Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
Επειδή θα το πάρεις το φουρφούρι (με ευχαριστείς αργότερα) θα δεις και μόνος ότι δεν απαιτείται και δεύτερος, θα με πεις δεν θα προσφέρει, και βέβαια θα προσφέρει αλλά θεωρώ πως θα πρέπει να παίξεις σε άλλες rpm ώστε να μη είναι ενοχλητικό.
Το εργαλείο είναι έτσι κατασκευασμενο ώστε να σπρώχνει πολύ αέρα, το νιώθεις συνέχεια, ειδικά στο πάτημα που γκαζώνει αντιλαμβάνεσαι αντίσταση, σηκώνω τη πετσέτα και μου τη κολλά στη μάπα, έχει δύναμη σε λέω.
Σε σχέση με τους κλασικούς ανεμιστήρες είναι 5 φορές δυνατότερο, τουλάχιστον!!
Το r2 το έχει αυτή τη στιγμή με μια μικρή έκπτωση, έτσι πληροφοριακά ;)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.432
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, σε πιστεύω για το πόσο χρήσιμο είναι. Κάνει περισσότερο θόρυβο από όσο μπορεί να γίνει ανεκτός, οπότε θα μείνω στον ανεμιστήρα δαπέδου που έχω - καλή δουλειά κάνει κι αυτός. :)

wizzy

Reaction score
22.432
...και το λες εσύ αυτό...

...και θες να μπω κι εγώ στο Rouvy για να με κοροϊδεύεις ύστερα...

Άσε μας κουκλίτσα μου... :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
...και το λες εσύ αυτό...

...και θες να μπω κι εγώ στο Rouvy για να με κοροϊδεύεις ύστερα...

Άσε μας κουκλίτσα μου... :roflmao:
Έχουμε σιάξει εκπληκτικό team στο rouvy Γιώργη, είμαστε πολύ κοντά (εκτός από κάνα δγιό που είναι εξωγήινοι) στις επιδόσεις, το πατάμε και το απολαμβάνουμε ταυτόχρονα.
Έχει για όλα τα level ο μπαξές, μπές εσύ με το καλό και θα βρεις ή θα σε ανακαλύψουν άτομα με τη ίδια φυσιολογία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις παρέα. ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
Θέλει κάποιος τη σέλα αυτή?
Τη έβγαλα από το bmc, είναι σε άριστη κατάσταση, δεν με έκατσε καθόλου η νέα γενιά stealth, ενώ με τη προηγούμενη γενιά ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Είναι πολύ σκληρή σε όλα τα επίπεδα, σκληρό σώμα, άκαμπτα rails, παρόλο που έχει άνοιγμα δεν εκτονώνεται καθόλου η πίεση του αναβάτη, σε έχει συνέχεια σε επιθετική θέση για γκάζι και απευθύνεται κυρίως σε ευέλικτους αναβάτες.

wizzy

Reaction score
22.432
Θέλει κάποιος τη σέλα αυτή?
Τη έβγαλα από το bmc, είναι σε άριστη κατάσταση, δεν με έκατσε καθόλου η νέα γενιά stealth, ενώ με τη προηγούμενη γενιά ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Είναι πολύ σκληρή σε όλα τα επίπεδα, σκληρό σώμα, άκαμπτα rails, παρόλο που έχει άνοιγμα δεν εκτονώνεται καθόλου η πίεση του αναβάτη, σε έχει συνέχεια σε επιθετική θέση για γκάζι και απευθύνεται κυρίως σε ευέλικτους αναβάτες.
Για τι μέγεθος κώλου είναι και πόσα θες;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
Για τι μέγεθος κώλου είναι και πόσα θες;
142mm πλάτος.
Αμα είναι για σένα θα παίξει πολύ καλή τιμή, αν τη θες για άλλον, 140 γιούρια
Εγώ τη πήρα στη πρώτη φουρνιά κυκλοφορίας 260 γιούρια
1000013232.jpg

Για του λόγου το αληθές

Υπόψιν, πρέπει να υποστηρίζει το μέγεθος των rails ο σφιγκτήρας της σέλας, αλλιώς δεν μπαίνει στο κλασικό 7x7mm

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.432
Υποψιάζομαι ότι ο κώλος μου είναι 152mm πλάτος. Θα δω τη συσκευασία αυτής που έχω τώρα και θα σου πω.

Θα δω κι αυτό με τα rails. Κι εμένα BMC είναι το ποδήλατο, λες να διαφέρει τόσο πολύ με το δικό σου σε αυτή τη λεπτομέρεια;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
Δεν χρειάζεται να ψάξεις καμία συσκευασία, τη μετράς με ένα παχύμετρο ή μέτρο στο πλατύ της μέρος.
Με απογοητεύεις που δεν ξέρεις σε τι σέλα ακουμπάς το απαλό σου ποπουδακι, αυτά πάνε με μέτρηση στο bike fit και δεν αλλάζουν ποτέ, εγώ σύμφωνα μετά από μέτρηση στα κόκαλα επαφής της λεκάνης παίζω από 137-142mm.
Όσο για το σφιγκτήρα της σέλας δεν πάει με τη μάρκα του ποδηλάτου, πάει με τη γενιά.
Τα πρό Carbon rails ποδήλατα ήταν όλα εφοδιασμένα με 7x7mm saddle rails clamp, τα τελευταία χρόνια είναι εφοδιασμένα με 7χ9mm έως 7χ9.3mm ορισμένα seat post.
Τα clamp 7χ9mm μπορούν να δεχτούν και 7χ7mm στρογγυλό rail σέλας, το 7χ7mm clamp δεν μπορούν να δεχτούν 7χ9mm rails που είναι Carbon γιατί θα τα συνθλίψει κατά τη σύσφιξη

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.432
Με απογοητεύεις που δεν ξέρεις σε τι σέλα ακουμπάς το απαλό σου ποπουδακι, αυτά πάνε με μέτρηση στο bike fit και δεν αλλάζουν ποτέ,
Κι εγώ bike fit έκανα ρε φιόγκο, απλώς δεν θυμάμαι τι έδειξε η μέτρηση.

Θα δω και θα σου πω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός