Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.629
Έχει τα πάντα Γιώργη, δεν έχει μαναχά αγώνες και group ride.
Σε αυτά συμμετέχω μαναχά ιγώ γιατί όπως έχεις καταλάβει όλα τα υπόλοιπα δεν θα λειτουργήσουν σε εμένα, αυτό το στάδιο έχει περάσει προ πολλού στο ftp που διαθέτω και δεν με ενδιαφέρουν πχιά.
Κάντο εγκατάσταση στο pc και ξεκίνα τη δωρεάν περίοδο που σου δίνει, περιηγήσου στα διάφορα workouts και free rides και θα βρεις όλα όσα ψάχνεις.
Στο έγραψα και παλιότερα, χρειάζεσαι χρόνο στη πλατφόρμα ώστε να καταλάβεις πώς λειτουργεί και πως μπορείς να επωφεληθείς από τα διάφορα επίσημα event, επίσης όσο συμμετέχεις θα γνωρίσεις ανθρώπους με τη ίδια φυσιολογία ώστε να μένεις σε γκρουπ, δίνοντας και παίρνοντας draft ώστε να βγαίνει ευχάριστα η προπόνηση.
Οτι και να σε γράφω... θα πρέπει να ασχοληθείς μαναχός, μόνο έτσι θα καταλάβεις αν σου κάνει ή όχι.
Εμένα μου κάνει και με το παραπάνω!

Αααα και κάτι τελευταίο, εδώ και καιρό διαπιστώνω ότι έχει ανέβει η δημοφιλία του rouvy, έχει τραβήξει πολύ κόζμο από άθλιο (για μένα) zwift και αυτό είναι πολύ καλό, οι αναβαθμίσεις προσθέτουν συνεχώς πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμες λειτουργίες, ανεβάζουν όμως της απαιτήσεις του προγράμματος, όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.460
Μη πέσει στη θκιάς αντίληψη κάτι για πάτο, αμέσως να σχολιάσεις, ανωμαλάρα!! :lolsign:

Μεταξύ μας, ο θείος έχει μεγαλύτερο πάτο, ο θκόσμ πάτος είναι 12cm, ούτε για κλωτσιές δεν κάνει :roflmao:

Καλά, σας αφήνω να ... μετριέστε :roflmao:

Compress_20250729_121835_5724.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.629
Έχουμε πάρει σβάρνα τη Πορτογαλία, ωραίες διαδρομές, πολύ εύκολες θα έλεγα με λίγα υψομετρικά, σήμερα έπεσε σύρμα με έναν λαγό ώστε να ξεκολλήσουν τα τούμπανα, έλα όμως που είμαστε πολλοί και στο τέλος έγινε σφαγή...
Ο μόνος με μικρό level είμαι μαναχά εγώ, όλοι οι άλλοι είναι παλιές καραβάνες, κι όμως κρατήθηκα στο πρώτο γκρουπ σχετικά εύκολα.

Θείο, κοίτα τι έρχεται σε 5 μέρες, στο the big rouvy race συνήθως δηλώνουν συμμετοχή χιλιάδες συνδρομητές, είναι πολλές οι παράδες ως έπαθλο, άντε δήλωσε συμμετοχή
1000013248.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.446
Είμαι σε pre-holidays mood τώρα, παράτα με! Rouvy από Σεπτέμβριο!😊

Reaction score
59
Έχουμε καμιά πρόταση για bike computer mount τύπου garmin edge, που να έχει σύνδεση και από την κάτω μεριά; Δεν έχω πάρει ακόμη κάποιο edge, αλλά έχω μια dji action κι έλεγα να μπορώ να την έχω από κάτω σε περίπτωση που μου την βαρέσει να τραβήξω κανα βιντεάκι. Ούτως ή άλλως, σκέφτομαι πως θα χρησιμεύει και για φως, οπότε δεν πρόκειται να πάει "χαμένο".
Είδα κάποια κανονικά, είδα κάποια που μπορώ να εκτυπώσω, αλλά όλο και κάποιος θα έχει καλή εμπειρία με κάποιο.

Btw, πάω να παραγγείλω το Direto XR-T από bike discount. Τρώω άκυρο από την κάρτα. Λέω αποκλείεται. Μου μπλόκαραν την κίνηση από την τράπεζα. Θα λυθεί σήμερα μάλλον.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ

Reaction score
20.738
Μου το είχαν κάνει κι εμένα πριν χρόνια, όταν ήθελα να αγοράσω road bike από έξω (δώρο κι εγώ στον εαυτό μου, στην γιορτή μου, 6 Αυγούστου), μου είχαν μπλοκάρει την κάρτα και δεν μπορούσα να καταλάβω για κάποιες μέρες τι γινόταν (δεν είχα ιδιαίτερη εμπειρία από χρήση καρτών μέχρι τότε, μετρητά ruled) και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την κάρτα. Και τελικά το αγόρασα με τραπεζική μεταφορά από ελληνικό μαγαζί...

