wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 17.869
αλοίμονο!Μόνο που ο προσαρμογέας είναι χειρότερος από το καλώδιο!
δεν είναι χαιεντ ε?
αλοίμονο!Μόνο που ο προσαρμογέας είναι χειρότερος από το καλώδιο!
Κάνε την σύγκριση.αλοίμονο!
δεν είναι χαιεντ ε?
εσύ είσαι επί των συγκρίσεων σ΄αυτα!Κάνε την σύγκριση.
Θα ήταν έτσι αν δεν το παρουσιαζες ως την ιδεώδη σύνδεση.Ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα!εσύ είσαι επί των συγκρίσεων σ΄αυτα!
άλλωστε 2 ευρά κάνει, όχι 300 για να λες "κι αν δεν παίξει τι θα το κάνω?"
μπρελόκ για τα κλειδιά!
έχω τέτοια και τα χρησιμοποιώ, σε μένα παίζει το ίδιο αλλά...Θα ήταν έτσι αν δεν το παρουσιαζες ως την ιδεώδη σύνδεση.Ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Όχι βρε ... τα δίνουν τζάμπα για δοκιμή όσο χρόνο θές ... ξέρουν τι κάνουν οι επαγγελματίες του χώρου.έχω τέτοια και τα χρησιμοποιώ, σε μένα παίζει το ίδιο αλλά...
δεν έχω χαιεντάδικα καλώδια ούτε υπεραναλυτικό σύστημα
εσύ θα είχε ενδιαφέρον να τα συγκρίνεις απέναντι στα ακριβά... που ξέρεις, μπορεί να σου κάτσει! (αυτή άλλωστε είναι η επίσημη μεθοδολογία σου, δοκιμάζουμε και ότι ακουστεί καλύτερα)... στο κάτω κάτω είπαμε, παμφθηνο είναι ακόμα κι aαν το πετάξεις μετά... εκτός αν το απορρίπτεις επειδή είναι φτηνιάρικο (κόντρα στην προαναφερθείσα μεθοδολογία που απαιτεί δοκιμή)
εγώ μια πρόταση κάνω επειδή είναι φτηνή η δοκιμή... αμα δε θέλεις μη δοκιμάζεις, και μεις θα συνεχίσουμε να απορρίπτουμε τα πανάκριβα καλώδια χωρίς δοκιμή επίσης!!! (και με μια δικαιολογία παραπάνω, η δοκιμή κοστίζεΙ)
Μάλλον λάθος έχεις κάνει και αποδεικνύομαι εγώ σωστός για τον χρόνο των διακοπών του.νομίζω τέλειωσαν τα ...μπάνια του! επιστρέφει στη δουλειά!
Άσε τις υπεκφυγές.Απο δω και πέρα,πέχω τέτοια και τα χρησιμοποιώ, σε μένα παίζει το ίδιο αλλά...
εσύ θα είχε ενδιαφέρον να τα συγκρίνεις απέναντι στα ακριβά... που ξέρεις, μπορεί να σου κάτσει! (αυτή άλλωστε είναι η επίσημη μεθοδολογία σου, δοκιμάζουμε και ότι ακουστεί καλύτερα)... στο κάτω κάτω είπαμε, παμφθηνο είναι ακόμα κι aαν το πετάξεις μετά... εκτός αν το απορρίπτεις επειδή είναι φτηνιάρικο (κόντρα στην προαναφερθείσα μεθοδολογία που απαιτεί δοκιμή)
εγώ μια πρόταση κάνω επειδή είναι φτηνή η δοκιμή... αμα δε θέλεις μη δοκιμάζεις, και μεις θα συνεχίσουμε να απορρίπτουμε τα πανάκριβα καλώδια χωρίς δοκιμή επίσης!!! (και με μια δικαιολογία παραπάνω, η δοκιμή κοστίζεΙ)
αντε να σου βάλω κι ένα τραγουδάκι
Άσε τις υπεκφυγές.Απο δω και στο εξής,παραπομπές και απόψεις δίχως προσωπική δοκιμή θα τύχουν ΠειραιωτοΠαναθηναϊκής αντιμετώπισης!έχω τέτοια και τα χρησιμοποιώ, σε μένα παίζει το ίδιο αλλά...
αντε να σου βάλω κι ένα τραγουδάκι
οκ, πάντως άμα δε δοκιμάσεις μην είσαι σίγουροςΆσε τις υπεκφυγές.Απο δω και πέρα,π
Άσε τις υπεκφυγές.Απο δω και στο εξής,παραπομπές και απόψεις δίχως προσωπική δοκιμή θα τύχουν ΠειραιωτοΠαναθηναϊκής αντιμετώπισης!
Ωχ , αυτό μου ακούγεται πολύ ύποπτο και επιζήμιο. Για άλλο πράγμα συνήθως το λένε.άμα δε δοκιμάσεις μην είσαι σίγουρος
κάποιοι επιμένουν στην ατάκα αυτή πάντως.... εγώ απλά το παίρνω και τους λέω δοκιμάστε και αυτό αφού είναι έτσι :Ωχ , αυτό μου ακούγεται πολύ ύποπτο και επιζήμιο. Για άλλο πράγμα συνήθως το λένε.![]()
![]()