kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
3.639
Να μην κάνεις τίποτα. Κράτα το. Είναι μία χαρά.
Συμφώνησε και το μέλος wnet. Και πολύ σωστά.
Η Επερεσία το πιστοποιεί. :rolleyes:
Υπενθυμίζω πως κανενα μέλος της Επερεσιας δεν διαθέτει πολυπριζο με φιλτρο.

Reaction score
1.883
Εγω θα έβαζα plain old good άμμο. :D
A εσυ εισαι χαιεντας ρε :lolsign:
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ για να μην νιώθω υποτιμητικά;
Δεν ξέρω…..δεν νογαω στην τελική.
να μη σκας. δεν υπαρχει τελος σε αυτη τη τρελα :D

Reaction score
1.883
παντως πολλοι λενε χαλανε τα δυναμικα, φτιαχνουν τα δυναμικα. δεν ειχα ποτε audiophile πολυμπριζο, ουτε θα εχω. Παντως το δωματιο του Τσακιριδη στην εκθεση που ειχε τον reference την αθηνα και τα καλωδια και ξερω γω τι, μου εκανε εντυπωση ποσο δυναμικο ηχο ειχε πρωσοπκα. ισως δοκιμασω καποιο furman που εχω ακουσει καλα λογια και ειναι στουντιακο, αλλα και παλι, τσαμπα λεφτα μου φαινονται. πολυ επαιξα με μ@λ@κιες, αστειο αστειο αλλα μου εχει φυγει κανα 400αρι :cry::headbang:ευτυχως μπορεσα να παρω πισω τα περισσοτερα. αλλα δεν ξανα αγοραζω μπουρδες, καμιά συσκευη (αν και αυτο μπουρδα ειναι αμα σκευτουμαι πως κανονικα μονο μουσικη θα επρεπε να παιρνω και να αφησω τις συσκευες ως εχουν)

Reaction score
20.918
A εσυ εισαι χαιεντας ρε :lolsign:

να μη σκας. δεν υπαρχει τελος σε αυτη τη τρελα :D
Είμαι Χαι εντάς που αναγκάστηκε να γίνει για να ακούσει λιγο καλή μουσικούλα. Αλλά δεν τους χωνεύω. Γενικώς κανέναν δεν χωνεύω απο αυτό το χόμπι ...κανά δυο τρείς μόνο. :D :D

Reaction score
1.883
Na σταματησεις να αγοραζεις με γνωμονα τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που διαβαζεις εδω μεσα
ενταξει εγω δεν ειμαι τις αποψης του σιωπισμου, ας ακουστουν ολες οι αποψεις, αλλα ας τις κρινει και οποιος τις διαβαζει για τον εαυτο του χωρις να παρασυρετε. ετσι κι αλλιως οπως λεει και ο wnet, γιατι να χαθει αυτη η αυρα του καφενειου που εχουμε :)

Reaction score
4.367
ενταξει εγω δεν ειμαι τις αποψης του σιωπισμου, ας ακουστουν ολες οι αποψεις, αλλα ας τις κρινει και οποιος τις διαβαζει για τον εαυτο του χωρις να παρασυρετε. ετσι κι αλλιως οπως λεει και ο wnet, γιατι να χαθει αυτη η αυρα του καφενειου που εχουμε :)
Θες να σε αφήσω στην ίδια τάξη; :D

Reaction score
11.608
Είμαι Χαι εντάς που αναγκάστηκε να γίνει για να ακούσει λιγο καλή μουσικούλα. Αλλά δεν τους χωνεύω. Γενικώς κανέναν δεν χωνεύω απο αυτό το χόμπι ...κανά δυο τρείς μόνο. :D :D
Μην αγχώνεσαι. Ούτε εμείς σε χωνεύουμε. :roflmao:

Reaction score
20.918
Μην αγχώνεσαι. Ούτε εμείς σε χωνεύουμε. :roflmao:
Εσυ όλο στον πληθυντικό μιλάς. ¨Αρα και για τους άλλους. Ποιός είσαι ; Η καθολικότητα των audio people εκφρασμένη ; Απέκτησε ταυτότητα (και σύστημα) πρώτα και μετά μιλάς. Τόσο irrelevant είσαι σε αυτό το χόμπι. Πες μας τώρα για την BMW σου μπας και καταλάβουμε περί audio.