Για mount είχα πάρει πριν μερικά χρόνια ένα k-edge, αλλά δεν είχα προβλέψει τότε για βάση κάμερας, όμως πήρα αργότερα ένα άλλο mount τύπου gopro και το κότσαρα από κάτω από το k-edge (είχε τρύπες κανονικά για βάση). H k-edge έχει καλές βάσεις γενικά, μόνο που είναι λίγο ακριβούτσικες.

Αυτό είναι το μεγάλο της, που παίρνει και κομπιουτεράκια μεγέθους 1040, 1050 της garmin

Last edited:

Reaction score
59
Πριν μερικούς μήνες μου μπλόκαραν άλλη αγορά. 3€ από ένα site στο Βέλγιο. Κι όχι μόνο την αγορά, αλλά και την ίδια την κάρτα. Έμεινα με την μπουγάτσα στο στόμα όταν μου είπαν πως δεν περνάει η κάρτα. Ευτυχώς ήταν γνωστός. Ό,τι ναναι ώρες ώρες. Oh well...

K-edge ήταν από τα πρώτα που είδα όταν έκοβα βόλτες στο bike discount. Είναι όντως λίγο τσιμπημένες οι τιμές, αλλά αν είναι καλές σαν βάσεις... Θα το σκεφτώ βασικά, προσωρινά μάλλον θα εκτυπώσω μια απλή για την κάμερα και όταν αποφασίσω τι θα κάνω με το bike computer θα πάρω μια κανονική.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.629
Αυτά τα μονομπρατσα garmin mount μη τα εμπιστεύεσαι και πολύ, με έναν φακό και ένα gps με κόπηκε και τη πρόλαβα στο τσάκ τη ζημιά.
Από τότε χρησιμοποιώ μαναχά αυτό το Mount

Reaction score
20.738
Εγώ πάντως το δικό μου το φορτώνω μόνιμα με το 530 από πάνω και φακό ή κάμερα από κάτω, σχεδόν 5-6 χρόνια τώρα, και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (μόνο μια βίδα που έχει κάπου στην αρχή του μπράτσου, δεν ξέρω για ποιο λόγο, ήθελε κάποια στιγμή σφίξιμο). Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, και φθηνότερα... το topeak φαίνεται καλή επιλογή, και έχει και επιπλέον πιο πίσω το στήριγμα για φακό ή κάμερα, κι όχι στην άκρη κάτω από το computer (όπως τα άλλα). Δεν είναι διαθέσιμο όμως στο bike24 όπως βλέπω τώρα, πιθανόν να υπάρχει αλλού βέβαια.

Εδώ φαίνεται διαθέσιμο

Πριν μερικούς μήνες μου μπλόκαραν άλλη αγορά. 3€ από ένα site στο Βέλγιο. Κι όχι μόνο την αγορά, αλλά και την ίδια την κάρτα. Έμεινα με την μπουγάτσα στο στόμα όταν μου είπαν πως δεν περνάει η κάρτα. Ευτυχώς ήταν γνωστός. Ό,τι ναναι ώρες ώρες. Oh well...

K-edge ήταν από τα πρώτα που είδα όταν έκοβα βόλτες στο bike discount. Είναι όντως λίγο τσιμπημένες οι τιμές, αλλά αν είναι καλές σαν βάσεις... Θα το σκεφτώ βασικά, προσωρινά μάλλον θα εκτυπώσω μια απλή για την κάμερα και όταν αποφασίσω τι θα κάνω με το bike computer θα πάρω μια κανονική.
Στις περισσότερες αγορές από έξω (κι όχι μόνο) την κάρτα την χρησιμοποιώ μέσω paypal, δεν θυμάμαι (ίσως να έχει συμβεί άλλη μια φορά τα τελευταία 10 χρόνια) να μου την έχουν μπλοκάρει μετά από αυτό το "επεισόδιο".

Last edited:

Reaction score
1.250
Αυτά τα μονομπρατσα garmin mount μη τα εμπιστεύεσαι και πολύ, με έναν φακό και ένα gps με κόπηκε και τη πρόλαβα στο τσάκ τη ζημιά.
Από τότε χρησιμοποιώ μαναχά αυτό το Mount
Το έχω και είναι "αλεξίσφαιρο". Σωστή σύσφιξη να γίνει και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.629
Θείο, είδες τι κάνει το μπουρανί που έφαγα σήμερα?
Κορόιδευε εσύ!! :biggrin:

1000013259.jpg

Σήμερα ήμουν τριάδα με άλλα δγιό πολύ δυνατά πιστόλια, ο Nelson (Αμερικανός) είναι ότι πχιο δυνατό έχω αντιμετωπίσει στο rouvy, η τακτική του είναι να σου σπάει το τσαμπουκά, και το καταφέρνει πάντα με επιτυχία, μλκ τι εξωγήινοι υπάρχουν στο ντουνιά, απίστευτο!!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.820
Members
38.499