Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 40.918
Τι το παίζετε γυαλιστεροί στον άνθρωπο, ξέχασες που σε έχω πάνω σε penny-farthing;

Τώρα πήγε ακόμη χαμηλότερα από πριν... Μπας και έχεις πάλι καμιά ρύθμιση λάθος; H περίπτωση να μην καταγράφει σωστά τον καρδιακό σου ρυθμό το συγκεκριμένο ρολόι έχει ελεγχθεί; Αν συμβαίνει αυτό κατά την άσκηση είναι πολύ πιθανό να έχεις τροποποίηση του VO2.Έβαλα τις τελευταίες μέρες το 955 και το vo2 κατακρημνίστηκε... Αϊ σιχτίρ garmin... View attachment 377690
Ναι έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα, περίμενα άσκοπα τόσο καιρό μήπως διορθωθεί μέσω firmware update, έχει πάρει της Παναγίας τα μάτια από αναβαθμίσεις όλο αυτό το καιρό, δυστυχώς όμως το πρόβλημα παραμένει και το επιβεβαίωσα και με τη χρήση μίας βδομάδας με το fenix.Και την προηγούμενη φορά που το είχες ανεβάσει φαινόταν το πρόβλημα. Ποτέ δεν έχω δει κι εγώ διακεκομένες μετρήσεις. Το γιατί στο κάνει, είναι άλλο θέμα. Στα φορουμ που είδες κι άλλους με θέμα γενικά, έχουν κι αυτοί την ίδια εικόνα;
Εγγύηση το 955. Αυτό είναι αστοχία. Για δες...Εεεε αυτό λέμε, κάποιο πρόβλημα έχει το ρημάδι, στο fenix δεν συμβαίνει αυτό.
Το 955 μόνιμα με έχει σε κατάσταση καταπόνησης λόγο της λάθος καταγραφής hrv, όταν δεν υπάρχει ισορροπία στο hrv επηρεάζεται το vo2.