Reaction score
20.918
Καλά κάνεις .... θα σε βοηθήσει αυτό να κρίνεις καλύτερα ηχητικά προτερήματα των μηχανημάτων και των πολύπριζων. :D

Reaction score
1.604
Οταν πρωτοπήρα το σύστημα μου είχα συνδέσει ενισχυτή και streamer
σε ένα πολυπριζο απλο των 10 ευρώ μετά το δοκίμασα σε ένα crystal audio με φίλτρο των 20 ευρώ . Διαπίστωσα αμεσως διάφορες στον ήχο χωρίς από πριν να περίμενα κάτι . Την πρώτη αλλαγή την έκανα για πρακτικούς λόγους και δεν είχα καμία υποψία ότι θα άλλαζε κάτι

Reaction score
20.918
Οταν πρωτοπήρα το σύστημα μου είχα συνδέσει ενισχυτή και streamer
σε ένα πολυπριζο απλο των 10 ευρώ μετά το δοκίμασα σε ένα crystal audio με φίλτρο των 20 ευρώ . Διαπίστωσα αμεσως διάφορες στον ήχο χωρίς από πριν να περίμενα κάτι . Την πρώτη αλλαγή την έκανα για πρακτικούς λόγους και δεν είχα καμία υποψία ότι θα άλλαζε κάτι
Τι είδους αλλαγες και σε ποιά θέματα ;

Θετικές ή αρνητικές ;

Πως το εξηγείς και που το αποδίδεις τεχνικά ;

Τι σημασία και νόημα πιστεύεις ότι έχει για κάποιον χομπίστα η ανάγκη να ξέρει την τεχνική εξήγηση πίσω απο κάθε διαφορά που διαπιστώνει ; Εαν την ξέρει θα αλλάξει την δυνατότητά του να αποκτήσει κριτηριο και προσωπική άποψη για το εάν αυτό που κρίνει ως καλό δεν είναι ή δεν θα έπρεπε να είναι ;

Τι ακριβώς πρέπει να συμπεράνει η μάλλον να διδαχθεί καποιος απο το συγκεκριμένο πόστ σου ;

Reaction score
1.604
Τι είδους αλλαγες και σε ποιά θέματα ;

Θετικές ή αρνητικές ;

Πως το εξηγείς και που το αποδίδεις τεχνικά ;

Τι σημασία και νόημα πιστεύεις ότι έχει για κάποιον χομπίστα η ανάγκη να ξέρει την τεχνική εξήγηση πίσω απο κάθε διαφορά που διαπιστώνει ; Εαν την ξέρει θα αλλάξει την δυνατότητά του να αποκτήσει κριτηριο και προσωπική άποψη για το εάν αυτό που κρίνει ως καλό δεν είναι ή δεν θα έπρεπε να είναι ;

Τι ακριβώς πρέπει να συμπεράνει η μάλλον να διδαχθεί καποιος απο το συγκεκριμένο πόστ σου ;
Είναι πολύπλοκο να εξηγηθεί τεχνικά η αλληλεπίδραση του ρεύματος από την πρίζα στο πολυπριζο και κατόπιν στα κυκλώματα του εκάστοτε ενισχυτή και κατόπιν η ηχητική επίδραση . Δεν μπορώ να απαντήσω ούτε σε βάθος ούτε με ακρίβεια σε αυτό …

Καλό είναι πάντα να γνωρίζεις την τεχνική εξήγηση όχι μόνο αν είσαι χομπίστας αλλά γενικώς όσο καλύτερα γνωρίζεις κάτι τόσο πιο καλές αποφάσεις παίρνεις . Βοηθάει στη ζωή . Ειδικά αν κάποιος πρόκειται να ξοδέψει πολύ χρήμα . Αλλιώς είναι χαμηλού ρίσκου η μη βαθιά γνώση .

Το ποστ μου είναι ένα απλό data point που από κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μη valid . Αλλά παραμένει ένα data point

οι διαφορές που άκουσα ήταν ότι μου φάνηκε ότι έπαιζε πιο σιγά με το φίλτρο και ανέβαζα την ένταση πιο πολύ … Το έψαξα αργότερα και αυτό μπορεί να οφείλεται σε μειωμένη παραμόρφωση . Η παραμόρφωση μας οδηγεί να νομίζουμε ότι ακούμε κάτι πιο δυνατά

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.738
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson