωμονα τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που διαβαζεις εδω μεσα
Θες να σε αφήσω στην ίδια τάξη;ενταξει εγω δεν ειμαι τις αποψης του σιωπισμου, ας ακουστουν ολες οι αποψεις, αλλα ας τις κρινει και οποιος τις διαβαζει για τον εαυτο του χωρις να παρασυρετε. ετσι κι αλλιως οπως λεει και ο wnet, γιατι να χαθει αυτη η αυρα του καφενειου που εχουμε![]()
δεν περναω ετσι κι αλλιωςΘες να σε αφήσω στην ίδια τάξη;![]()
Μην αγχώνεσαι. Ούτε εμείς σε χωνεύουμε.Είμαι Χαι εντάς που αναγκάστηκε να γίνει για να ακούσει λιγο καλή μουσικούλα. Αλλά δεν τους χωνεύω. Γενικώς κανέναν δεν χωνεύω απο αυτό το χόμπι ...κανά δυο τρείς μόνο.![]()
![]()
Εσυ όλο στον πληθυντικό μιλάς. ¨Αρα και για τους άλλους. Ποιός είσαι ; Η καθολικότητα των audio people εκφρασμένη ; Απέκτησε ταυτότητα (και σύστημα) πρώτα και μετά μιλάς. Τόσο irrelevant είσαι σε αυτό το χόμπι. Πες μας τώρα για την BMW σου μπας και καταλάβουμε περί audio.Μην αγχώνεσαι. Ούτε εμείς σε χωνεύουμε.![]()
Τι είδους αλλαγες και σε ποιά θέματα ;Οταν πρωτοπήρα το σύστημα μου είχα συνδέσει ενισχυτή και streamer
σε ένα πολυπριζο απλο των 10 ευρώ μετά το δοκίμασα σε ένα crystal audio με φίλτρο των 20 ευρώ . Διαπίστωσα αμεσως διάφορες στον ήχο χωρίς από πριν να περίμενα κάτι . Την πρώτη αλλαγή την έκανα για πρακτικούς λόγους και δεν είχα καμία υποψία ότι θα άλλαζε κάτι
Είναι πολύπλοκο να εξηγηθεί τεχνικά η αλληλεπίδραση του ρεύματος από την πρίζα στο πολυπριζο και κατόπιν στα κυκλώματα του εκάστοτε ενισχυτή και κατόπιν η ηχητική επίδραση . Δεν μπορώ να απαντήσω ούτε σε βάθος ούτε με ακρίβεια σε αυτό …Τι είδους αλλαγες και σε ποιά θέματα ;
Θετικές ή αρνητικές ;
Πως το εξηγείς και που το αποδίδεις τεχνικά ;
Τι σημασία και νόημα πιστεύεις ότι έχει για κάποιον χομπίστα η ανάγκη να ξέρει την τεχνική εξήγηση πίσω απο κάθε διαφορά που διαπιστώνει ; Εαν την ξέρει θα αλλάξει την δυνατότητά του να αποκτήσει κριτηριο και προσωπική άποψη για το εάν αυτό που κρίνει ως καλό δεν είναι ή δεν θα έπρεπε να είναι ;
Τι ακριβώς πρέπει να συμπεράνει η μάλλον να διδαχθεί καποιος απο το συγκεκριμένο πόστ σου ;