Spotify vs Tidal vs Apple Music vs Deezer

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.323
Apple TV 4K Wi‑Fi + Ethernet 128GB - Μαύρο | Public
Προφανως εννοει οτι αγοραζεις το κουτακι. Αλλα προφανως πληρωνεις μετα συνδρομες ειτε για μουσικη ειτε για ταινες
Αυτό είναι συσκευή. Δεν περιλαμβάνει την συνδρομή
Με την αγορά έχεις κάποιους μήνες δωρεάν Apple TV
Οχι Apple Music όμως

Reaction score
4.439
Ενταξει μην το παραχεσουμε! Ωστοσο εχεις ατμος ταινιες και μουσικη. Λιγο ειναι?

Reaction score
5.883
Εχει την καλύτερη εικόνα μακράν
Το μόνο άσχημο ότι από usb δεν υποστηρίζει atmos κλπ εάν του βάλεις αρχείο

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.755
Εννοείται!
Προσωπικά χρησιμοποιώ το μηχανάκι μόνο για το music Apple, στο οποίο είμαι συνδρομητής χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Για μένα η πληρέστερη δισκοθήκη με ποιότητα υψηλής ανάλυσης.
Για ταινίες χρησιμοποιώ την εφαρμογή Netflix , η οποία συνεργάζεται άριστα με το μηχανάκι και απολαμβάνω πολυκάναλο ήχο άριστη εικόνα στις 100¨ μέσω προβολέα.
Δεν έχω όμως δοκιμάσει την εφαρμογή της Apple για ταινίες ώστε να έχω πλήρη σύγκριση. Είμαι τόσο ευχαριστημένος έτσι, που δεν με ενδιαφέρει.

Reaction score
4.439
Εαν εχεις τηλεοραση (μεγαλη) η οποια φυσικα εχει νετφλιξ, εχει νοημα να εχεις αλλη μια συσκευη με νετφλιξ? Θελω να πω στην προκειμενη περιπτωση το μηχανακι παιζει τη μουσικη ενδεχομενως κανεις κι ενα πειραματισμο να δεις εαν οι ταινιες σε ικανοποιουν και ως εκει.

Reaction score
770
ασχετα με την κουβεντα σας, μια ερωτηση.
μεσω ipad μεταδιδω στο streamer N50A pioneer tidal μεσω συνδρομης και δωρεαν spotify χωρις συνδρομη.
σε καμια περιπτωση δεν ακουω τοση μεγαλη διαφορα υπερ του tidal που επικαλονται καποιοι εδω μεσα .
ωφειλεται καπου ολο αυτο?
σαφως και εχω ελεγξει τα settings.

Reaction score
5.626
Στο streamer θα βάλεις τους κωδικούς της Tidal συνδρομής σου.
Το iPad να λειτουργεί μόνο ως τηλεχειριστήριο, όχι να στέλνει μέσω Airplay στο streamer.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4