Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.915
Τι το παίζετε γυαλιστεροί στον άνθρωπο, ξέχασες που σε έχω πάνω σε penny-farthing;

Reaction score
118
Ελπίζω οι γυναίκες μας να μην μάθουν να χρησιμοποιούν σύντομα το chatgpt... Πιάνει και για άλλα χόμπι, όχι μόνο ποδηλασία 😆

1758134658053.png

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.569
Έβαλα τις τελευταίες μέρες το 955 και το vo2 κατακρημνίστηκε... Αϊ σιχτίρ garmin...
1000013586.jpg

Reaction score
1.273
Έβαλα τις τελευταίες μέρες το 955 και το vo2 κατακρημνίστηκε... Αϊ σιχτίρ garmin... View attachment 377690
Τώρα πήγε ακόμη χαμηλότερα από πριν... Μπας και έχεις πάλι καμιά ρύθμιση λάθος; H περίπτωση να μην καταγράφει σωστά τον καρδιακό σου ρυθμό το συγκεκριμένο ρολόι έχει ελεγχθεί; Αν συμβαίνει αυτό κατά την άσκηση είναι πολύ πιθανό να έχεις τροποποίηση του VO2.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.569
Γιάννη γενικά με τον αισθητήρα hr έχει θέματα, αργεί να ανταποκριθεί στις αυξομείωσης και τη μεγάλη ζημιά τη κάνει στα κενά που καταγράφει στο hrv κατά τη ανάπαυση.
Τελείως σκουπίδι το 955...

Reaction score
25.683
κράτα το , όταν στείλω το δικό μου για αντικατάσταση θα το χρησιμοποιήσω για 3 βδομάδες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.569
Εσένα κρόκ κάνει τέτοια καταγραφή hrv?
Μόνιμα κατά τη ανάπαυση με κάνει τέτοια σχέδια, άλλες φορές λιγότερο και άλλες φορές τελείως χάλια, όπως η παρακάτ καταγραφή.
Πάντα όμως αποτυγχάνει να κάνει ομαλή καταγραφή, ενώ το fenix δεν έχει τέτοια θέματα.
1000013588.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.569
Εεεε αυτό λέμε, κάποιο πρόβλημα έχει το ρημάδι, στο fenix δεν συμβαίνει αυτό.
Το 955 μόνιμα με έχει σε κατάσταση καταπόνησης λόγο της λάθος καταγραφής hrv, όταν δεν υπάρχει ισορροπία στο hrv επηρεάζεται το vo2.

Reaction score
118
Και την προηγούμενη φορά που το είχες ανεβάσει φαινόταν το πρόβλημα. Ποτέ δεν έχω δει κι εγώ διακεκομένες μετρήσεις. Το γιατί στο κάνει, είναι άλλο θέμα. Στα φορουμ που είδες κι άλλους με θέμα γενικά, έχουν κι αυτοί την ίδια εικόνα;

Ανέβηκα VO2, πήγα 35, θα κάνω πάρτυ 😆

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.569
Και την προηγούμενη φορά που το είχες ανεβάσει φαινόταν το πρόβλημα. Ποτέ δεν έχω δει κι εγώ διακεκομένες μετρήσεις. Το γιατί στο κάνει, είναι άλλο θέμα. Στα φορουμ που είδες κι άλλους με θέμα γενικά, έχουν κι αυτοί την ίδια εικόνα;
Ναι έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα, περίμενα άσκοπα τόσο καιρό μήπως διορθωθεί μέσω firmware update, έχει πάρει της Παναγίας τα μάτια από αναβαθμίσεις όλο αυτό το καιρό, δυστυχώς όμως το πρόβλημα παραμένει και το επιβεβαίωσα και με τη χρήση μίας βδομάδας με το fenix.
Θα πάω καμιά βόλτα από το servise, είναι ακόμα στη εγγύηση αφού.

Τέσπα, σημερινή προπόνηση, βαρετός κατήφορος για αγώνα με λίγα υψομετρικά, αυτή η σαύρα ο Πολωνός μας γ@μησε όλους τα ματάκια στο τέλος, είχε μια μικρή ανάβαση και τη ανέβηκε όλη με 800+ watt για 30 δεύτερα, μείναμε σαν χαϊβάνια να κοιτάμε που έφευγε με όλη αυτή τη δύναμη...

Reaction score
1.273
Εεεε αυτό λέμε, κάποιο πρόβλημα έχει το ρημάδι, στο fenix δεν συμβαίνει αυτό.
Το 955 μόνιμα με έχει σε κατάσταση καταπόνησης λόγο της λάθος καταγραφής hrv, όταν δεν υπάρχει ισορροπία στο hrv επηρεάζεται το vo2.
Εγγύηση το 955. Αυτό είναι αστοχία. Για δες...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.135
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead