Καλό είναι να γίνετε πιο επεξηγηματικός ώστε να κατανοήσουμε τι φταίει. Η αγένεια δεν βοηθάει στον διάλογο.Αυτό φταίει , που δεν ξέρετε που σας παν τα τέσσερα.
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Καλό είναι να γίνετε πιο επεξηγηματικός ώστε να κατανοήσουμε τι φταίει. Η αγένεια δεν βοηθάει στον διάλογο.Αυτό φταίει , που δεν ξέρετε που σας παν τα τέσσερα.
Ελα ρε και λεω ξέρει ζουμί να καθαρίζουμε τους μηχανισμούς που έφαγα τα νιάτα μου!!!!!!Για τους λειωμένους ιμάντες λέω που έτσι και πέσουν κάτω και πατηθούν , λεκιάζει το σύμπαν , χωρίς να είναι εύκολο το καθάρισμα μετά. Χρειάζεται ειδική τεχνική , για να μην γίνουν τα πάντα πτανα .
Συγγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά η κάθε κασέτα σου στοιχίσε 300 €;Εσύ κάτι ξέρεις!!!!!!!!!!
View attachment 374854 View attachment 374856 View attachment 374857 View attachment 374858
ΗΡΘΑΝ!!!!!!!
Όχι φυσικά αγοράζω μόνο σε τιμές χώμα!Συγγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά η κάθε κασέτα σου στοιχίσε 300 €;
Μπερδεύτηκα λίγο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσες με τις κασέτες Sony. Θα ήθελα να αγοράσω δύο κασέτες MA-XG σε λογική τιμή. Αν έχεις καμμιά άκρη στείλε μου προσωπικό μήνυμα.Όχι φυσικά αγοράζω μόνο σε τιμές χώμα!
Μια βρήκα και την πήρα για την ιστορία και είναι η πιο ακριβή αγορά μου σε κασέτα στο 50αρι!Μπερδεύτηκα λίγο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσες με τις κασέτες Sony. Θα ήθελα να αγοράσω δύο κασέτες MA-XG σε λογική τιμή. Αν έχεις καμμιά άκρη στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Βλέπω έχεις μεγάλη συλλόγη από κασετόφωνα και από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες έχεις προτίμηση στα Sony. Προς το τέλος της δεκαετίας του 90 η Sony κατασκεύαζε αρκετά μοντέλα με Dolby S και εξελιγμένους μηχανισμούς κίνησης που ανταγωνίζονταν σε επιδόσεις τa Mini Disc της εποχής. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος όπου συγκεκριμένα μοντέλα όπως το TC-KA7 ES και το TC-K970 ES πωλούνται σήμερα σε πολύ υψηλές τιμές στο eBay.Μια βρήκα και την πήρα για την ιστορία και είναι η πιο ακριβή αγορά μου σε κασέτα στο 50αρι!
Έχει στη vendora αγγελία με τρεις στα 240 ευρώ αλλά μου φαίνονται πολλά!
Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του V-7000 και του V-5000 ; Δεν είχα πότε προσωπική εμπειρία με Teac κασετόφωνα.Εχω αυτό, μαζί με το 5000 εξαιρετικό μηχάνημα.
Τις έφερναν ένα καιρό και εδώ. Αντιπρόσωπος κάποιος στην Αθήνα απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στην Μάρνης. Αν θυμάμαι είχαν ταινία BASF μέσα από ότι διαθέσιμο NOS υπήρχε. Έβγαιναν και σε teac.Εχει και εδω καποιες σε προσιτή τιμη, δεν εχω δοκιμασει ακομα
![]()
Thomann Cassettes compactes Acheter chez Thomann
Cassettes compactes + acheter accessoires en ligne chez le plus grand magasin d'Europe ✔ Envoi rapide ✔ Garantie "satisfait ou remboursé" de 30 jours ✔ Garantie Thomann de 3 answww.thomann.fr
+10 σε όλα !!Οταν είχα αποκτήσει το πρώτο μου Hi Fi κασετόφωνο στις αρχές του 80' είχα δοκιμάσει πολλά είδη κασετών και είχα καταλήξει στην TDK SA-X η οποία τουλάχιστον στο δικό μου κασέτοφωνο Kenwood της εποχής ακουγόταν εξαιρετικά. Δεν βρήκα ακουστές διαφορές με τις ακρίβότερες μετάλλου TDK MA-R τις οποίες χρησιμοποίησα ελάχιστες φορές. Οσον αφορά τις εγγραφές που έκανα για χρήση στο αυτοκίνητο η TDK AD με σύστημα Dolby B ήταν η αγαπημένη μου επιλογή.
Σχεδόν ποτέ δεν αγόρασα έτοιμες κασέτες των δισκογραφικών εταιρειών καθώς η ποιότητα εγγραφής ήταν απογοητευτική στους περισσότερους τίτλους. Οι εταιρείες τότε ενδιαφερόντουσαν μόνο για το χαμηλό κόστος παραγωγής και όχι για την ποιότητα του ήχου, προς μεγάλη ικανοποίηση αυτών που κυκλοφορούσαν τις πειρατικές κασέτες στους πάγκους της οδού Αθηνάς και την επαρχία.